Snel en goed afgehandeld

Is een goede partij om je aankopen te doen!

Gewoon goed

Ik bestel hier wel vaker verlichting, nu een led Ronald besteld eenvoudig aan te sluiten en werkt goed

Goed, goed, goed

Prima product, marktconforme prijs en snelle levering met mogelijke betaling achteraf :)

prima en snel

nu meerdere keren besteld en steeds hetzelfde resultaat: PRIMA KWALITEIT EN SNELLE LEVERING

Prima!!

Ik heb 6 wandlampjes met usb aansluiting gekocht voor mijn vakantiehuisje. Het duurde nog 2 weken voor ik daarheen gin om te klussen. Toen bleek dat ze te hoog waren onder het schuine dak kreeg ik zonder gezeur mij geld terug.

Topservice en kwaliteit

Super vriendelijke klantenservice die kennis van zaken heeft

Top!!!!

Supersnelle levering, goeie kwaliteit en heel vriendelijk geholpen aan de telefoon met een vraag van mijn kant.

Snelle levering van goede producten

De levering van de producten was netjes op tijd en de producten zijn ook goed.

Deze speciale led uitvoering was precies wat ik nodig heb. Snelle levering.

is goed en snel

Ik heb goede ervaringen met uw diensten en kan dus weer aan

prima webwinkel

Na 10 maanden was het einde bestelde LED lamp. Dit door gegeven en de volgende dag werd een nieuwe LED lamp bezorgd. Top service en supersnel.

I'm so HAPPY!!!

Super snel verzonden mijn leuke strakke op usb tafellampjes. Keurig verpakt en van een hele mooie kwaliteit. Geen moment spijt van en direct al leuke complimenten thuis!

Goede snelle service

Goede snelle service

Goede klantenservice

Mijn pakketje was door de vervoerder onverwachts teruggestuurd maar 123led nam snel contact hierover op en stuurde het kostenloos nog een keer naar mij toe.

Niks op aan te merken

Vlotte levering

Netjes verpakt en snel verstuurd.

Snelle levering levering prima product

Alles volgens afspraak geleverd. Prima.

Duidelijke site, snel en goed geleverd.

snel en adequate

snel en adequate zelfs in het weekend

Alles goed gegaan.

Bestelling gedaan, goed geïnformeerd, snel geleverd. Kortom heel tevreden.

Goed prijzen, snelle levering

Voor een goed prijs een aqara sensor en smart plug gekocht. Snelle levering netjes verpakt.

Snelle verzending, product voldoet aan verwachting.

Voor LED-verlichting op 31 volt verlengkabels besteld. Deze kabels werden snel verzonden voldoen aan de verwachting.

Gewoon goed

Overzichtelijke site, snel en netjes bezorgd.

Snel en goed geregeld

Remlichten voor de auto snel gevonden, besteld en geleverd gekregen. Hier een blije klant, dank!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK