Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Graag zien we je nog eens terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123led
Wat vervelend dat dit is voorgevallen, Jackie! Excuses voor het ongemak. We zien dat u in de tussentijd al contact heeft gehad met onze klantenservice. U kunt vanaf morgen 7 nieuwe TL-buizen verwachten. Groetjes van het Webcare team
Originele beoordeling
Goed te lezen dat je blij bent met je bestelling, Mustafa! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Wat fijn dat je de gewenste lampen gemakkelijk kon vinden, Willem! Veel plezier met de lampen. Groetjes van het Webcare Team
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Jan! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Fijn te lezen dat je alles als prettig hebt ervaren. Je kan er vanuit gaan dat het de aangegeven branduren zal halen. Zo niet, dan horen we dat uiteraard graag! Groetjes van het Webcare Team
Hartelijk bedankt voor je positieve review, Bert! We staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team
Goed te lezen dat na contact met onze klantenservice alles goed is gekomen. Daar daar zijn we blij om! In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Fijn dat je blij bent met je kerstverlichting. Veel plezier ermee! Groetjes van het Webcare Team
Wat fijn dat de communicatie en het gehele proces naar tevredenheid is verlopen, Theo! Daar zijn we blij om. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor je positieve review over onze service. Fijn dat je onze service als 'super' hebt ervaren. We zien je graag nog eens terug! Groetjes van het Webcare Team
Goed te lezen dat de dimmer prima werkt. We zouden graag met je in contact komen over de niet-dimbare lampen die u gebruikt en hierin wat advies geven. Onze klantenservice zal vandaag proberen contact met je op te nemen. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Margot! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes het webcare team
Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd werd en onze klantenservice je goed heeft geholpen, Jiri. Daar zijn we blij om! Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling, Sjef! Groetjes van het Webcare Team
Goed te lezen dat alles duidelijk was en het snel geleverd is, Mario! Groetjes van het Webcare Team
Enorm bedankt voor je mooie beoordeling, Charles! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Goed te lezen dat je bestelling zo snel werd geleverd, Jos! Veel plezier met je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Fijn te lezen dat je tevreden bent en alles soepel verliep, André! Graag tot een volgende keer. Groetjes van het Webcare Team!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Pieter! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor de 10, Cees. In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor de positieve review! Groetjes, van het Webcare Team
Bedankt voor je positieve review, Nancy. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het Webcare Team
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling en de feedback. We nemen het dit mee en zien u graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug! Groetjes van het Webcare Team
123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.