Goede en Snelle levering

Ze leveren snel na het plaatsen van de bestelling. Bestelling was compleet en netjes met uitleg over eventueel retour. Retour is voor eigen rekening.

Super fijn!

Met 4 kids is het fijn shoppen bij jullie!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Via de site kleertjes besteld voor ons kleinkind. Erg duidelijk en snelle levering Netjes telefonisch bericht gekregen toen het binnen was zodat ik het in de winkel op kon komen halen. Echt top

Super snelle levering van kwalitatief goede producten! Ot en Sien kent vaak goede kortingsacties. Jammer dat de fysieke winkel zo ver weg is

Snel en zeer behulpzaam

De bestelde broek was niet leverbaar helaas. Er werd mij een alternatief geboden met eventuele korting omdat het vervelend was dat de bestelde broek niet leverbaar was. Telefonisch en via de mail contact gehad , snelle reactie op mijn mail. Binnen 2 dagen had ik de vervangende artikelen binnen!

Mooi product en snelle levering!

Gewoon top.

Makkelijk, duidelijk en snel

Website is overzichtelijk kon makkelijk bestellen. Duidelijk hoe het verder in zijn werk ging. En het pakketje lag snel klaar daar werd je netjes voor gebeld.

Mooi op tijd geleverd

Goede service vriendelijk personeel

Is altijd fijn om iets te kopen bij jullie, je wordt vriendelijk geholpen en klant staat bij jullie op nummer 1

Duidelijke website, snelle levering en knap artikel

Duidelijke website, snelle levering en knap artikel. Wij zijn blij met het verloop en onze aankoop.

Fijne webshop net regelmatig leuke kortingscodes

Ik vind Ot en Sien een prettige webshop. Veel keuze in diverse leuke merken. Betaling en verzending is goed geregeld.

Ruime keuze en snelle levering!

Zeer tevreden!!

Zeer snelle levering! Producten netjes verpakt en zoals omschreven!

Goede snelle service

Fijne (web)winkel

De bestelling was snel geleverd en nadat ik iets wou ruilen werd dat ook snel geleverd.

Positief

Snelle levering, mooie artikelen

Wij hadden een blouse besteld in 2 maten, in de winkel opgehaald en ook nog uitgebreid geholpen voor een bijpassend shirt!

Netjes en goed

Super snelle levering

Super tevreden en ga er binnenkort weer bestellen!

Super snelle verzending en mooie kleding

Wij zijn erg tevreden. Wel vond ik het raar dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling. De bestelling was snel in huis.

Snelle verzending en fijne afhandeling retour

Wat een overzichtelijke website. De bestelling was snel bezorgd, helaas moest er iets retour maar ook dit werd snel en netjes verwerkt.

goed en snel

prima, bezorgkosten valt mee