Vriendelijk en behulpzaam

Erg behulpzaam, toen er een maat niet meer bleek te zijn is er goed meegedacht en meegekeken voor een alternatief.

Super Snelle levering

M’n bestelling was gelijk in cadeau papier ingepakt.super service

super

top postcode fout ingevoerd werd gelijk gemaild de volgende dag was het eral super blij mee

Goede site

Mooie kleertjes, leuk verpakt, goede uitleg ivm ruilen

Goede service en snelle levering

Via de website besteld, overzichtelijk en mooie producten.

Leuke korting en snel bezorgd

Prima, goed geholpen

Snelle levering, groot aanbod

Er is een groot assortiment. Makkelijke website navigatie en de nieuwste items voor leuke prijzen.

Super snelle levering na mijn bestelling,netjes verpakt.heel fijn alle papieren bij elkaar met een paperclip.

Fijne winkel en webshop

Ik had besteld op de webshop. Veel mooie aanbiedingen en snel geleverd een week voor de kerst binnen 2 dagen. Daarna wilde ik nog een trui bestellen en heb gebeld waarop ze het netjes hebben weggehangen voor me en ik kon het meten ophalen. Goed van vertrouwen en een mooie internet en echte winkel met veel keus. Fijne medewerkers dus gewoon een topwinkel

Super leuke webshop

Super leuke webshop met leuke aanbiedingen. Goede kleertjes

Snelle levering en heel behulpzaam

Artikel was te klein maar kon snel en meteen geruild worden.

Leuke acties en snelle service

Leuke acties en snelle service

Snel de leuke nieuwe jurkjes in huis

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom er al jaren voor mijn neefje en nichtje en ook die zijbeuken keer weer blij.

Fantastisch! zelfs nu snelle levering

Tijdens de drukke december maand, ook snel geleverd. Top Service

Keurig afgehandeld

Eerste keer besteld. Leuke korting, kwam keurig verpakt aan. En de kleertjes zijn net zo mooi als op de website Kortom heel tevreden.

top

altijd fijn shoppen hier

Prima! Netjes verpakt, snel verstuurd.

We waren vooral heel blij met de mooie aanbiedingen die ze hadden!

Heel fijn geshopt bij Ot en Sien. Fijne hulp waardoor we snel en goed met volle tassen naar huis konden.

Leuke producten, trage levering en omslachtig retourproces.

Producten zien er goed uit. Duidelijke instructie over hoe om te gaan met het wassen van de kleding. Levering duurde best lang. Bij het ontvangen wilde mijn dochter twee items niet houden. Dan ben je lang bezig met alles invullen voor retour. Aanmelden bij de post en retouren. Het proces is omslachtig. Geen retour label bijgevoegd. Voor de prijs die ik betaal voor de kleding, was deze extra service prettig geweest.

Geniaal

Veel communicatie, en zeer klantvriendelijk (Top)

Winkel met mooie merken!

Voor mijn oudste zoon mooie kleding gekocht! Mooie merken en snelle verzending. Ik koop hier zeker vaker!

Top zaak !

Je wordt hier altijd super fijn geholpen!! En altijd hele leuke kleding.

Heel fijn, een jas besteld waar een muts bij hoorde deze muts was niet meer aanwezig. Er werd persoonlijk contact opgenomen en mocht een andere muts uitzoeken. Heel netjes!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop