Pluspunten

Scherpe prijzen en vlotte levering.

Pluspunten

Duidelijke Site en snelle levering. Na veel ellende met Chinese ledlampjes en de nodige aankopen hiervan die tot grote ergenis leidden op mijn humeur en vooral mijn portefeulle bleek maar weer eens dat goedkoop altijd maar weer duurkoop is. De Chinese led-lampjes in mijn span-plafond in combinatie met mijn led-muurdimmer bléven maar knipperen. Tótdat ik bij 123led.nl bestelde, gód wat was ik blij..!!! Dimmen zoals het hoort, van 100% naar nul, en zónder te knipperen. Chinese Bagger.. wij hebben hiermee geleerd, komt er bij mij/ons dus NIET meer in..!

Zou niet weten wat jullie beter kunnen doen. Ga vooral zo door.

Pluspunten

Prima verlopen,ga zo door

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

-vlotte levering -goede prijzen

uitgebreidere productspecifiecaties

Pluspunten

Bestelling ging prima. Aflevering en verpakking prima. En alle lampen deden het.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering na het bestellen van de tl-lamp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site is helder, overzichtelijk en prettig. Het zakendoen verloopt goed, snel en correct. De bezorging en afwerking zijn ruim voldoende.

Die zou ik niet weten.

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Prima spullen en bezorging!

Pluspunten

Super snelle levering en ook nog twee pennen cadeau !!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Super service. Transformator werkte niet goed met mijn lamp. Service afdeling bevestigde dat met een eigen test en zocht en vond er een die wel werkte en wisselde die, na testen, kosteloos om voor de niet werkende. Nu werkt alles prima.

Pluspunten

Zeer snelle levering ! , net voor 23:00 besteld en ECHT de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, goede webshop

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt

geen

Pluspunten

Snelle service en correcte afhandeling. Hier houden we van! Zo zijn we zelf ook en dat verwachten we ook van anderen.

Geen idee, alles was voor ons helemaal top en netjes op tijd.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.