Pluspunten

De artikelen worden goed omschreven zodat je weet wat je koopt, en dat krijg je dan ook echt. Niet ingewikkeld, wel de goede manier.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website, zeer duidelijk traject

Zou niet weten wat

Pluspunten

Snel, goedkoop

Pluspunten

vandaag bestellen is morgen hebben

Pluspunten

Snelle levering, prima.

Pluspunten

Pluspunten

Alles was prima in orde. Zeker een aanrader, weinig gedoe

Pluspunten

Snel, correct, heldere site, achteraf betalen mogelijk kan, niet duur.

Pluspunten

prima kwaliteit/prijsverhouding. Duidelijke overzichtelijke website en uitstekende levering, c.q. verpakking van het bestelde artikel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

De 'dimbare' ledlampen maken onzettend veel herrie als ze gedimd worden, dus zijn eigenlijk niet te gebruiken. Update: naar aanleiding van bovenstaande negatieve beoordeling werd er direct contact opgenomen en werd uitgezocht waardoor dit probleem veroorzaakt werd. Het bleek dat mijn dimmer niet geschikt was voor Ledlampen. (Had misschien vermeld kunnen worden bij de lampen, btw) Met 10% korting kon ik toen een geschikte dimmer aanschaffen en hiermee was het probleem direct verholpen. Super!

Pluspunten

Vriendelijke service

Vragen om aan te bevelen? Ik beveel nooit een bedrijf aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aleen een punt dat postnl een dag te laat geleverd heeft

Beteren afspraken postnl

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal heel tevreden over het 123-concern. Snelle levering. Goede klantenservice.

Bestelde led lampjes voor in de tuin deden het de eerste dag allemaal, tweede dag 3 uit 5 en nu paar weken verder nogsteeds 3 uit 5 maar voor een uurtje hooguit :-( 123- onwaardige kwaliteit. klantenservice heeft een oplossing gevonden. De oplaadbare batterijen waren het probleem. Vervangende batterijen opgestuurd gekregen en heb deze vervangen. Lampjes werken nu weer.

Pluspunten

Snelle levering .betalen achteraf. Kwaliteit zeer goed

Geen idee gewoon zo door gaan

Pluspunten

Pluspunten

snel en goed verzorgd

Pluspunten

Alles snel opgestuurd zoals beloofd. Prima

Pluspunten

Goede website, duidelijk in mogelijkheden, goede uitleg over gebruik van LED lampen.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, gunstige prijs eigen producten en snelle levering.

geen

Pluspunten

Net als 123 inkt, snelle levering en mag met acceptgiro. Goed merk lampen volgens mij en zeer nette prijs.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.