Goed om te vernemen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons! We zie je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Dat waarderen we enorm. Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Jan! We zullen je feedback intern doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes, Romy van 123led
Bedankt voor je review, Jan. Wat fijn dat je tevreden bent over het product, de levering en onze service! Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Marcel. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Wil. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Tom. Mocht je niet tevreden zijn over het artikel neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ben. Groetjes, Christianne van 123led
Goed dat je hierover contact met ons opneemt, John! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je bestelling incompleet ontvangt. We hebben inmiddels een e-mail naar je gestuurd met een oplossing. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag! Groetjes, Romy van 123led
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, Dirk. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het lichtpaneel. Indien je vragen over dit artikel hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groetjes, Christianne van 123led
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling, Jan. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je 5* review, Hans. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je positieve review, Ellen. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je al jaren klant bent bij 123inkt en nu ook bij 123led. Groetjes, Christianne van 123led
Wat fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Piet! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123led
Originele beoordeling
Bedankt voor je positieve review, Jan. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je complimenten! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Hier doen wij het voor. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je review, Smj. Groetjes, Christianne van 123led
Wat leuk om te lezen dat je bij ons kon slagen, Bert! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Paul. Groetjes, Christianne van 123led
Bedankt voor je mooie review en je complimenten, Hennie. Groetjes, Christianne van 123led
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Jan! Fijn om te lezen dat het bestelde product naar wens is. We hebben navraag voor je gedaan bij onze leverancier om de grondspies apart te kunnen leveren. De terugkoppeling zullen wij per mail aan je laten weten. Groetjes, Romy van 123led
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Bert. Hier doen wij het voor! Groetjes, Christianne van 123led
123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!