Fijne site, leuke kleding, veel keus en snelle service!

Fijne website met leuke kleding, leuke acties en snel binnen. Alles was naar wens.

Mooie site met veel keuze in kinderkleding. Netjes en snel verzonden. Nog belangrijker blij met de kleren.

Snelle service en snelle reactie bij retour.

Enige jammere is dat retour niet kosteloos is. Soms is de maat lastig inschatten. Netjes dat je bij omruilen wel gratis verzending hebt.

Goede service, snel verzonden

Mijn bestelling snel en correct ontvangen. Telefonisch contact gehad over vlekje op toegestuurde broek. Deze kon gelukkig met wassen verwijderd worden anders had ik de broek kosteloos terug kunnen sturen. Vriendelijk te woord gestaan.

Snelle verzending, mooie kleren

ik heb een goede ervaring met het bestellen. De producten zijn zoals beschreven en erg mooi. De verzending is snel en netjes verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Heel blij met alle kleding.

Op de website is veel keuze. De website vind ik niet gebruiksvriendelijk. Toen ik een betaling moest stoppen omdat ik per ongeluk de verkeerde bank had aangeklikt was de complete bestelling weg en kon ik van voor af aan beginnen. Als je één kledingstuk tweekeer in het winkelmandje hebt gedaan, kan je er niet een verwijderen. Dan moet je ze beiden verwijderen en dan weer opnieuw er één in doen. Omslachtig dus. Voor de kleding beveel ik de winkel aan, niet voor de website. Daarom ga ik liever naar de winkel.

Snel geleverd en retour snel opgelost gewoon top

Geweldige service!

Op verzoek dezelfde dag al verzonden!

Snelle service en goede communicatie

Bestelling snel verstuurd, één item bleek niet meer leverbaar, excuses en kortingcode ontvangen

Snelle levering. Ook de juiste communicatie over wanneer de bestelling geleverd word.

Mooie kleding

Dit was mijn eerste bestelling. Ben blij met de nieuwe kleding en ook nog eens voor een mooie kortingsprijs. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Goed!

Snelle levering, leuke kleding en goede kwaliteit!

Duidelijke bestel procedure en vlotte afhaling

Veel keuze, goed overzicht op de website en je werd goed op de hoogte gehouden

Uitstekend!

Snelle reactie en goede afhandeling!

Snelle service, goede kwaliteit producten

Ik ben erg tevreden met de ontvangen kleding voor mijn zoon van 7 jaar. Helaas was er 1 product niet meer leverbaar. Ik kreeg snel mijn geld terug gestort van dat ene product dat niet meer leverbaar was.

Snel en goed

Snelle en goed verpakte bestelling.

Fijne winkel

Al jaren ben ik tevreden over deze winkel veel moois super service en voor ieder wat wils en betaalbaar

Fijne winkel voor kinderkleding

Snelle levering. Alles netjes verpakt.

Heel goed geholpen door monique en de eigenaresse

Ze nemen alle tijd en zoeken volop mee in de ruime keuze! Monique en de eigenaresse ( denk ik) zorgen ervoor dat je kind zich speciaal voelt.

Goede service, kwaliteit en heel veel keus

Snelle service, goede kwaliteit.

Goed,wordt snel verstuurd en reageert vlot op mails.

Leuke kleding, prima website

Ik heb al vaak kleding gekocht bij Ot en Sien. Leuke merken, website ok. Maar in de winkel erg onvriendelijk. Zowel bij het afhalen als bij deels retourneren.

Duidelijkheid per mail. Zelfde als op het plaatje heel blij mee

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop