Op de lamp zat geen schakelaar. Wel een snoer met stekker. Dus hoe zou je hem aan of uit moeten zetten...elkaar keer de stekker eruit trekken niet oke prima opgelost mijn dank groetjes Michel
Beste, bedankt voor je review en goed dat je dit kenbaar maakt. Wij hebben meerdere malen geprobeerd telefonisch contact met je te krijgen, maar dat is niet gelukt. Wij helpen je graag verder. Indien je graag geholpen wilt worden, dan mag je ons een e-mail sturen op [email protected]. Groetjes, het team van 123led
Revisión original
Mooie spullen voor zeer redelijke prijs.
Beste Toon, goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Dat is fijn om te lezen. Groetjes, Christianne van 123led
Snel en makkelijk bestellen
Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat jouw bestelling vlot is geleverd. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, Christianne van 123led
Prima kwaliteit en goedkoop. Ben er erg blij mee .
Bedankt voor je mooie beoordeling, Peter. Wat fijn dat blij bent met je aankoop. Groetjes, Christianne van 123led
Goede producten Goede service Snelle levering Wat wil je nog meer ?
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de verwerking van jouw bestelling. Zo horen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123led
buiten lantaarn 2 stuks aangekocht makkelijk en goed te installeren. Geeft een zeer mooie lichtbron
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent Gust, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Mijn led-lampen werden al 24 uur later bezorgd. Super tevreden. Eindelijk gevonden wat ik zocht : led-buislampen! en tegen een redelijke prijs.
Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop Franca! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Levering ging snel, het product werkt naar behoren. Was goedkoper vergeleken met andere resellers.
Bedankt voor deze 5-sterren review Atilla! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Degelijke kwaliteit , voor een betaalbare prijs. Geleverd op de aangeven datum . Goed verpakt
Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123led
Google nest mini gekocht Goedkoopste en snel geleverd
Goed om te lezen dat je tevreden bent Annemarie! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Snel en goed netjes ontvangen.
Bedankt voor deze positieve review! Goed om te lezen dat je blij bent met onze service! Groetjes, Anouk van 123led
Zee compleet assortiment, makkelijk navigeerbaar, snelle levering. Kortom, zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen Bas, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
even uitzoeken hoe de Bluetooth lampen werken en later een hue bridge erbij gekocht voor te koppelen aan mijn Philips amblilight tv super mooi dankjewel
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop Robin! We hebben je hier graag mee geholpen en staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Groetjes, Anouk van 123led
Twee LED TL balken besteld, deze zijn makkelijk te plaatsen en de sensoren zijn fijn in te stellen naar eigen wens.
Beste Frank, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat de producten naar wens zijn. Groetjes, Christianne van 123led
Vindt wel dat het weggooien van de kapotte dimmer niet een duurzame handeling is. Internet winkels hebben niet een duurzame image op deze manier. Ergste voorbeeld is Amazon waar veel producten gewoon doorgedraaid worden!!!
Beste Leo, wat fijn dat je dit kenbaar maakt en dat je zo begaan bent met het milieu. Bij een defect aan kleine artikelen kiezen wij ervoor om een artikel kosteloos na te sturen en het defecte artikel niet retour te nemen. Zo voorkomen wij dat zowel de klant als de bezorgdienst hiervoor extra moeten rijden om deze artikelen te versturen. Je kunt de dimmer wel inleveren bij bijvoorbeeld de milieustraat. Groetjes, Christianne van 123led
snelle en verzorgde levering
Bedankt voor deze 5-sterren review! Groetjes, Anouk van 123led
eerste maal besteld bij 123led, zending kwam conform afspraak, juiste lampen. prijs niet echt goedkoop, hopen dat de lichtbronnen een lange levensduur hebben.
Fijn om te lezen dat de levering naar wens is verlopen Wilfrid! Groetjes, Anouk van 123led
Aantal weken geleden de Homey Pro besteld bij 123led.nl. Deze werd daar aangeboden voor de scherpste prijs en zou voor een bepaalde tijd direct verzonden worden. Dat was ook gebeurd en had de Homey de volgende dag al in huis. Super tevreden met de service van 123led.nl!
Goed om te lezen dat je tevreden bent Remon! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Anouk van 123led
Ik zocht leuke lampjes voor op het balkon. Na een heleboel saaie en te korte lichtsnoeren kwam ik deze tegen en toen ik ze aan m'n man liet zien zei hij: Those are so you. Ik bestelde ze meteen, geloof de volgende dag en was zo blij verrast met de kwaliteit. Ze zien er super gezellig uit en geven een mooi schaduw patroon op oppervlakten. Wij zijn meer dan tevreden.
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop Nena! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Groetjes, Anouk van 123led
Drie grote led lichtbakken compleet gekocht. Inmiddels branden ze en zien prachtig uit. De bestelling verliep zoals beloofd. Helaas had de pakketdienst een van twee pakketten t zoek gemaakt. Na contact met de dame van de winkel direct de volgend dag nog een keer toegestuurd gekregen. Kortom goede spullen voor een mooie prijs en alles perfect opgelost en verlopen.
Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Super eenvoudig te installeren ,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop Fred! Groetjes, Anouk van 123led
Prijs levering super
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Snel geleverd en de lampen waren goed verpakt. Voldeed aan mijn verwachtingen.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen Linda! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Precies wat ik wilde hadden ze. Nergens anders te krijgen
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Jan, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Leddimmer gekocht, welke helaas niet goed werkte met een ledlamp. Aangezien de ledlamp toch te weinig licht gaf in overleg met de klantenservice een sterkere ledlamp toegezonden gekregen zonder verzendkosten met betaling achteraf. De nieuwe combinatie werkte perfect.
Fijn om te lezen dat er een passende oplossing is gevonden Jan! Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123led