Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Martina! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze review, Mariska! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en de levering. Mochten wij je verder kunnen helpen met het aangeschafte product dan kan je altijd even contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor deze mooie review, Martien! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Albert! Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie review, Aad! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Homme! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Han! Fijn dat je je feedback met ons deelt. Wij rekenen inderdaad altijd verzendkosten. Dit doen wij om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Bij een bestelbedrag boven de €50,- worden de verzendkosten wel lager. Goed om te lezen dat we je bij de volgende bestelling weer terugzien. Wij staan graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123led
Originele beoordeling
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Han! Fijn dat je je feedback met ons deelt. Wij rekenen inderdaad altijd verzendkosten. Dit doen wij om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Bij een bestelbedrag boven de €50,- worden de verzendkosten wel lager. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst wordt die dezelfde dag ingepakt en verstuurd. De bezorgdienst komt deze dan in de avond bij ons ophalen en sorteert het pakket inderdaad de volgende ochtend. In bijna alle gevallen wordt de bestelling dan diezelfde dag geleverd. Jammer om te lezen dat dit bij jou niet zo was. Goed om te lezen dat we je bij de volgende bestelling weer terugzien. Wij staan graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123led
Leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Sanne van 123led
Gelukkig hebben we het naar tevredenheid opgelost, Elma! Groetjes, Sanne van 123led
Goed om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, Angelique! Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie woorden, Ruben! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over ons bent, Mariëlle! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Martijn! Groetjes, Romy van 123led
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over de levering en het product bent, Ed! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor deze super beoordeling! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Fijn dat je deze positieve ervaring over onze service deelt, Paul! Wij zijn blij dat we je zo goed en snel hebben kunnen helpen en zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, Anouk van 123led
Originele beoordeling
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze website! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Jan! Wij staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over ons en onze levering, Sandra! Tot een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij dat je hier net zo tevreden bent als bij 123inkt en zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Raida! Wij zijn blij om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze levering en producten. Groetjes, Hanna van 123led
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over ons! Daar doen we het voor. Groetjes, Hanna van 123led
Bedankt voor je mooie review, Monique. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!