Fijne website, leuke sale en supersnelle levering!

Snel en klantvriendelijk geholpen.

Na op de website een badpakje gekocht te hebben, heb ik naar de klantenservice gebeld om te vragen of ze het snel naar de winkel konden brengen ivm vakantie. Dit is idd meteen verzorgd. Nogmaals mijn hartelijke dank, het badpakje is dagelijks met alle plezier gedragen.

Had twee shirts besteld. 1 was er niet meer werd netjes gebeld en heb snel mijn geld retour ontvangen.

Gigantisch veel keus

Zeer veel keus, snelle verzending .

Snelle levering, netjes verpakt!

Overzichtelijke site, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en ook niet onbelangrijk, hele leuke kleding ;)

Top service en snelle levering!

Kwaliteit kleding is goed. Merkkleding is prijzig, daar ben ik mezelf van bewust. Maar als je een aantal setjes aanschaft of boven een bepaalde prijs besteld, is het misschien wel leuk om (extra) korting of een leuk cadeautje toe te voegen? Dan komen klanten sneller terug.

Duidelijke webshop, mooi aanbod en snelle levering. En erg leuk dat er kortingscodes gebruikt kunnen worden via Insta mama’s.

Dik tevreden

Goede snelle service. Goed verpakt en super leuke kleding

Hele fijne winkel, personeel denkt met je mee. Als de maat niet in de winkel ligt fietst er gelijk iemand uit het magazijn naar de winkel. Zo’n service is echt niet vanzelfsprekend meer. Ga zo door!!

Mooie collectie en snelle service

Ruime keuze kinderkleding

Dure verzendkosten

De kleding was niet naar wens en toen bleek er geen antwoordnummer te zijn dus 3 euro verzendkosten heen en 7,5 verzendkosten terug. Ben ik niet meer gewend. Zal niet snel nog een keer hier iets bestellen.

Super winkel

Vriendelijk geholpen en goede sale-aanbiedingen

Snel en goed geleverd

Het is een duidelijke site en het is snel en netjes verzonden en geleverd

Super online levering!

Via de mamavan kwam ik bij Ot en Sien en ik heb geen spijt. Ik ga vaker bestellen. Keurig en snel geleverd. Was wel fijn dat ik wist wat ik moest hebben. Jammer dat er weinig Flo op de site staat anders had ik meer besteld.

Super fijn!

Hele mooie kinderkleren voor een betaalbare prijs! Ook leuke merk kleren! Een overzichtelijke site! Zelfs met een retour bestelling, super goed geholpen!

Onwijs leuke kleding en leuke samenwerkingen via Instagram met ervaren moeders. Demammavan is favoriet.

Gewoon top!

Fijne website en snelle service

Leuke kleding, snelle levering, snel contact met de klantenservice en fijn om via Instagram inspiratie op te doen.

Helemaal naar wens!

Goede service en fijne kleding

Jammer vd dubbele transport

Heb dubbele transportkosten betaald voor 2 pyjama’s

Geweldig!!

Wat een ontzettend leuke winkel! Heb hier voor de eerste keer gekocht voor m’n kinderen, maar ga hier zeker nog vaker terug komen!

Fijn bedrijf goede service en levering.

Superfijn!

Prachtig product Zeer snelle levering Ruime keus

prima bedrijf snelle service en betaalbaar

prima goede service

Hartstikke snelle en nette levering

Een jas en pyjama besteld in het weekend, dinsdag kwam de bestelling al binnen. Netjes verpakt en volgens wens. Ik bestel hier snel weer!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop