Snelle en goede service !

1x iets gehad dat beschadigd was het werd direct opgelost . Altijd je bestelling snel in huis.

Ongelooflijk snel en correct geleverd. Zeer tevreden van het bestelde produkt.

Snelle levering na een soepele bestelling.

Bestellen bij 123-3d gaat super makkelijk. De artikelen zijn makkelijk te vinden en er staat een duidelijke omschrijving bij op de website. Eenmaal besteld worden de artikel snel geleverd, binnen 1 a 2 dagen. Top!

Snelle nette levering

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Nette snelle levering. Goede klantenservice! Bedankt

Een betrouwbare leverancier.

Bij 123 3D krijg ik mijn bestelde materialen altijd snel en op tijd geleverd. Ze hebben een mooi assortiment filament.

altijd snel geleverd

goede info op de site

Zeer slecht

Toont telkens artikelen die niet op voorraad zijn. adverteren dat die wel op voorraad zijn. Vandaag besteld is morgen niet in huis. Zowel telefonisch als e-mail. Wordt niet gereageerd. Ik zit al een week op een 3d printer te wachten die de volgende dag al geleverd zou worden.

Top huismerk filament

Tot nu toe geen ander filament gekocht dan het huismerk van 123D. Het bevalt prima voor de zaken die ik print. (voornamelijk behuizingen voor elektronica) . Altijd snel geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis

Op en top!

Prima service zoals ik gewend ben. Altijd snelle levering.

Snelle en correcte levering

Snel en correct leveren de volgende dag in huis

Kort geleden kocht ik van 123-3d een onderdeel voor mijn 3d printer. Nadat ik dit onderdeel geplaatst had bleek deze echter defect. Hierop heb ik contact gehad met de klantenservice. Nadat ik uitgelegd had wat het probleem was kreeg ik, ondanks dat het gedurende de feestdagen was, heel vlot en zonder gedoe een ander exemplaar op gestuurd. Kijk, dit is nou achter je product staan. Probleempje? Kan gebeuren. We doen niet moeilijk en lossen dit zonder gezeur vlot op. Iets wat tegenwoordig steeds zeldzamer wordt. Maar het schept wel het nodige vertrouwen. Ik heb geen enkele twijfel om hier opnieuw iets te bestellen. Want dit is gewoon uitstekend!

Nog steeds niet ontvangen

Bestelling gedaan op donderdag 8/1 om 21u14 en levering zou binnen 24u zijn want op stock (en dit was de reden waarom ik hier kocht) Om 23u bevestiging gekregen met track and trace voor een "24u pro". We zijn nu 13/01 9u30 en nog steeds niks ontvangen. En ik zal wel weer de uitzondering zijn... Als je beloftes niet kan waarmaken moet je ze niet op de website zetten!

Veel keuze en snelle levering

Ik had dringend nog een rol pla nodig deze bebesteld om 20:30 ‘s avonds en tegen de middag was hij al bezorgd in België ! Top service !

Super snelle levering

Super snel geleverd en keurig verpakt

Vernuftige filament houder

Altijd snel en in orde geleverd, De filament houder doet het, ook al moet je klein beetje opletten met een rol met dikkere randen ivm de wieltjes, die een iets dunner profiel hebben. Mooi product je, blij mee!

Kwaliteit en snelle levering

snelle en betrouwbare levering

Lekker snel bezorgd

Lekker snel bezorgd goede artikelen , de enige tip die ik mee wil geven iets wat in een speciale enveloppe past hoeft niet in een doos welke helemaal opgevuld is met bubbel plastic dit is weer slecht voor het milieu .

Snelle levering, prima kwaliteit

Snel en correct geleverd. Spijtig van de apart verzendkosten maar dat is volgens hun filosofie om mensen niet te straffen die veel bestellen en zo op meerdere artikelen verdoken verzendkosten betalen. Naar mijn mening kan je dit ook anders oplossen. Ik ben eerder een kleinere klant dus valt het vaak duurder uit per rol. (Soms te duur) Spijtig ook dat sommige huismerk rollen ook niet altijd meer te verkrijgen zijn. Overlaatst een paar prints opnieuw moeten doen omdat het artikel in het zwart en goud niet meer te verkrijgen was. Conclusie: -Overzichtelijk platform -snelle en correcte levering -iets te duur voor mijn kleine bestellingen.

Zoals het hoort!!

Bestelling plaatsen is erg eenvoudig. Kom je er niet uit dan kun je altijd bellen voor een goed advies. Bestelling keurig ontvangen. Erg blij met mijn nieuwe 3d printer. Ze zeggen wat ze doen, maar vooral belangrijk, ze doen wat ze zeggen!

Snelle levering Creality 3D Space Pi Filament Dryer

Mijn ervaring is dat als een product op voorraad is, deze na bestelling ook dezelfde dag verstuurd wordt. Het bestelproces is duidelijk en snel. De Dryer was goed verpakt en doet het goed. Ik heb eerder een keer filement besteld en ook snel gekregen zonder problemen. Waarom zou ik naar een andere leverancier gaan.

Fijne winkel en hele snelle service!

Het assortiment is goed, goed geprijsd en super snel bezorgd. Ook op vragen wordt netjes en snel gereageerd.

Altijd super goed bediend en altijd een attentie in de verpakking wat de Max is

Ongelooflijk eenvoudig bestelproces en ongelooflijk snelle levering

Grote verscheidenheid aan filamenten en levering vaak binnen 24 uur!

Snelle bezorging

Had hem laat besteld en toch volgende bezocht.

Nieuwe Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123-3d.nl

123-3D.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het beste assortiment filament en 3D-printmaterialen. Zoek gemakkelijk het juiste verbruiksartikel of onderdeel voor uw 3D-printer. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste 3D-printersupplies met de gewenste eigenschappen en kleur. Bij 123-3D.nl bestelt u 3D-filamenten tegen de beste prijs!