Mooie lamp en snelle levering.

De lamp doet aan de verwachting. Hij geeft genoeg sfeer verlichting. Het is een mooie lamp en de levering was ook super snel.

nieuwe snoerdimmer werkt

Ontzettend goede service bij het vinden van de goede snoerdimmer. Al veel bij webwinkels gekocht maar nog nooit zo,n service gehad. Prima.

Goede en snelle levering

Grote keuze in lampen en een perfecte alternatieve voorstel

Prima dimmer met extra functionaliteit; wordt wel wat warm

Deze dimmer gekocht ter vervanging van een overleden halogeendimmer. Makkelijk installeren, zowel de bedrade aansluiting (gewoon 1:1 overzetten met twee draden) als de koppeling aan de hue app. Het maakt niet uit of je led of halogeen gebruikt. In mijn geval 5 stukst 12v halogeen met een bloktrafo die nog vervangen gaan worden voor led maar haast heb ik zo niet. Perfect dimbaar van 0 (uit) tot maximaal zowel via de handbediende knop als in de app. Het bestaande Gira armatuur was gewoon over te zetten dus na vervanging zie je er niets meer van. Mijn enige opmerking is dat ik de dimmer zelf wel wat warm vind worden dus dat houd ik toch wel even in de gaten. Afhandeling via 123led ging perfect. Snel geleverd tegen een prima prijs. Dikke kans dat de rest van de dimmers ook binnenkort vervangen gaan worden.

Makkelijk besteld en snel binnen!

Op zoek naar een aantal handige LED lampen met nacht sensor kwamen wij op deze website. Duidelijke omschrijving, vlot besteld, snel ontvangen, meteen geïnstalleerd en draaien maar. Top!

Super Service

Goede producten leuk geprijsd en een boven gemiddelde service

Netjes en snel geleverd!

Zeer positief, aanbevelenswaardig

Snel en goed

Snelle levering en goed verpakt, met een leuk bruikbaar presentje erbij.

Economisch en Gemakkelijk

Mooie en gemakkelijke manier om bij te dragen aan de energie transitie

We hadden buiten lampjes besteld maar daar was het glasplaatje van kapot. En toen bleek dat alles van de voorraad ook kapot was. We hebben ze niet terug hoeven te sturen. En het mail verkeer was ook perfect. Dus de service is top!!!!!!

Bestelling was snel geleverd en scherp geprijsd

Vlotte levering van ledlampen, volledig naar verwachting.

De Ledlampen voldoen naar verwachting en beschrijving. De levering verliep vlot en soepel.

Goed tevreden en snelle levering

Goed tevreden en snelle levering

Goede service en mooie kwaliteit!

Ik heb 6 GU10 dimbare lampen besteld van het eigen merk van 123LED. De lampen zijn prima en zoals altijd vlot geleverd!

Levering optijd maar de verpakking niet erg duurzaam

De levering van de materialen niets op aan te merken gewoon goed. Maar de verpakking 10 spots besteld en de led lampjes past misschien zev net niet in een schoenendoos. Maar om het in een doos van 80cmx60cmx40cm te verpakken en de rest op te vullen met plastic is niet erg duurzaam. Er zouden bijna 20 schoenendozen in passen. Denk toch iets om over na tedenken

Topbedrijf

Iets besteld en echt super geregeld , veel info per mail

Prima en snelle service.

Prima en snelle service, ook mbt het retourneren van een aantal producten.

Voldoet aan de verwachting

Philips hue filament lampen voldoen aan de verwachtingen. En overtreft deze ook nog eens qua lichtsterkte welke mooi dimbaar is. Kortom toplampen voor een scherpe concurrerende prijs. Ik zeg niet twijfelen maar doen!

Makkelijk bestellen, ook omwisselen/retourzending verloopt voorspoedig. Aanvullende verrekening na omwisseling OK.

Prima spul

Goede prijs, overzichtelijke website en snel geleverd

Persoonlijke aandacht. Snelle bezorging.

Klantgericht en goede aankoop.

snelle levering en veilig verpakt

Het pakket is snel geleverd en de lampen waren goed beschermd in de doos.

Supersnelle levering.

Vlot en prettig kopen met de uitstekende site.

Mooie led lamp voor een mooie prijs

4 van deze led-lampen besteld, geven mooi sfeer licht. Volgende keer bestel ik weer deze led-lampen. Zéér goede prijs kwaliteit verhouding.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.