De onduidelijke navigatie op website, doet alle overige goede afhandeling te niet
Voor een bestelling voor mijn moeder van 82 had ik de filter op alleen 'Garden Lights' tuinverlichting gezet. Bij een eerste bestelling ook lampen van een ander merk besteld. Ik dacht dat dit mijn fout was geweest. Echter bij het bestellen van de juiste lampen kwamen er 123led kabels naar voren bij de filter 'Garden Lights'. Helaas vertrouwde ik op de instellingen van de filters van 123led. Deze kabels bleken bij ontvangst van het pakket niet geschikt voor 'Garden Lights'. Een snelle en goede afhandeling van de orders. Geen begrip bij de klantenservice. Prima als dat beleid is, helaas deze review. De navigate en filters op de website zijn niet te vertrouwen voor iemand die niet dagelijks een 'Garden Lights' set wil bestellen bij 123led Onder aan de streep een dikke onvoldoende voor 123led
Beveelt niet aan
1 August 2026
John Machielsen
Nieuw Vennep
Reactie van 123led.nl
Bedankt voor je uitgebreide review. Jammer om te lezen dat je door de werking van onze filters uiteindelijk verkeerde kabels hebt besteld en dat je hierbij niet de juiste ondersteuning vanuit onze klantenservice hebt ervaren.
We begrijpen dat je ervan uitging dat de kabels geschikt waren voor Garden Lights, omdat je specifiek op dit merk had gefilterd. Wanneer producten door een filter voor een bepaald systeem worden weergegeven, moet de informatie op onze website natuurlijk zo duidelijk mogelijk zijn. We nemen je feedback over de navigatie en filters dan ook serieus en zullen dit intern onder de aandacht brengen.
Jammer dat je ondanks de snelle afhandeling van je bestellingen uiteindelijk zo'n negatieve ervaring aan onze website en klantenservice hebt overgehouden. De retourkosten zijn inmiddels aan je vergoed.
Onze excuses voor het ontstane ongemak. Groetjes, Lesley van 123led