Prima afwikkeling en vlotte levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Sanne van 123led
Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd
Bedankt voor deze mooie review, Laurent! Groetjes, Sanne van 123led
Ik ben zeer tevreden over 123led.nl. Op de, zeer duidelijke, site is meer dan voldoende aanbod en de keuze is reuze. Bestelprocedure is duidelijk en makkelijk. Ik ben blij met het geleverde artikel.
Bedankt voor deze mooie woorden, Con! Fijn om te lezen dat de bestelprocedure zo makkelijk is verlopen. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123led
Beschrijving van de lampen was zeer duidelijk op de website, ik heb precies gekregen wat ik zocht. Levering was snel.
Goed om te horen dat alles duidelijk was en dat je hebt ontvangen wat je zocht. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Ik had de lampjes besteld ter vervanging van de huidige spotlampjes, die 35 Watt als vermogen hebben. Ze voldeden in zoverre dat ik ze met de aanwezige dimmers kon bedienen. Ze kunnen echter naar onze zin te weinig dimmen. Ik kan de lampjes dus niet verder gebruiken. ik ga wel proberen of ik vervangende lampjes van 20 Watt kan kopen.
Bedankt voor je review, Walter. Wij hebben de afgelopen week meerdere malen geprobeerd om contact met je te krijgen om te kijken naar een oplossing. Wij hebben contact met je gezocht via telefoon en via e-mail. Helaas hebben wij geen reactie van je mogen ontvangen. Indien je toch graag verder geholpen wenst te worden, dan vernemen wij graag van je. Groetjes, Christianne van 123led
Duidelijke productomschrijving, ontvangen wat ik besteld heb, netjes verpakt en op tijd. 123led levert wat het leveren moet.
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, Rinske. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Eerste maal dat ik bij 123 led bestel. De ledlampen zijn goed en vlug geleverd voor een goede prijs. Top.
Beste Thor, wat fijn dat je voor het eerst bij ons besteld en dat je zo tevreden bent over de levering en de prijs. Zo horen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123led
Je hoeft niet lang te zoeken, duidelijke website, goeie producten voor waanzinnige prijzen. Blijvertje
Beste Saskia, wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je over ons zo tevreden bent. Dat horen wij graag! Groetjes, Christianne van 123led
Al meerdere malen artikelen besteld bij 123. Altijd goed en snel in huis.
Wat fijn dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je zo tevreden over ons bent. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
De bestelling was in een oogwenk geregeld.
Bedankt voor je mooie review, Jean-Pierre! Groetjes, Christianne van 123led
Vanaf makkelijk bestellen in veel keuze en artikel op tijd bezorgd tot en met een schappelijke prijs.
Zo te lezen is alles naar wens verlopen, Robert. Wat fijn dat je onze service super vindt! Groetjes, Christianne van 123led
Snel geleverd, mooi buitentafellampje, is zoals omschreven.
Wat fijn dat je tevreden bent over de levering. Groetjes, Christianne van 123led
Super snel geholpen
Bedankt voor je mooie beoordeling, Mehmet. Groetjes, Christianne van 123led
-Zéér makkelijk te installeren - snelle levering - werk naar wens.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Jacco. Daar doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Soerdimner en dimbare ledlamp besteld. Snel geleverd. Zelf met bijgeleverde handleiding geïnstalleerd. En nu dus genieten van een sfeervolle vloerlamp in mijn woonkamer.
Beste Jos, bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over de snoerdimmer en dimbare LEDlamp. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Keuken ledlamp gekocht ,volgende dag al in huis,geeft veel meer licht als mijn oude dubbele tl en start meteen op.
Goed om te horen dat de nieuwe LED lamp gelijk veel meer licht geeft. Dat horen wij graag. Groetjes, Christianne van 123led
Prima levering. Niets op aan te merken.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Gerrit! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn om te lezen dat je je bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Leon! Groetjes, Sanne van 123led
Altijd super snelle levering en via klantenservice altijd net en duidelijke uitleg. Het product word geleverd in super stevige verpakking zodat beschadiging niet mogelijk is. Dus prima in 1 woord geweldig.
Bedankt voor deze mooie woorden, John! Wat fijn om te lezen dat je altijd zo tevreden over ons bent. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123led
Duidelijke beschrijving van de lampen,snelle verzending en goed ingepakt. Prima, en houden zo.
Beste Frederikus, bedankt voor je review en wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Daar doen wij het voor. Groetjes, Christianne van 123led
Snel geleverd en keurig netjes verpakt en de werking is super.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Lennart. Groetjes, Christianne van 123led
Duidelijke website, makkelijk te maken keuzes, eenvoudig bestel en betaalproces. Snelle en correcte levering.
Bedankt voor je mooie woorden, Jacques. Goed om horen dat je zo tevreden bent over onze website en de levering. Groetjes, Christianne van 123led
Fijn led lamp voor de schuur. Scherp prijs voor een super fijn led lamp! En snel geleverd! Nogmaals dank voor alles. Groet, Ronnie
Beste Ronnie, bedankt voor de moeite om een review achter te laten. Wij waarderen het dat je laat weten dat je zo tevreden bent over de prijs en de levering. Groetjes, Christianne van 123led
Heb een led-tl besteld en deze werkt uitstekend, ingebouwde bewegingsmeter die goed te regelen is, top!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling, Jan. Groetjes, Christianne van 123led
Snel geleverd En ze werken prima
Bedankt voor je review, Theo. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes, Christianne van 123led