Bestelling en levering voldoet aan mijn verwachtingen.
Bedankt voor je positieve review, Erik-Jan! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de levering en verpakking. Daar doen we het voor! Groetjes, Lou van 123led
Correcte levering en op tijd geleverd zoals jullie het afgesproken hebben, bedankt
Bedankt voor je positieve review, Pierre! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de levering op tijd binnen was. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Groetjes, Lou van 123led
Het bestellen via de site ging makkelijk en binnen twee dagen had ik het bestelde in huis!
Bedankt voor je positieve review, E.A.H.! Mooi dat het bestellen eenvoudig ging en je je bestelling snel in huis had. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lou van 123led
bestellen ging super makkelijk. artikel werd daarna volgens afspraak geleverd. duidelijke communicatie via de e-mail.
Bedankt voor je positieve review, Felix! Fijn dat alles soepel is verlopen: van bestellen tot leveren. Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was! Groetjes, Lou van 123led
Ik vond de vragen te veel op mekaar lijken en op den duur wist ik niet meer hoe en wat
Bedankt voor je eerlijke feedback, Asuman. Vervelend om te horen dat je het invullen van de vragen verwarrend vond. We nemen je opmerking mee om onze communicatie duidelijker te maken. Dank voor je tijd! Groetjes, Lou van 123led
Snel geleverd. De lichtslangen zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb mijn tuin weer mooi verlicht.
Bedankt voor je positieve review, Rolinda! Wat leuk dat je zo tevreden bent met de lichtslangen en dat je tuin er weer mooi bij ligt. Daar worden wij ook blij van! Groetjes, Lou van 123led
Goede service Bij ophangen van mijn lichtsnoer bleek de helft van de lampjes het niet te doen.contact over gehad en binnen 2 dagen had ik al een nieuwe binnen gekregen.
Bedankt voor je positieve review, Mark! Goed dat je direct contact met ons hebt opgenomen en we snel een oplossing konden bieden. Fijn dat alles nu naar wens werkt! Groetjes, Lou van 123led
Veel keuze, scherpe prijs, goede product omschrijving. Snelle levering.
Bedankt voor je positieve review, Riccardo! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop, het aanbod en de snelle levering. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Lou van 123led
Past perfect bij de bestaande tuinverlichting wel een kleine aanpassing wat betreft de aansluiting d.m.v. kabel schoentjes.
Bedankt voor je positieve review, Bernard! Wat fijn dat de verlichting perfect past bij je bestaande tuinverlichting. Goed opgelost met die kabelschoentjes! Veel plezier van je aankoop. Groetjes, Lou van 123led
Alles overzichtelijk en nette levering!
Bedankt voor je positieve review, Rick! Mooi dat je tevreden bent over onze overzichtelijke site en de nette levering. We zien je graag weer terug! Groetjes, Lou van 123led
Hier gaat het gewoon zoals ze beloven: vandaga besteld, morgen geleverd. En dat tegen de beste prijs die ik op internet kon vinden. Aanrader !
Bedankt voor je positieve review, N! Wat goed om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen en je ook nog eens de beste prijs vond. Dank voor de aanbeveling! Groetjes, Lou van 123led
De volgende 2 mails gestuurd zonder response , na een week gebeld en toen wel geholpen. Heb twee tl leds en armaturen besteld, maar heb hier toch wel wat opmerkingen en vragen bij: alle verpakkingen zijn beschadigd alsof het tweedehands producten zijn. Beide led houders zijn beschadigd aan de zicht zijde er zit geen behuizing of bescherming bij de led houder om tl led te beschermen, terwijl ik hier wel om gevraagd heb. Dus met de led houders kan ik niks. Weet eigenlijk niet zo goed wat ik hier nu mee moet, ik ga dit zo niet monteren. Wat stellen jullie voor? Vervolg op de vorige mail: Nog een beschadigd onderdeel gevonden, zie foto Heb hierna toch een led houder in elkaar gezet en aangesloten, de eerste tl led erin gezet en aangezet, kleine steekvlam vanuit een van de pootjes, zie foto. De andere led houder in elkaar gezet en tweede tl led erin gezet, aangezet, gebeurt niks. Foto van de aansluiting bijgesloten, hier zit het niet in. Heb alle verlichting in de garage tot dusver aangesloten maar hier kan ik niks van maken. Wat gaan we hier mee doen?
Levering binnen 24 uur, perfect verpakt. Zeer concurrerende prijs.
Bedankt voor je positieve review, A! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en scherpe prijs. Daar doen we het voor! Groetjes, Lou van 123led
led verlichting besteld ,snel bezorgd en helemaal naar ons zin.
Bedankt voor je positieve review, L! Helemaal top om te lezen dat de ledverlichting naar wens is en snel bezorgd werd. Veel plezier ermee! Groetjes, Lou van 123led
Verzenden het helemaal niet dezelfde dag zoals beloofd, ondanks dat het product gewoon op voorraad was. Erg onprofessioneel.
Beste beoordelaar, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We helpen je graag om dit op te lossen. Helaas kunnen we je klantaccount niet terugvinden met de gegevens die nu beschikbaar zijn. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 0294 78 71 24 of per e-mail via [email protected]. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van 123led
De led lamp ziet er uit zo als verwacht en geeft ruim voldoende licht zeker voor in de WC. Nadeel is dat je de trafo erg hoort brommen.
Bedankt voor je review, Dick! Fijn om te horen dat de lamp er goed uitziet en voldoende licht geeft. Jammer dat je last hebt van een brommend geluid bij de trafo – dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. We nemen dit soort feedback serieus en adviseren je om even contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen. Groetjes, Lou van 123led
Het is makkelijk zoeken op de website en de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij andere aanbieders. Vandaag besteld en morgen binnen is ook wel lekker.
Bedankt voor je review, Klaas! Wat fijn dat je ons assortiment overzichtelijk vindt en onze prijzen scherp. We doen ons uiterste best om goede kwaliteit te combineren met snelle levering — fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Groetjes, Lou van 123led
Bestelling kwam heel snel en een super goede prijs
Bedankt voor je review, Arno! Top dat je bestelling zo snel binnen was én dat je blij bent met de prijs. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende bestelling. Groetjes, Lou van 123led
Binnen 1.5 dag ontvangen wat ik heb besteld. Helemaal prima.
Bedankt voor je review, Stefan! Mooi dat je precies hebt ontvangen wat je had besteld, en ook nog eens lekker snel. We streven ernaar om waar te maken wat we beloven — fijn dat dat gelukt is. Groetjes, Lou van 123led
Snel
Bedankt voor je review, Sjaak! Kort maar krachtig — en dat geldt ook voor onze levering. Fijn dat alles naar wens was! Groetjes, Lou van 123led
Snel binnen
Bedankt voor je review, Irene! Leuk om te horen dat je bestelling snel binnen was. We staan altijd klaar voor je volgende lichtklus! Groetjes, Lou van 123led
Een aanrader
Bedankt voor je review, Jan! Geen gedoe meer met batterijen — dát horen we graag. Fijn dat je zo tevreden bent, en bedankt voor het aanbevelen! Groetjes, Lou van 123led
goed product
Dank je wel voor je fijne review, Annemarie! Wat goed om te horen dat de lamp aan je verwachtingen voldoet en snel bezorgd is. We vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook razendsnel geleverd worden. Fijn dat het bij jou zo soepel is verlopen! Met vriendelijke groet, Lou van 123led
123led is een fijn internetbedrijf De bestelling was er binnen 24 uur zoals beloofd.
Bedankt voor je review, G.! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering! We doen altijd ons best om je bestelling snel en zoals beloofd bij je af te leveren. Bedankt voor het vertrouwen in 123led, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lou van 123led
Snelle bezorging en netjes verpakt!
Bedankt voor je review, Tom! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle bezorging als de nette verpakking! We vinden het belangrijk om je bestelling in perfecte staat te leveren. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lou van 123led