Online besteld en de kleding werden snel geleverd. Bijgeveogd een duidelijke beschrijving hoe te retourneren, erg fijn!

Door drukte had dochter niet op tijd haar feestjurk

Doordat er zoveel bestellingen waren en de wachttijd op was gelopen tot 3-5 dagen was her jurkje wat ik had besteld niet op tijd voor oudejaarsavond. Ik ben op oudejaarsdag nog naar de winkel gegaan, maar helaas het was te druk om te zorgen dat zij haar jurkje wel kreeg. Ik was begripvol, maar baalde ook enorm.

Goeie snelle service netjes geleverd

Prachtige pyjama voor mijn dochter netjes ingepakt en snel geleverd gekregen.

Snelle en vriendelijke service.

Goede, snelle en vriendelijke service.

Altijd vriendelijk en goede service!

Groot en leuk assortiment en snelle verzending

Fijn personeel heel behulpzaam

Veel keus kinderkleding

Prefect

Goede service 2 keer terug gemoeten om te ruilen ivm de maat werd niet moeilijk over gedaan Mail wordt snel beantwoord Vriendelijk personeel ondanks de drukte hebben ze gewoon tijd en aandacht voor je Top

Goede communicatie

Tevreden

Tevreden met bestelling. Goede was voorschriften er bij. Dacht een jasje besteld te hebben, bleek een dunner vestje. Kon ik niet heel duidelijk opmaken op de site. Desalniettemin en fijn kledingstuk. Dit maakt dat het geen 5 sterren zijn.

Gewoon top!

Mooie kwaliteit. De website is ook helder. En de info dat het wat langer zou duren was duidelijk. Communicatie prima!

Super winkel!!

Altijd goed, vriendelijk en behulpzaam. En een top kinder collectie.

Snelle, vriendelijke, professionele service

Wat een topservice. Snelle levering, iets toch niet op voorraad, telefoontje en erg vriendelijk en gezellig geholpen. Er werd meegedacht, opties gegeven. Daardoor snelle afhandeling en zeer mooi pakket kleding binnen. Groot fan!!!

Overzichtelijke site, snelle levering en een blij kind

Bestellen ging perfect en snel. Mooie kleding en een groot aanbod. Ook de levering ging snel en goed. Heb een tevreden kind en mama ook.

Goede

Netjes optijd

Teleurstelling

Iets besteld wat helemaal niet meer leverbaar was echt heel jammer

Mooie kleding

Leuke actie 5 halen 2 betalen

Super service, heerlijke aanbiedingen.

Heerlijk geshopt voor een van onze kleinkinderen met de actie:: Sale 5 halen = 2 betalen!

Leuke acties, groot assortiment, top service

Vanwege het grote assortiment komen we graag bij Ot en Sien. De medewerkers denken mee en geven goed advies. De actie 5 halen 2 betalen zorgt 2x per jaar voor een goed gevulde kledingkast!

Goed geregeld.

Voor het eerst bij jullie besteld en alles is goed gegaan.niks te klagen. Wel mist de vermelding van levertijd. Ik had geen haast maar als dit wel het geval was dan is dit voor mij wel een ding.

Mooie kleding in leuke actie!

Mooie kleding, goede levering

Een uitgebreid assortiment met leuke merken. Levering is snel. Alles naar verwachting.

Nette afhandeling bij miscommunicatie

Broek niet meer op voorraad die ik gekozen had. Netjes gebeld en zeer snel geregeld dat ik een andere broek kon kiezen

Snel verstuurd alles top Alleen ik mis een ot en Sien tas

Leuke kleding! Goede communicatie over de levering.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop