Goed dat je je ervaring via deze weg deelt, Thomas! Aan de hand van je klantgegevens zien wij dat er inderdaad meerdere keren contact is geweest per mail over de verkeerd bestelde adapter. Zoals in onze mail aangegeven vinden wij de manier waarop dit contact is verlopen uiteraard ook niet wenselijk, waarvoor nogmaals onze oprechte excuses! Groetjes, Romy van 123led
Goed dat je dit aangeeft, Colin! Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Je kunt altijd een retouraanvraag doen via de volgende link: https://www.123led.nl/page/retourvw.html We helpen je dan uiteraard graag verder! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor je review. Wat fijn dat een en ander naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Originele beoordeling
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Natascha! Dat is uiteraard heel graag gedaan. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor het schrijven van deze review, Ron! Fijn om te lezen dat we je aan de gewenste producten hebben kunnen helpen. Groetjes, Romy van 123led
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je te spreken bent over ons. Hier doen wij iedere dag ons best voor! Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review. Groetjes, Christianne van 123led
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het gekochte artikel! Wij zien je graag bij ons terug in de webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Thea. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, M. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je beoordeling, Jaap. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Paul. Groetjes, Christianne van 123led
Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je positieve review, Hans. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over het product en de levering. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over de oplossing. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Originele beoordeling
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de snelle verzending. Bij een eerst volgende bestelling staan we weer graag voor je klaar Rene! Groetjes, Kelly van 123led
Leuk om te lezen dat je tevreden bent Joop. Daar doen we het voor! Groetjes, Kelly van 123led
Bedankt voor de 5 sterren Wouter! Dit stellen wij erg op prijs. Een fijne dag verder toegewenst. Groetjes, Kelly van 123led
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring over onze service en bezorging. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Kelly van 123led
Hoi Ronald, bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Hier doen we het voor! Groetjes, Kelly van 123led
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over hoe je bestelling was verpakt en dat de artikelen het perfect doen. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Kelly van 123led
Bedankt voor deze mooie review, Manon! Dit waarderen we enorm. Groetjes, Kim van 123led
Bedankt voor deze positieve review, Rob! Groetjes, Kim van 123led
Fijn dat alles naar wens is verlopen, Henk! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123led
123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!