snel gelverd, compleet en correct

Ik kan het niet leuker maken

Hier wordt ik gelukkig van!!

Lampen besteld en die zijn correct geleverd door 123 inkt en fijn op tijd!

Tevreden

Lampen verzorgd in goede staat. Moeilijk om in de winkels te krijgen en erg blij dat ik kon ze online bestellen en ook 6stukjes waar ik nog voorraad heb.

Netjes bezorgd

Keurig bezorgd alleen de volgende dag was mijn aankoop 25 procent goedkoper jammer

snelle verzending en mooi op tijd

Prima produkt

Reeds meerdere artikelen bij 123led aangeschaft,altijd snelle bezorging en kwaliteitsprodukten

Mooi assortiment

Veel keus op LED gebied. Scherpe prijzen en vlotte afhandeling.

Had er meer van verwacht

Ik heb ondervonden dat het eerste keren niet goed was bij het opladen. En vind dat ze snel weer opgeladen moeten worden

Bijna niet van echt te onderscheiden

Goede bedrijf

Mijn besteling was snel bezorgt en qualitative was just wat ik nodig had. De shop heeft een geweldig goed advis / informatrie over de producten.

foutief product en netjes afgehandeld

ondanks het feit dat het systeem niet werkte en mijn fout werd erkend heb ik mijn geld teruggekregen. klasse van 123led!

Naar tevredenheid geleverd.

Op de aangegeven tijd is goed materiaal geleverd.

Snel het juiste formaat LED lampje in huis

Ik moest een G9 halogeen lampje in een bureau lamp door een equivalente LED vervangen. Op de website twee varianten geselecteerd en de dag daarna lag een envelop op de mat. Na probleemloze montage geeft de bureaulamp de gewenste hoeveelheid licht

Nette en snelle levering

Prima producten

Prima producten en snelle levering

Zeer eenvoudig

Ik heb helaas niet gekregen wat ik dacht dat ik besteld had, maar een wat lichtere uitvoering maar dat is ook wel goed .

Goeie lampen

Goeie deal en goedkoop en makkelijk bestellen en vlugge levering

Gewoon goed en snel

fantastische service

top

Super fijn,

De TL verlichting netjes en goed verpakt geleverd was makkelijk aan te sluiten. Geeft heel veel licht. Netjes op de hoogte gehouden wanneer het werd geleverd. Geweldig. Hartelijke groeten van ons.

Valt tegen

Eigenlijk dimde de ledlamp na een week niet meer. Jammer. Daar hadden we ze voor gekocht

De buitenlampen werden snel geleverd door DHL, maar mijn bestelling stond op de mat bij de voordeur. Iedereen had het mee kunnen nemen. Dus 123 Led ik zou DHL wel hierover informeren. Dat is gewoon raar !?

Perfect, van bestelling tot ontvangst!

PERFECT, van bestelling tot ontvangst.

Snelle verzending

De bestelling werd de volgende dag al besteld

1 Ster is nog te min voor deze malafide webwinkel!

Op 8 december kocht ik kerstversiering voor buiten bij deze webwinkel. Goederen zijn op voorraad en de volgende dag in huis werd belooft... Enkele dagen later na een aantal mailtjes krijg ik antwoord dat het druk is en dat volgens hun gegevens het pakket is overgedragen aan Bpost en dat ik binnenkort de tracking ontvang via mail. 17 december, 11 dagen verder! Vraag ik nogmaals enkele keren via mail waar mijn pakket of trackingnummer is? Bij 123Led is niemand thuis, zowel telefonisch als per mail kan je ze niet bereiken. 18 december, voor mij is de maat vol en ik stuur mijn laatste mail dat ze de kerstverlichting mogen steken waar de zon niet schijnt en ik mijn geld snel terug wil. Zo snel ze zijn in orders versturen en communiceren, zo snel zijn ze ook om je geld terug te storten. 20 dagen heeft het ze gekost om op de refund button te klikken! Al bij al een zeer trieste eerste en laatste kennismaking met de webwinkel 123Led.nl.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.