Mooi product en snelle levering!

Gewoon top.

Makkelijk, duidelijk en snel

Website is overzichtelijk kon makkelijk bestellen. Duidelijk hoe het verder in zijn werk ging. En het pakketje lag snel klaar daar werd je netjes voor gebeld.

Mooi op tijd geleverd

Goede service vriendelijk personeel

Is altijd fijn om iets te kopen bij jullie, je wordt vriendelijk geholpen en klant staat bij jullie op nummer 1

Duidelijke website, snelle levering en knap artikel

Duidelijke website, snelle levering en knap artikel. Wij zijn blij met het verloop en onze aankoop.

Fijne webshop net regelmatig leuke kortingscodes

Ik vind Ot en Sien een prettige webshop. Veel keuze in diverse leuke merken. Betaling en verzending is goed geregeld.

Ruime keuze en snelle levering!

Zeer tevreden!!

Zeer snelle levering! Producten netjes verpakt en zoals omschreven!

Goede snelle service

Fijne (web)winkel

De bestelling was snel geleverd en nadat ik iets wou ruilen werd dat ook snel geleverd.

Positief

Snelle levering, mooie artikelen

Wij hadden een blouse besteld in 2 maten, in de winkel opgehaald en ook nog uitgebreid geholpen voor een bijpassend shirt!

Netjes en goed

Super snelle levering

Super tevreden en ga er binnenkort weer bestellen!

Super snelle verzending en mooie kleding

Wij zijn erg tevreden. Wel vond ik het raar dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling. De bestelling was snel in huis.

Snelle verzending en fijne afhandeling retour

Wat een overzichtelijke website. De bestelling was snel bezorgd, helaas moest er iets retour maar ook dit werd snel en netjes verwerkt.

goed en snel

prima, bezorgkosten valt mee

Top ervaring

Leuke kleding en super snel geleverd

Prettige website en snelle nette levering

Alle kleding die ik bestelde was netjes en kwamen overeen met mijn verwachtingen :)

Goede snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, erg snel dus!

Persoonlijk en zeer goed

Goed team dat zorgvuldig is en als er iets is persoonlijk contact opneemt, top!

Super goede service!

Snelle goede service, kleding netjes afgeleverd.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop