Mooie kleding en snel ontvangen!

Blijft elke keer een feestje!

Altijd leuk en netjes verpakt en een snelle levering.

Mooie kleding en snelle levering

Kwaliteit kleding en snelle levering. Mooi ingepakt.

Helaas niet alles op voorraad.

Bestelling gedaan was alles op voorraad. Helaas de trui toch niet op voorraad die onze zoon het mooiste vond. Dat was een flinke teleurstelling. Ophalen en passen ging goed. Kregen alleen geen bewijs dat we een trui retour gegeven hadden. Dat was op goed geluk. Het ging goed maar ik vond het niet prettig. Voor ons de laatste keer dat we online besteld hebben. Mede ook omdat je voor afterpay en verzenden moet betalen. Ook boven een bepaald bedrag.

Goed bedrijf met mooie kleding. Alleen jammer van retour zelf betalen.

Snelle en nette verzending

Drie toffe pyjamaatjes gekocht voor onze zoon. We hadden deze snel en netjes binnen. Zou er zo weer bestellen.

Super prijs/kwaliteit en service!!

Snel verzonden, alles op voorraad. Netjes verstuurd!

Snelle levering via de webshop

Bestelling geplaatst via de webshop. Deze werd snel en netjes verpakt geleverd

Snel verzonden, heel blij mee!

Mooi assortiment

Mooie site. Fijn dat er modellen zijn. Zo zie je beter hoe de kleding staat.

Altijd heel erg goed.

Super service en mooie kleding.

Hele goede service

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Snelle levering leuk assortiment kleding en daarnaast nog eens een leuke kortingscode via social media van 10% korting op alles

Makkelijk te bestellen én heel snel geleverd!

De volgende keer zou ik zeker weer bij Ot en Sien bestellen. Via social media zie ik allemaal leuke dingen voorbij komen.

Super goede winkel

Leuke kleding snelle bezorging en super lieve klantenservice

Altijd even lief en behulpzaam om te helpen en advies te geven.

Snelle service en netjes ingepakt

Fijne webshop, fijne service. Zeer vriendelijk personeel. Als producten niet voorradig zijn krijg je een belletje met een oplossing. Helemaal top.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Toppers

De mooiste kleren koop ik met liefde bij ot en sien

Positief

De kleding word netjes en op tijd verzonden. 1 klein puntje: Sommige merken vallen wat kleiner, anderen weer wat groter. Het had handig geweest als dat aangegeven stond op de webshop. Verder echt een top shop, binnenkort bestellen we weer!

Uitstekende ervaring

Snelle levering 1 artikel moest retour ivm de maat mijn geld stond snel weer op mijn rekening

Mooie kleding, snelle levering

Veel keus, mooie merken, snelle levering

Zowel in de winkel en webshop super! Webshop was super en heb de bestelling snel gekregen!

Snel en persoonlijke levering

Even een extra bedank kaartje bij de leuk verpakte feetje pyjama’s Deze webshop biedt tenminste korting op alles

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop