Duidelijke site en snelle levering met leuke extra dingetjes.
Beste John. bedankt voor je mooie review. Groetjes, Christianne van 123led
Goed product. Ook niet anders verwacht na jaren ervaring met 123inkt.
Wat fijn dat je al zo lang klant bent bij onze collega's van 123inkt en dat je nu ook tevreden klant bent bij ons, 123led. Wij zien je graag terug bij een van onze webshops, Jan. Groetjes, Christianne van 123led
Mijn bestelling online laten controleren want je weet nooit. Bestelling bestond uit 12volt buitenverlichting. Keurig bericht terug ontvangen en bestelling geplaatst.
Beste Jan, wat fijn dat wij je zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Snel en gemakkelijk te bestellen en ook nog uiterst snel bezorgd. Klasse!!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
paar led batten besteld waar van 1 stuk was, maar dat is netjes opgelost door een nieuwe te sturen met een mooie atentie .
Goed dat je dit kenbaar maakt Ger. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. Inmiddels hebben wij contact met je opgenomen om dit samen op te lossen. Groetjes, Anouk van 123led
Revisión original
ik had als proef 4 led batten besteld om te bekijken hoe veel licht ze zouden geven alvorens een 30 tal na te bestellen als ze goed zouden bevallen. maar helaas ging er een meteen stuk, wat natuurlijk altijd wel kan. heb een mail gestuurd hier over maar helaas geen antwoord! dit vervolgens in 2 weken tijd 3 maal herhaald en ook nu geen antwoord. bellen gaat ook niet , je krijgt te horen dat i.v.m. covid de medewerkers thuis werken. dus die 30 stuks ga ik zeker niet bij 123led.nl bestellen !!!!!
Goede webshop en snelle verzending
Bedankt voor deze 5-sterren review Ger! Groetjes, Anouk van 123led
Prima product geleverd. Levertijd uitstekend.
Fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Ik ben erg tevreden.
Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Christianne van 123led
Prima service, ook bij retourzending
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor. Groetjes, Christianne van 123led
Snel en thuis bezorgd
Bedankt voor deze positieve review Annie! Groetjes, Anouk van 123led
Goed product en 2e dag al geleverd ipv in 5 werkdagen.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Egbert! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Snel bezorgt en goed kwalitiet
Bedankt voor deze positieve beoordeling Hossein! Groetjes, Anouk van 123led
aanmelden goed bestelling gemakkelijk! na controle perfect! aflevering goed verzorgd kortom eigenlijk een webwinkel zoals het hoort
Namens het hele team van 123led willen we je bedanken voor deze mooie beoordeling John! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Ik had een stopcontact nodig met usb aansluiting. Is snel gevonden. Bij 123led en nog sneller geleverd. Goede beschrijving erbij. Goede kwaliteit, ik ben er blij mee.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Wat fijn dat je blij bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123led
Gemakkelijk te monteren, en het werkt prima voor onder de keukenkastjes.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123led
Zeer snel bezorgd. Goed verpakt.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Tineke! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Perfecte service
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Groetjes, Anouk van 123led
Zoals geschreven werden de led lampen goed verpakt verzonden. In no time binnen. En dat tegen een heel schappelijke prijs. Per saldo zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen Hans! Groetjes, Anouk van 123led
Grote keuze, betalen en product snel op de stoep
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Rob! We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Anouk van 123led
Lampen afgelopen week geinstalleerd, ze werken als een zonnetje !
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop Karel! We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Anouk van 123led
Heb Kerst verlichting besteld voor de tuin , in de Zomer was makkelijk te vinden via 123LED en zijn ( nu nog van goed kwaliteit) ebn even wachten hoe lang ze mee gaan.
Fijn om te lezen dat je het artikel wat je zocht zo makkelijk kon vinden! Groetjes, Anouk van 123led
Snel en alles klopt. Verzending, verpakking, montageinsructies en natuurlijk de ledplaat ; alles perfect in orde
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Het product 's-avonds besteld en de volgende dag geleverd. Kan niet beter! Daarom kijk ik eerst altijd op 123Led.nl of ze het product hebben dat ik zoek.
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Ton! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
123led.nl Supersnelle levering, Makkelijke Website, Betaalbaar, leuke gadgets bij uw bestelling. 123Led.nl Gewoon goed bestel hier gerust uw producten. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis heeft. Mvg Mark.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Mark! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Wat goed om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen! Groetjes, Anouk van 123led