Ik had aangegeven om 1 artikel in te laten pakken als kado Dit stond ook vermeldt op de factuur/pakbon. Helaas was dit niet het geval.. geen groot issue maar wel jammer als ze je wel de mogelijkheid bieden.

Mooie kleding, snel geleverd.

Ondanks de kerstdrukte en 5 halen 2 betalen actie had ik de kleertjes snel in huis. Helemaal top!

Fijne website, snel en netje verpakt geleverd.

Altijd snelle en nette afhandeling. Een product willen ruilen en enorm snelle reactie dat ze het artikel apart hebben gelegd. Top service!

Mooie kinderkleding

Ruime keuze van mooie merken en altijd weer een aanbieding om mee te pikken.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Artikel van de sale was er niet meer. Werd gebeld hierover om een passend alternatief te zoeken.

Leuke winkel,vriendelijk personeel

Hele leuke winkel om kleren te kopen, groot aanbod. Laatst iets online besteld hadden ze 1 blouse niet op voorraad hebben ze mij vriendelijk opgebeld of ik een maat groter wou proberen of evt geld terug. Al met al leuke winkel vriendelijk personeel.

Super leuke winkel

Super leuke winkel met leuke acties en mooie en goeie kleding! Blije klant

Leuke kledingzaak met mooie kleding!

Zeer ruime keuze voor kinderkleding met goede service!

In één woord; geweldig!

Vriendelijk, gedreven, servicegericht, meedenkend en het is altijd een feestje om daar te winkelen of online te bestellen.

Mooie shop, mooie merken!

Kreeg mijn production netjes geleverd, zelfs met een klein onderhouds/was instructie blaadje. Heel tevreden over deze webshop!

Prettige webshop

Duidelijk overzicht, veel keuze en netjes geleverd

Zoals altijd snelle service en goede hulp!

Super service

Top ervaring! Ergens is het niet goed gegaan met mijn bestelling. Zelf heb ik daar geen hinder van ondervonden. Ot en Sien heeft het super opgelost en afgehandeld.

Super service

Op twee dagen was mijn pakketje in België geleverd. Topservice

Perfect ik werd gebeld toen ik het kon halen.

Misschien fijn om een dag aan te kunnen geven om af te halen. Ik kon het nu mooi combineren maar was het een dag later had dit niet gekunnen

Snelle en nette levering!

Nette snellelevering en goed op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Altijd goed!

Ik bestel vaker bij Ot en Sien en het gaat altijd goed, snelle bezorging en goede service

Topservice

Hele snelle en goede service!

Wat een snelle levering binnen 2 dagen in huis. Ga zeker meer bij jullie bestellen voor m’n zoontje.

Goed!!

Snelle levering netjes verpakt

Leuke website

Leuke overzichtelijke site met leuke aanbiedingen. Snelle verzending duidelijke communicatie , kortom tot snel

Mooie kinderkleding met uitstekende service

Via demammavan kennisgemaakt met Ot en Sien. Wat een leuke kleding zeg! Hele mooie aanbiedingen en daar ben ik dol op ;) Veel mooie kleding besteld van Black Bananas voor mijn zoon. We moesten iets ruilen en dat ging ook prima. Duidelijk formulier om in te vullen, ook contact via de mail of messenger is snel en klantvriendelijk. Kortom ik ben zeer tevreden.

Artikel zoals omschreven. Snel geleverd

Langstraat 6-8