Goed dat je dit kenbaar maakt, Wesley. Wij hebben inderdaad contact gehad over de prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie, hier zitten echter wel voorwaarden aan verbonden. Aan de hand van deze voorwaarden konden we de aanvraag niet goed keuren. Groetjes, Anouk van 123-3D
Bedankt voor de 4* beoordeling, Daniel. Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier van je nieuwe printer! Groetjes, Kim van 123-3D
Originele beoordeling
Bedankt voor deze mooie woorden, Sally! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123-3D
Wat ontzettend balen dat je pech hebt gehad met het filament wat je had besteld. Gelukkig hebben we dit naar tevredenheid voor je kunnen oplossen! Wij willen je bedanken voor het plaatsen van je beoordeling en hopen in de toekomst graag weer voor je klaar te mogen staan. Groetjes, het Webcare team van 123-3D
Originele beoordeling
Goed dat je dit kenbaar maakt, Reiny. Jammer om te lezen dat het filament niet goed meer lijkt te werken. Wij helpen je hier graag bij! Als het filament droog naast de verwarming wordt bewaard kan het te ver uitdrogen en broos worden. Dit zou het probleem met het filament kunnen verklaren. Om onnodige degradatie van het filament te voorkomen adviseren wij dat je het filament op een andere plek te bewaren. Wij staan achter ons filament en bieden daarom levenslange garantie aan! We willen het filament daarom graag kosteloos omruilen. We sturen je e-mail hierover en zien je reactie graag tegemoet zodat wij de omruiling in orde kunnen maken. Groetjes, Sanne van 123-3D
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, Willem! Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Romy van 123-3D
Bedankt voor je mooie woorden, Bert. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hier doen wij het voor. Wij wensen je veel plezier van je printer. Groetjes, Christianne van 123-3D
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123-3D
Goed om vernemen dat we je naar verwachting hebben kunnen helpen, Catharinus! Dat is uiteraard graag gedaan. Groetjes, Romy van 123-3D
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Wietse! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123-3D
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review! Groetjes, Romy van 123-3D
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar maakt! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Daarnaast willen we je bedanken voor de feedback over het formaat van de verpakking. We zullen dit intern doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes, Romy van 123-3D
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, David! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123-3D
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Brian! Dat is uiteraard graag gedaan. Groetjes, Romy van 123-3D
Hartelijk bedankt voor deze 5-sterren beoordeling, Rik! Groetjes, Romy van 123-3D
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Mees! Groetjes, Romy van 123-3D
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de artikelen die je bij ons hebt aangeschaft, Monja! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123-3D
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Mark! Groetjes, Romy van 123-3D
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Joost! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Romy van 123-3D
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Hilbrand! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D
Bedankt voor je mooie review, Heleen. Hopelijk is je man blij met zijn verjaardagscadeau. Wij wensen hem er heel veel plezier mee! Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123-3D
Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123-3D
123-3D.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het beste assortiment filament en 3D-printmaterialen. Zoek gemakkelijk het juiste verbruiksartikel of onderdeel voor uw 3D-printer. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste 3D-printersupplies met de gewenste eigenschappen en kleur. Bij 123-3D.nl bestelt u 3D-filamenten tegen de beste prijs!