De lamp doet aan de verwachting. Hij geeft genoeg sfeer verlichting. Het is een mooie lamp en de levering was ook super snel.
Bedankt voor deze mooie review, Leen. Super dat je zo tevreden bent over je bestelling. Veel plezier ermee! Groetjes, Kim van 123led
Ontzettend goede service bij het vinden van de goede snoerdimmer. Al veel bij webwinkels gekocht maar nog nooit zo,n service gehad. Prima.
Revisión original
snoerdimmer voor ledlicht werkt alleen als je dimmer hoog zet. Ga je verder dimmen gaat licht knipperen
Grote keuze in lampen en een perfecte alternatieve voorstel
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je onze assortiment en onze service kunt waarderen. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Deze dimmer gekocht ter vervanging van een overleden halogeendimmer. Makkelijk installeren, zowel de bedrade aansluiting (gewoon 1:1 overzetten met twee draden) als de koppeling aan de hue app. Het maakt niet uit of je led of halogeen gebruikt. In mijn geval 5 stukst 12v halogeen met een bloktrafo die nog vervangen gaan worden voor led maar haast heb ik zo niet. Perfect dimbaar van 0 (uit) tot maximaal zowel via de handbediende knop als in de app. Het bestaande Gira armatuur was gewoon over te zetten dus na vervanging zie je er niets meer van. Mijn enige opmerking is dat ik de dimmer zelf wel wat warm vind worden dus dat houd ik toch wel even in de gaten. Afhandeling via 123led ging perfect. Snel geleverd tegen een prima prijs. Dikke kans dat de rest van de dimmers ook binnenkort vervangen gaan worden.
Beste Bart, bedankt voor de moeite om zo'n uitgebreide review te schrijven. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling en onze service. Daar doen wij ons best voor. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Op zoek naar een aantal handige LED lampen met nacht sensor kwamen wij op deze website. Duidelijke omschrijving, vlot besteld, snel ontvangen, meteen geïnstalleerd en draaien maar. Top!
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent en dat je gelijk plezier hebt van je bestelling. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Goede producten leuk geprijsd en een boven gemiddelde service
Bedankt voor je mooie woorden, Cor. Goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, Christianne van 123led
Zeer positief, aanbevelenswaardig
Beste Gerrit, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Snel en goed
Bedankt voor je review, Louise. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle levering en goed verpakt, met een leuk bruikbaar presentje erbij.
Wat fijn dat je ons presentje bij jouw bestelling kan waarderen. Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Mooie en gemakkelijke manier om bij te dragen aan de energie transitie
Bedankt voor je mooie beoordeling, Roy. Groetjes, Christianne van 123led
We hadden buiten lampjes besteld maar daar was het glasplaatje van kapot. En toen bleek dat alles van de voorraad ook kapot was. We hebben ze niet terug hoeven te sturen. En het mail verkeer was ook perfect. Dus de service is top!!!!!!
Beste Arie, goed om te horen dat je onze service zo kunt waarderen. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Bestelling was snel geleverd en scherp geprijsd
Bedankt voor je review, Barry. Goed om te horen dat je jouw bestelling vlot hebt ontvangen. Groetjes, Christianne van 123led
De Ledlampen voldoen naar verwachting en beschrijving. De levering verliep vlot en soepel.
Beste Patrick, wat fijn dat het artikel naar verwachting is en dat de levering vlot is verlopen. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Goed tevreden en snelle levering
Beste Wichard, wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Dat horen wij graag. Groetjes, Christianne van 123led
Ik heb 6 GU10 dimbare lampen besteld van het eigen merk van 123LED. De lampen zijn prima en zoals altijd vlot geleverd!
Beste Ubel, bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de lampen en de levering. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Revisión original
De levering van de materialen niets op aan te merken gewoon goed. Maar de verpakking 10 spots besteld en de led lampjes past misschien zev net niet in een schoenendoos. Maar om het in een doos van 80cmx60cmx40cm te verpakken en de rest op te vullen met plastic is niet erg duurzaam. Er zouden bijna 20 schoenendozen in passen. Denk toch iets om over na tedenken
Revisión original
Iets besteld en echt super geregeld , veel info per mail
Wat fijn dat je blij bent dat alles zo goed geregeld is, Peter. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Prima en snelle service, ook mbt het retourneren van een aantal producten.
Beste Margriet, wat fijn dat je zo tevreden over onze service bent. Daar doen wij voor. Groetjes, Christianne van 123led
Philips hue filament lampen voldoen aan de verwachtingen. En overtreft deze ook nog eens qua lichtsterkte welke mooi dimbaar is. Kortom toplampen voor een scherpe concurrerende prijs. Ik zeg niet twijfelen maar doen!
Bedankt voor je mooie woorden, Alexander. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Makkelijk bestellen, ook omwisselen/retourzending verloopt voorspoedig. Aanvullende verrekening na omwisseling OK.
Goede prijs, overzichtelijke website en snel geleverd
Klantgericht en goede aankoop.
Super dat je zo tevreden bent over je bestelling, Nija! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Het pakket is snel geleverd en de lampen waren goed beschermd in de doos.
Beste Eli, wat fijn dat je de moeite neemt om een positieve review achter te laten. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Vlot en prettig kopen met de uitstekende site.
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
4 van deze led-lampen besteld, geven mooi sfeer licht. Volgende keer bestel ik weer deze led-lampen. Zéér goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Graat, wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw bestelling. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led