Goede service snelle levering.

Ik ben heel tevreden! Helaas kreeg ik eerst een artikel in een andere maat als dat ik besteld had. Gelukkig was de service heel goed en was het snel opgelost!

Online bestelling verliep heel goed

Enkele artikelen online besteld. Levering verliep rima. 1 trui was te groot, deze mochten we ruilen. Gevraagd via Instagram of we fysiek mochten ruilen. Deze communicatie verliep ook prima. Mijn dochter heeft toen in de winkel de trui omgeruild, de juiste maat lag al klaar. De medewerkster wist alleen niet zo goed hoe ze de ruiling in de computer kon verwerken, maar was heel vriendelijk. Top service weer! Txs

Netjes afgehandeld bij missend artikel. Blije meisjes hier!

Geweldig!

Prachtig jurkje online besteld. De volgende dag al een telefoontje dat ik het jurkje kon komen ophalen. Helaas te klein, maar meteen een maat groter kunnen bestellen en deze keer laten bezorgen. Snelle service en ook het retourneren ging makkelijk en snel!! Nieuwe jurkje past perfect. Dochter zal er prachtig uitzien op haar verjaardag!!

Zeer goed!

Snelle,goeie levering met mooie kleding voor een goeie prijs.

Kleding was makkelijk te bestellen. Werd snel verzonden en ontvangen. Was zoals opende foto. Mooie en leuke betaalbare kleding. Enige minpuntje was dat het ingepakt zou worden maar dat vergeten was.

Sneller levering, super leuke kleertjes

Fijne ervaring

Ik had een bestelling geplaatst van 5 truien, ik werd opgebeld door een vriendelijke dame, die mij vertelde dat er van mijn bestelling 2 truien niet meer in zijn maatje waren. Zei gaf aan dat ik mee kon kijken op de site voor een vervangend truitjes. Of net wat ik wilde. Graag wilde ik 2 vervangende truien en ze hielp me heel goed met vergelijkbare producten. Ik vind dit zo netjes dat ze zelf contact met je opnemen wat de klant zelf wilt! Ik vindt dit gewoon topservice.

Uitstekend!

Goede snelle levering, en alles netjes ingepakt. Top winkel, koop er graag.

snelle service

goed en vlot contact ivm retour zenden.

Goede service en zeer vriendelijke medewerkers aan telefoon

Bij ruiling word je goed geholpen en wordt er meegedacht. Vriendelijk personeel. Mooie kleding en veel keus. Tijdens de sale ook mooi geprijsd. Kinderen erg blij met hun nieuwe kleding!

Leuke kleding voor leuke prijs

Super leuke kleding gekocht tijdens hun 5 halen 2 betalen actie. Vriendelijk geholpen toen ik m’n bestelling op kwam halen.

Super klant vriendelijk!

We hadden de verkeerde maat besteld...geen probleem!! Meteen omgeruild en gekeken voor iets anders! Top verkoopster die ons heel goed heeft geholpen!

Top!!

In de sale met de actie de 2 betalen 5 halen een bestelling gedaan.... De verzending ging dezelfde dag de deur al uit!!! En een dag later alles netjes verpakt in huis! Toffe actie en snelle verzending gewoon top!!

Zeer snelle levering

Trui prima

De trui was super mooi van malenions. Maat ook perfect en prijs Alleen de band om de arm was veel te groot netjes gemaild en dan moet ik een foto sturen. Vind dat er wel vertrouwen moet zijn en dat het gewoon omgeruild zou moeten kunnen worden zonder veel gedoe.helemaal met zulke dure truien. Nu van een andere malenions trui bandje om de arm gedaan. Voor de rest leuke site/snel geleverd

Toppie

Goede actie. Snelle levering. Blije dochter.

Jammer dat er niet gereageerd is op mijn mail

Had een mail verstuurd omdat er een broek te groot was met een bij horend vestje dat was voor de verjaardag van mijn zoon jammer dat hij het niet heeft kunnen dragen op zijn verjaardag. Verder was het prima. Leuke kleding. Vriendelijke groet Kelly de Jong

Snel en altijd leuk!

Voor shopverslaafde moeders maken jullie het wel heel leuk! Nu al enkele keren gebruik gemaakt van jullie 4=2 of 5=2 sale en wie wordt daar nu niet blij van? Leuke merkjes en goede kwaliteit. En ook nog eens super snel en vriendelijke behandeling. Wordt netjes gebeld en meegedacht als een product toch niet leverbaar blijkt. Ik blijf fan!

Heel erg goed

Er was een verkeerd pakketje bezorgt en ik werd meteen opgebeld en het is perfect opgelost. Heel erg goed, vriendelijk personeel.

De aanbieding is subliem

Prachtige niet 10 in een dozijn kleren top geslaagd voor onze 10 toppers❤️

Zeer snelle levering en mooi als cadeau verpakt.

Super tevreden

Klantvriendelijk Super mooie kleding Een van onze favoriete winkel

Nette, snelle levering voor leuke prijs!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop