Snel geleverd en goed verpakt, bestelling naar mijn wens.

Bestelling en levering voldoet aan mijn verwachtingen.

Snel en gemakkelijk

Correcte levering en op tijd geleverd zoals jullie het afgesproken hebben, bedankt

Goed product en snelle levering.

Het bestellen via de site ging makkelijk en binnen twee dagen had ik het bestelde in huis!

goede service, snelle levering

bestellen ging super makkelijk. artikel werd daarna volgens afspraak geleverd. duidelijke communicatie via de e-mail.

Ik vond het ingewikkeld

Ik vond de vragen te veel op mekaar lijken en op den duur wist ik niet meer hoe en wat

Uitstekend.

Snel geleverd. De lichtslangen zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb mijn tuin weer mooi verlicht.

Goede service Bij ophangen van mijn lichtsnoer bleek de helft van de lampjes het niet te doen.contact over gehad en binnen 2 dagen had ik al een nieuwe binnen gekregen.

Top zaak

Veel keuze, scherpe prijs, goede product omschrijving. Snelle levering.

Prima en snel geleverd

Past perfect bij de bestaande tuinverlichting wel een kleine aanpassing wat betreft de aansluiting d.m.v. kabel schoentjes.

Heldere site, levert kwaliteit

Alles overzichtelijk en nette levering!

Snelle levering tegen scherpe prijs

Hier gaat het gewoon zoals ze beloven: vandaga besteld, morgen geleverd. En dat tegen de beste prijs die ik op internet kon vinden. Aanrader !

Zeer slecht

De volgende 2 mails gestuurd zonder response , na een week gebeld en toen wel geholpen. Heb twee tl leds en armaturen besteld, maar heb hier toch wel wat opmerkingen en vragen bij: alle verpakkingen zijn beschadigd alsof het tweedehands producten zijn. Beide led houders zijn beschadigd aan de zicht zijde er zit geen behuizing of bescherming bij de led houder om tl led te beschermen, terwijl ik hier wel om gevraagd heb. Dus met de led houders kan ik niks. Weet eigenlijk niet zo goed wat ik hier nu mee moet, ik ga dit zo niet monteren. Wat stellen jullie voor? Vervolg op de vorige mail: Nog een beschadigd onderdeel gevonden, zie foto Heb hierna toch een led houder in elkaar gezet en aangesloten, de eerste tl led erin gezet en aangezet, kleine steekvlam vanuit een van de pootjes, zie foto. De andere led houder in elkaar gezet en tweede tl led erin gezet, aangezet, gebeurt niks. Foto van de aansluiting bijgesloten, hier zit het niet in. Heb alle verlichting in de garage tot dusver aangesloten maar hier kan ik niks van maken. Wat gaan we hier mee doen?

Levering binnen 24 uur, perfect verpakt. Zeer concurrerende prijs.

helemaal top

led verlichting besteld ,snel bezorgd en helemaal naar ons zin.

Liegen over levertijd

Verzenden het helemaal niet dezelfde dag zoals beloofd, ondanks dat het product gewoon op voorraad was. Erg onprofessioneel.

Mooie lamp, maar bromt/zoemt wel behoorlijk.

De led lamp ziet er uit zo als verwacht en geeft ruim voldoende licht zeker voor in de WC. Nadeel is dat je de trafo erg hoort brommen.

Uitgebreid assortiment, snel en goedkoop

Het is makkelijk zoeken op de website en de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij andere aanbieders. Vandaag besteld en morgen binnen is ook wel lekker.

Bestelling kwam heel snel en een super goede prijs

Ontvangen wat besteld is. Conform meding op de site.

Binnen 1.5 dag ontvangen wat ik heb besteld. Helemaal prima.

Snel

Snel binnen

Geweldig, geen gedoe meer met batterijen. Een echte aanrader

Een aanrader

snelle bezorging, prima lamp

goed product

123led is een fijn internetbedrijf De bestelling was er binnen 24 uur zoals beloofd.

Goede service!

Snelle bezorging en netjes verpakt!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK