Bedankt voor je review, John. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor de 4* review, Jan! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123led
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Jan! Daar doen we het voor. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze review! Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met het oplossen van jouw klacht. Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Anja! Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Klaas! Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product dat je bij ons hebt aangeschaft. Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ton! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze review, Patricia! Wat fijn dat je tevreden bent over het bestelde product. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we dat graag. Groetjes, Romy van 123led
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Piet! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ronnie! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Henk! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor je 5* review, Milou! Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling en onze snelle levering. Groetjes, Kim van 123led
Super dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Dick. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Oscar! Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Sanne van 123led
Fijn om te lezen dat je je bestelling zo snel in ontvangt hebt kunnen nemen, daar doen wij ons best voor! Groetjes, Sanne van 123led
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Rene! We kunnen ons voorstellen dat je hiervan baalt. De bestellingen kunnen wij helaas niet combineren omdat dit op zichzelf staande webshops zijn. Om je toch tegemoet te komen hebben wij voor deze keer een tegoed voor gratis verzending op je account van 123led gezet. Zo hoef je bij je volgende bestelling geen verzendkosten te betalen. Groetjes, Sanne van 123led
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jeroen! Groetjes, Sanne van 123led
123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!