Snel en netjes geleverd.

Product viel tegen en prijs kwaliteit komt niet overeen

Eerste bestelling, product viel tegen maar bestelling en levering ging snel.

correct en snelle levering.

correct en snelle levering ! prima zaak !

Duidelijke website en snelle veezending

In LED muurdimmer gekocht. Op de website goed gedocumenteerd welke ik moest hebben. Snel geleverd tegen een nette prijs. Kortom een aanrader!

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Snel en goed geleverd

Top producten

Top producten

Geweldig goede service

Goede keuze en prijs / kwaliteitsverhouding. Alles voor LED verlichting op 1 website, met belangrijke uitleg over bijvoorbeeld dimmerkeuze en lichtkleur. 123LED helpt je daarbij ook nog eens om de meest economische keuzes te maken

Altijd 123 de beste

Heel Goed Serviec

Snel, goed, duidelijke site

Snelle levering, goede prijs, duidelijke technische info

Gekregen wat er is besteld en snel!

Gebruiksvriendelijke website en overzichtelijk. Producten snel geleverd gekregen!

Goed product en correcte levering

Aflevering product op afgesproken tijd Product voldoet aan de eisen die je er van kan verwachten zoals beschreven in documentatie

Mijn fibaro brandmelders de volgende dag geleverd!

behulpzaam bij probleem mee gedacht voor oplossing probleem duidelijke stem

Prettig en snel

Website was duidelijk, bestelling eenvoudig en bezorging sneller dan de opgegeven indicatie-tijd. De pulsdimmer is degelijk en werkt prima. Ik ben zeer tevreden.

Top product en snelle levering

Verlengsnoer met dimmer. Ideaal product en nog niet eerder gezien.

Service en kwaliteit

Geweldige LED TL aangeschaft. Voor een knipperende LED TL is vervanging opgestuurd en na enkele dagen is er nog contact opgenomen of het allemaal goed was gegaan. Ne tals bij 123inkt hele goede producten en service.

Uitstekende service tegen een scherpe prijs

Duidelijke website, groot assortiment, scherp geprijs en snelle levering. Erg tevreden

Snelle en nette levering

De lamp was zo besteld en snel in huis. De lamp voldoet goed, blij mee!

Vriendelijk, denken mee

Klein probleempje, snel en netjes afgehandeld door vriendelijk personeel

Goed product en snel geleverd.

Zoals omschreven : kwalitatief goed product voor de laagste prijs.

Super snelle levering, netjes verpakt en led strips van goede kwaliteit. Aanrader!

Zeer tevreden met mijn gekocht ledstrips. Snelle levering en strips van goede kwaliteit. Aanrader!

Site kan beter, service maakt veel goed.

Levering vlot en netjes, maar het product bleek niet conform de gegevens op de site. Via contactformulier bezwaar gemaakt, waarna in goed overleg een bevredigende oplossing tot stand kwam.

Overzichtelijke shop. Snel geleverd.

Ruim assortiment. Vond snel wat ik elders nog niet had gevonden.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.