Service en hoge kwaliteit voor zeer schappelijke prijs

Mijn traptredeverlichting en dimmer kwamen een dag na bestelling in huis. Daarvoor keurig via de mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Product is zoals beschreven. Opvallend vond ik het betere snoer- en kabelwerl. Meer meters en zwaard kwaliteit. Een aangename verrassing. Duidelijke montagevoorschriften. Overigens bestel ik ook mijn inktpatronen voor de printer al jaren bij dit bedrijf. Kortom: een aanrader.

Snelle levering, goede prijs

Zoals alle bestellingen bij 123inkt is dit ook bij 123led prima geregeld. Duidelijke omschrijving bij artikel en zeer goede prijs/kwaliteit. Ook altijd een snelle, vlotte levering, met aandacht verpakt. Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Prettige webwinkel

Klantvriendelijk en servicegericht na telefonisch contact. Adequate beantwoording na gestelde vragen. Tevens snelle verzending van de artikelen. Top.

Prima lampen, prima prijs

Snelle levering, netjes verpakt en goede lampen, erg tevreden!

Prima produkt

Ben heel tevreden mee Werkt perfect hoeft geen schakelaar aan te zetten gaat automatisch aan en uit Ben heel blij mee

Vandaag besteld, morgen in huis

prima ledlampen met heel veel lichtopbrengst

Deze lampjes met smalle voet passen op veel lampvoetjes en geven ondanks het minimale wattage erg veel licht op. Hierdoor valt er veel geld en natuurlijk ook energie te besparen!

Geheel naar wens

Snelle levering en alles op voorraad.

snel het bestelde en juiste produkt geleverd

1 dag na het plaatsen van de bestelling werd het pakje al bezorgd.

Website en service prima, dimmer blijft knipperen

Website en service prima, dimmer blijft knipperen

eerste klas service maar aanbod heeft gebreken

Ik zocht LED signaallampjes. 123LED heeft zowat alles wat LEDs betreft, maar geen signaallampjes, iets wat je gebruikt om te zien of iets aan- of uit- staat, of een alert geven, enz. Die heb ik dus bij Conrad gekocht. Ik kan ze dus aanbevelen, maar hun gamma vertoont gebreken.

Snel, ruime keus, niet duur

Enorm assortiment met scherpe prijzen en snelle levering. Kwalitatief was het ook helemaal in orde

Razendsnel en goede producten

Heel positieve ervaring

Fantastisch!

Mooie lampen ik ben blij!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, geen problemen.

PERFECT !

Een fijne shop , met zeer GOED personeel ! Bestellingen worden ZEER correct en SNEL uitgevoerd ! Alle lof voor dit bedrijf ! Zeker aan te bevelen !

ik bestel, jullie leveren wat ik bestel, simpel.

volgt uit bovenstaande.............

Zeer positief

Levering was zeer snel. Er was een lamp defect na 3 maanden en deze geheel kosteloos als garantie ter vervanging gekregen.

Slechte return procedure

Het lijkt alsof 123LED het expres moeilijk maakt een artikel te retourneren. Een PDF formulier invullen en opsturen, geen verzendlabels sturen, klant voor de verzendkosten laten opdraaien. We leven in 2021 mensen! Alle Led verlichting is bij concurrenten ook te bestellen en die hebben een betere klant ervaring.

Service uitstekend

Ik had een led vloerdimmer besteld. Bij het aansluiten van deze dimmer liep ik tegen een vraag aan. De handleiding gaf aan dat voor het aansluiten van de dimmer 4 schroefjes aan de onderzijde losgeschroefd moesten worden. Deze waren niet te vinden zoals beschreven stond op de handleiding. Gebeld met de medewerker van 123led.nl. Deze medewerker heeft zelfs in het magazijn gekeken hoe de situatie was. En kwam vervolgens met tips om de aansluiting tot stand te brengen. Prima service.

Uitstekend geholpen!

Bij aankoop van onjuiste led-lampjes uitstekend begeleid naar de juiste oplossing, merci

Ruim assortiment en snel geleverd

Ruime keuze en korte levertijd

Prima kwaliteit voor het geld

Goede prijs kwaliteit verhouding, Eenvoudig te installeren en snelle levering.

Ik heb de bestelling 's avonds rond 22.00 geplaatst en de volgende dag werd hij al om 10.00 's ochtends bezorgd.

Goede prijs voor snelle levering van kwaliteit.

Laagste prijs voor mooie filament merk ledlampen, zeer snelle levering.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK