Duidelijk en snel
Bedankt voor deze positieve review, Pieter! We zien je hopelijk snel terug bij een nieuwe bestelling.
Works as expected
Bedankt voor deze positieve review, Sertac! Tot de volgende keer!
Vandaag bestel (op zondagmiddag) volgende dag binnen is super
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen Pieter-Jan! Tot snel!
De bestelling was mooi op tijd, en de installatie ging ook volgens het boekje.
Bedankt voor deze super review! Tot de volgende bestelling!
W
Fijn om te lezen dat alles netjes geleverd is, Wim! Tot de volgende keer!
Wat ik had besteld werd op tijd geleverd, en was correct verpakt. Geen klachten
Bedankt voor deze super review, Evert! Wij helpen je snel graag weer verder.
Reageren heel snel plus vlotte levering, heel fijn zaken doen
Bedankt voor deze positieve review! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling.
Heel veel kennis van zaken.
Bedankt voor je positieve review, Willem! Wij helpen je graag een volgende keer weer verder.
Snel leveren en kwaliteit
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Gerard! Tot snel!
Snel, goed artikel en leuk verpakt ( met spel kaarten dn pennen). Complimenten!@
Bedankt voor dit mooie compliment, Bart! We zien je hopelijk snel terug!
Op de site stond alle informatie die iemand nodig kon hebben en ik kon het de volgende ochtend al ophalen - super service!
Super om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, Jasper! We hopen je snel weer zo goed verder te kunnen helpen.
Vlotte levering van het juiste product
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Peter!
Ik bestel 1 batterij en ik krijg een envelop vol reclame gadgets. Dat past echt niet meer bij de urgentie van verduurzamen.
Goed dat je je feedback via deze weg kenbaar maakt, Geesje! We zullen dit zeker doorgeven aan ons magazijn zodat we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken!
De producten, accu's voor de stofzuigen en de laptop, ware precies die ik moest hebben, netjes en stevig verpakt met een leuk presentje.
Super om te lezen dat je zo tevreden bent, Chris! Tot snel!
Totaal geen negatieve opmerkingen. 5 sterren.
Bedankt voor deze super positieve review, Georgo! Tot de volgende bestelling.
goede service en goed product
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de goede service!
Zeer snelle levering en altijd een attentie erbij top
Bedankt voor jouw 5* beoordeling, Jan. We zien je graag nog eens terug!
Snelle levering en betaalbaar.
Bedankt voor jouw 5* beoordeling, Rob. We zien je graag nog eens terug!
Snelle levering. Duidelijke informatie over het produkt. Prijs en kwaliteit is prima.
Fijn om te lezen dat alles duidelijk was, Daya! Tot snel!
Snel geleverd en goede service
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Theo! We doen ons best om je de volgende keer net zo goed te helpen.
Gisteren besteld, vandaag geleverd. Zelfs de originele inkt is goedkoper dan elders.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Gerard! Tot de volgende bestelling!
Snelle en correcte levering. Fijne webshop
Bedankt voor jouw 5* beoordeling, Arjan. We zien je graag nog eens terug!
Product voldeed aan mijn verwachting. Goede kwaliteit en snelle levering.
Fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent, Paulus! We zien je hopelijk snel terug bij ons.
Nous avons changé la batterie de notre tondeuse robot en achetant celle de la marque (l'originale de Husqvarna). Le changement a été fait par nos soins à l'aide d'un tutoriel. Tout fonctionne parfaitement bien!
Keuze uit een enorm assortiment en... 1,2,3 en het is er.
Bedankt voor jouw 5* beoordeling, Siebe. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kim van 123led