Duidelijke site

Duidelijke site en snelle levering met leuke extra dingetjes.

Heel betrouwbaar en komt beloften na.

Goed product. Ook niet anders verwacht na jaren ervaring met 123inkt.

Mijn bestelling online laten controleren want je weet nooit. Bestelling bestond uit 12volt buitenverlichting. Keurig bericht terug ontvangen en bestelling geplaatst.

Prima bedrijf

Snel en gemakkelijk te bestellen en ook nog uiterst snel bezorgd. Klasse!!

goede service

paar led batten besteld waar van 1 stuk was, maar dat is netjes opgelost door een nieuwe te sturen met een mooie atentie .

Goede webshop en snelle verzending

Blij met aankoop

Prima product geleverd. Levertijd uitstekend.

Ik ben erg tevreden.

Prima service, ook bij retourzending

Nette behandeling

Snel en thuis bezorgd

Goed en snel geleverd

Goed product en 2e dag al geleverd ipv in 5 werkdagen.

Snel bezorgt en goed kwalitiet

Super webwinkel

aanmelden goed bestelling gemakkelijk! na controle perfect! aflevering goed verzorgd kortom eigenlijk een webwinkel zoals het hoort

Goed en snel

Ik had een stopcontact nodig met usb aansluiting. Is snel gevonden. Bij 123led en nog sneller geleverd. Goede beschrijving erbij. Goede kwaliteit, ik ben er blij mee.

Snelle verzending

Gemakkelijk te monteren, en het werkt prima voor onder de keukenkastjes.

Snel netjes kwaliteit

Zeer snel bezorgd. Goed verpakt.

Goede kwaliteit met vriendelijk prijs

Perfecte service

Goed verpakt en snel ontvangen

Zoals geschreven werden de led lampen goed verpakt verzonden. In no time binnen. En dat tegen een heel schappelijke prijs. Per saldo zeer tevreden.

Grote keuze, betalen en product snel op de stoep

Geen slagzin maar een feit, 123led lampen voor kwaliteit

Lampen afgelopen week geinstalleerd, ze werken als een zonnetje !

Heb Kerst verlichting besteld voor de tuin , in de Zomer was makkelijk te vinden via 123LED en zijn ( nu nog van goed kwaliteit) ebn even wachten hoe lang ze mee gaan.

Snel en alles klopt

Snel en alles klopt. Verzending, verpakking, montageinsructies en natuurlijk de ledplaat ; alles perfect in orde

Complimenten voor 123Led.nl

Het product 's-avonds besteld en de volgende dag geleverd. Kan niet beter! Daarom kijk ik eerst altijd op 123Led.nl of ze het product hebben dat ik zoek.

Gewoon goed,Waarom dan naar een ander!

123led.nl Supersnelle levering, Makkelijke Website, Betaalbaar, leuke gadgets bij uw bestelling. 123Led.nl Gewoon goed bestel hier gerust uw producten. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis heeft. Mvg Mark.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.