tot nu toe werkt alles naar verwachting

tot nu toe werkt alles naar verwachting

Reactie van het bedrijf

Goed om te vernemen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons! We zie je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led

Super bedrijf

Besteld en geleverd zoals vermeld bij de bestelling. Voor mij de eerste keer dat dit gebeurde. Was ook nog een bestelling van niets. Andere webwinkels beloven veel maar maken het vaak niet waar, niet dat ik daar op zit te wachten want het is drukl in Nederland bestelland. Maar 123.... is een webwinkel waar ik vaker wat bestel en de levering is altijd OK, zelfs met een reclame in het verleden heel goed geholpen en geregeld. 123... doorgaan en volhouden !

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Dat waarderen we enorm. Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led

Account aanmaken is verplicht :(

Snel geleverd, enige min is dat een account aanmaken verplicht is :(

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Jan! We zullen je feedback intern doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes, Romy van 123led

Een sterk staaltje produkt. Alsook service

Bezorging goede kies tijden om zelf in ontvangst. te nemen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, Jan. Wat fijn dat je tevreden bent over het product, de levering en onze service! Groetjes, Christianne van 123led

Ruime keuze en snelle levering

Dimbare led lampen en een smart plug voor Hue interface. Goede prijze en snelle service. Resultaat is prima.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, Marcel. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led

Alles duidelijk

Bedankt voor je review, Wil. Groetjes, Christianne van 123led

prima service, snelle levering

Snel besteld, snel in huis. Artikel beetje "china crap".

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, Tom. Mocht je niet tevreden zijn over het artikel neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Groetjes, Christianne van 123led

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Komen afspraken na, leveren snel en prijzen zijn ook oké

Bedankt voor je mooie beoordeling, Ben. Groetjes, Christianne van 123led

Niet ontvangen wat ik heb besteld

Heb 6 E14 senceswitch lampen besteld, ik heb 4xE27 en 2xE14 ontvangen, jammer

Reactie van het bedrijf

Goed dat je hierover contact met ons opneemt, John! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je bestelling incompleet ontvangt. We hebben inmiddels een e-mail naar je gestuurd met een oplossing. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag! Groetjes, Romy van 123led

Zeer snel geleverd! Prima product

Had drie led plafondlampen nodig, met bewegingsmelder, smorgens besteld , de volgende dag in huis, keurig

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Dirk. Groetjes, Christianne van 123led

Bestelling geplaatst en snel en netjes ontvangen. Ook het bestelde product voldoet uitstekend.

Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Christianne van 123led

Snel veel licht

Ik was op zoek naar makkelijk veel licht op m'n werkbank. Dit leek het beste paneel. Besteld en heel snel geleverd. Een zee van licht! Het paneel kán worden opgehangen, wat ik graag wil. Vaag is hoe dan wel, de bijgevoegde tekening is onbruikbaar. . Als duidelijk zou zijn waar je veilig oogjes in kunt draaien zou ik al tevreden zijn. Mag verder geen probleem wezen want het ding weegt praktisch niks. Kortom: mooi paneel, veel licht, snelle levering, maar technisch niet goed gedocumenteerd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het lichtpaneel. Indien je vragen over dit artikel hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groetjes, Christianne van 123led

Voldoet aan mijn wens

Hij is voor de badkamer en paste precies

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling, Jan. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led

Kan niet beter.

Heel veel keus en zeer snelle levering. Zeker een aanrader.

Bedankt voor je 5* review, Hans. Groetjes, Christianne van 123led

Goede levering

Duidelijke omschrijving, netjes en snel geleverd

Bedankt voor je positieve review, Ellen. Groetjes, Christianne van 123led

Perfecte, snelle levering. Goede kwaliteit, overzichtelijke website.

Goede ervaringen met 123. Al jaren met inkt en nu ook bij 123LED.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je al jaren klant bent bij 123inkt en nu ook bij 123led. Groetjes, Christianne van 123led

Defect / opgelost

1 van de lamphouder was defect. Gisteren opgemerkt. Retourverzoek aangemaakt. Nog niets gehoord Reeds netjes opgelost Werdt de volgende dag opgebeld.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Piet! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led

Alles prima geregeld!!

Alles goed . Leuke lamp en goed dimbaar !!

Bedankt voor je positieve review, Jan. Groetjes, Christianne van 123led

Prima levering en kwaliteit bij 123 LED. Bestelling word volgende dag geleverd. Dat is klantgerichtheid. TOP bedrijf 123 LED

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je complimenten! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Hier doen wij het voor. Groetjes, Christianne van 123led

Toppie

Goede betaalbare prijs. Geeft mooi licht !

Bedankt voor je review, Smj. Groetjes, Christianne van 123led

Makkelijk en snel

Ik had een lamp nodig die ik bij de plaatselijke bouwmarkten niet kon vinden. Bij 123led wel.. Besteld en een dag later werd het netjes thuisbezorgd. Blij mee.

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat je bij ons kon slagen, Bert! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Groetjes, Christianne van 123led

Een ruime keuze uit lampen. Makkelijk bestelproces en daarna een snelle levering

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Paul. Groetjes, Christianne van 123led

Kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Goed product en snelle levering, communicatie ook uitstekend!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review en je complimenten, Hennie. Groetjes, Christianne van 123led

Goede en snelle levering, de service is minder!

Ik had 'n solar lamp gekocht, 'n mooi product, bij het plaatsen in de tuin brak de grondspies in tweeën, ik wilde de grondspies apart bestellen bij 123LED.nl echter dit was niet mogelijk, hierin ben ik teleurgesteld! Nu maar hopen dat de leverancier van het apparaat mij kan helpen?

Reactie van het bedrijf

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Jan! Fijn om te lezen dat het bestelde product naar wens is. We hebben navraag voor je gedaan bij onze leverancier om de grondspies apart te kunnen leveren. De terugkoppeling zullen wij per mail aan je laten weten. Groetjes, Romy van 123led

Snelle levering, goederen goed en degelijk verpakt. Wat ik besteld heb voldoet ruimschoots aan de gestelde verwachting.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Bert. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led

Over 123led.nl

123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!