Goede kwaliteit super service

Hele fijne webshop snelle levering en goed e kwaliteit kleding met altijd leuke acties

Snelle verzending

Superservice, veel keus, erg aardig personeel

Ot en Sien is een gezellige winkel met een ontzettend mooie, uitgebreide collectie. De site werkt ook erg goed en snel, wat fijn is in deze Corona-tijd. Wat ik ook erg belangrijk vind, is dat het personeel erg aardig en hulpvaardig is. Je kunt alles rustig passen, maar je wordt ook goed geholpen als je dat prettig vindt. Topwinkel dus!

Altijd tevreden!

Leuke kleding en acties en altijd snel geleverd!

Mooie merken, goede klantenservice

Ik heb meerdere bestellingen gedaan, die elke keer netjes op tijd werden verzonden. De kleding is van goeie kwaliteit en het contact met de klantenservice over ruilen (andere maat) verliep heel prettig.

Super vriendelijk en kei goede service

Nog nooit eerder liet ik ergens een review achter maar nu kon ik niet anders! Wat een super klantvriendelijke mensen werken hier en de service is geweldig! Een ontzettend dikke 10!

Mooie kleding

Mooie kleding , snel in huis , goeie maat alles helemaal fijn ga hier zeker vaker bestellen !

Super winkel en personeel.

Ik had besteld via de site, 5 halen 2 betalen wat al een super actie is! Ze namen contact op dat ze iets niet meer hadden, was fout gegaan via de webshop. Ik mocht kijken voor een vervangend item of korting op de 4 items. Ik heb toen een vervangend item gevonden wat ietsje duurder was. Zij hebben toen die kosten voor hun rekening gepakt. Ze waren super vriendelijk. En vervolgens was het pakket de volgende dag in huis! Echt een aanrader!

Snelle levering en een ontzettend leuk assortiment.

Snelle servicr

Heel tevreden, alles goed geregeld!!

Super winkel

Het online shoppen gaat heel makkelijk. Kreeg een belletje dat mijn bestelling klaar lag. Bij het ophalen ging het ook soepel. Top gedaan!

fijne webshop

fijne webshop waar je gemakkelijk je items kan vinden de klantenservice is ook zeer vriendelijk

Snelle reacties, snelle levering, prachtige kleding!

Sneller levering, bij vragen snelle reactie. Keurige kleding en goede kwaliteit. En niet te vergeten een blije puber thuis!

Leuke aanbieding 5 halen 2 betalen!

Mooie voordelige kleding

In de sale goed geslaagd voor een mooie prijs! Ondanks de december drukte ook nog een snelle levering!

Leuke actie, snelle levering

Veel kunnen kopen met de actie 5 halen, 2 betalen. Voor drie kinderen scheelt dat een hoop!

Snel en compleet geleverd

Goed verpakt en snel verzonden.

Tevreden klant!

Leuke actie 5=2! Tevreden moeder & dochter hier!!!

Super mooie, kleurrijke kleding!

Super mooie, kleurrijke kleding!

Leuke kleren!

Mooie aanbieding leuke kleren. Jammer dat bestelling niet helemaal goed was gegaan (1 artikel was niet meer op voorraad), maar netjes afgehandeld.

Er was 1 product niet meer op voorraad, dus kreeg een mail met de mogelijkheden voor een ander product. (Eerst telefonisch contact proberen te zoeken, maar er ging iets mis. Vervolgens een mail ontvangen)

Voor het eerst bij Ot&Sien besteld. Kinderen en ikzelf zelf erg tevreden en de kinderen zijn erg blij met hun kleding. Levering is ook vlot ondanks de drukte bij de post i.v.m. corona.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop