Mooie kleding zoontje is er blij mee

Mooie kleding snel en goed geleverd!

Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Super leuke kleding voor onze dochters gescoord. Snelle verzending en fijn/ goed verpakt

Altijd leuke aanbiedingen en snel in huis

Zie boven in 1 zin beschreven

Snelle levering, leuke trui

Snelle levering, leuke trui.

Fijne service!

Erg prettig! En goede service

Altijd goed

Ben zeer tevreden

Had hele leuke aanbiedingen en ook nog snel geleverd.

Dik tevreden

Snelle levering en mooe kleding!

Heb mijn pakket nog niet ontvangen ☹️

Het contact met jullie verloopt klantvriendelijk maar ik wacht nog op een mailtje of belletje over mijn pakket. Vriendelijke groeten, Chantal Hinderks.

Super tevreden met de mooie items!

Ik heb mooie items geshopt in de sale. Een van de redenen waarom ik graag bij ot en sien shop zijn ook de goede aanbiedingen en sale. Alle artikelen zijn mooi en ruilen kan ook prima

Had online een bestelling gedaan en toen deze geleverd was bleken er vlekken in 2 truien te zitten. Ik ben naar de winkel gegaan en mocht zonder problemen 2 andere truien uitzoeken.

Prima, snel in huis. Had alleen gevraagd om het in te pakken als cadeautje. Helaas is dit niet gedaan.

Goede service en communicatie

Na in eerste instantie de verkeerde maat te hebben ontvangen alles top hersteld en snel goed gekomen Goede service en communicatie : aanrader dus !

Prima makkelijk bestellen en betalen snel in huis. Alleen jammer dat zelfs als je voor over de 100 euro besteld je verzenkosten moet betalen.

Mooie prijzen in de opruiming en snelle levering

Nu online een aankoop gedaan. Eerder al aankopen in de winkel gedaan en daar super vriendelijk geholpen en goed en eerlijk advies gekregen!

Top service.

Meerdere keren besteld en iedere keer verbaasd over de snelle levering. Echt top!

Goede service maar retourneren is slecht

Echt een heel leuk bedrijf met leuke collecties! Ik vind het alleen enorm slecht en klantonvriendelijkheid dat je naast verzendkosten ook de retourkosten zelf moet betalen. Voor mij een reden om alleen te bestellen als ik het echt nergens anders kan vinden..

Snelle levering super leuke kleren en wat fijn dat ik in de sale nog zo goed ben geslaagd

Super service!

Online artikelen besteld, helaas waren 3 daarvan te klein. Naar de winkel gereden en het werd meteen omgeruild. Zeer tevreden, snelle service en vriendelijk/ behulpzaam personeel.

Goed assortiment en snelle levering !

Altijd vriendelijk personeel en goed geholpen.

Prima snel en netjes geleverd

Gevraagd of het ingepakt kon, dit is helaas niet gebeurd. Dan doen we dat zelf maar. Verder goed en snel geleverd!

Goeie ervaring

Er was een verkeerde maat opgestuurd maar dat is net hersteld!! Goeie service en netjes behandeld

Werkelijk fantastisch!

Wat een fantastische winkel en webshop. Een aantal bestellingen en winkelbezoeken geleden kwam ik voor het eerst. Ik ben toen zo onwijs goed geholpen dat ik nu nooit meer ergens anders wat bestel. Of ik kom langs (wat gezien de afstand niet altijd ideaal is) of ik bestel online. Zowel online als in de winkel is het echt top! Ga zo door, dan kunnen wij nog heel wat jaartjes voor de kleding naar jullie toe.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop