Super prijs/kwaliteit en service!!

Snel verzonden, alles op voorraad. Netjes verstuurd!

Snelle levering via de webshop

Bestelling geplaatst via de webshop. Deze werd snel en netjes verpakt geleverd

Snel verzonden, heel blij mee!

Mooi assortiment

Mooie site. Fijn dat er modellen zijn. Zo zie je beter hoe de kleding staat.

Altijd heel erg goed.

Super service en mooie kleding.

Hele goede service

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Snelle levering leuk assortiment kleding en daarnaast nog eens een leuke kortingscode via social media van 10% korting op alles

Makkelijk te bestellen én heel snel geleverd!

De volgende keer zou ik zeker weer bij Ot en Sien bestellen. Via social media zie ik allemaal leuke dingen voorbij komen.

Super goede winkel

Leuke kleding snelle bezorging en super lieve klantenservice

Altijd even lief en behulpzaam om te helpen en advies te geven.

Snelle service en netjes ingepakt

Fijne webshop, fijne service. Zeer vriendelijk personeel. Als producten niet voorradig zijn krijg je een belletje met een oplossing. Helemaal top.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Toppers

De mooiste kleren koop ik met liefde bij ot en sien

Positief

De kleding word netjes en op tijd verzonden. 1 klein puntje: Sommige merken vallen wat kleiner, anderen weer wat groter. Het had handig geweest als dat aangegeven stond op de webshop. Verder echt een top shop, binnenkort bestellen we weer!

Uitstekende ervaring

Snelle levering 1 artikel moest retour ivm de maat mijn geld stond snel weer op mijn rekening

Mooie kleding, snelle levering

Veel keus, mooie merken, snelle levering

Zowel in de winkel en webshop super! Webshop was super en heb de bestelling snel gekregen!

Snel en persoonlijke levering

Even een extra bedank kaartje bij de leuk verpakte feetje pyjama’s Deze webshop biedt tenminste korting op alles

Mooie uitgebreide collectie

Jammer van Retour kosten

jammer dat de retour kosten voor eigen rekening zijn. Verder snel verzonden

Ik had zelf een fout gemaakt. Voor een online bestelling niet het correcte adres opgegeven. Bestelling werd dus “fout” geleverd. Ot en Sien heeft dit prima opgelost. Bedankt.

Duidelijk website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Snelle verzending, netjes verpakt. Altijd correct. Mooie kleding.

Kwaliteitskleding voor een leuke prijs

In de sale verschillende mooie kleding gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Snel geleverd.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop