Tevreden over mijn aankoop en de bezorging!

Veel keuze met altijd leuke aanbiedingen

Snelle service, mooie producten

Prima ervaring

Ik kon de producenten die ik zocht, makkelijk vind op de site. Ik had het pakketje snel in huis. Kleding is precies zoals verwacht.

Tevreden en snelle verzending.

Super mooie kleding!, maar vooral een super snelle levering!

Snelle service, netjes verpakt. Leuk dat er een code was voor gratis verzenden.

Fijne website, goed spul en snel verzonden

De website van ot & sien werkt erg fijn, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze erg snel verzonden. De merken die ot & sien verkoopt zijn van goede kwaliteit!

Snel geleverd Mooi product

Snelle levering en kwaliteit is goed. Leuke selectie kleding!

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis! Super blij met de snel geleverde producten!

Super goed

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Betrokken personeel

Gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw kind. Breed assortiment aan kinderkleding!

Wat een super snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen.

Snelle verzending

Snelle verzending, allemaal prima

Weer top

Snelle levering ik ben zeer tevreden

Van mijn bestelling een artikel niet geleverd die wel op de pakbon stond. Nagevraagd en was helaas niet meer leverbaar dus het bedrag daarvoor retour ontvangen.

Hele snelle service, mooi ingepakt en netjes

Super goede service en heel klantvriendelijk!

Ik kom er al jaren en altijd word ik heel vriendelijk geholpen. Ze hebben heel veel stijlen voor jongens en meiden. Slagen doe je er altijd.

Fijne webwinkel

Overzichtelijke Website waar je snel vind wat je zoekt. Pakketje werd geleverd zoals op de website stond beschreven. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Heel fijn om bij jullie te winkelen met de kleinkinderen.Heel veel mooie kleren altijd vind je iets.Fantastisch en behulpzaam en vriendelijk personeel

Mooie, kwalitatief goede kleding

Voor het eerst bij jullie kleding besteld voor mijn zoontje. Ben erg blij met de aankoop. Het is mooie en leuke kleding.

Altijd goede service

Zowel in de winkel als online hebben ze altijd goede service en vriendelijk personeel

Goede kwaliteit, snelle levering en prima service

Mooie kleding, veel keuze

Super leuke kleertjes

Onze kleindochter is heel erg blij met de super leuke jurkjes.❤️

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop