Snelle bezorging en goede kwaliteit
Bedankt voor je positieve review, Martijn! Top dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de goede kwaliteit van het product. We doen ons best om elk pakket zorgvuldig te leveren. Groetjes, Lou van 123led
Even als 123 inkt ze doen wat ze beloven
Bedankt voor je positieve review, D.R. Wittebol! Geweldig dat je de prijs-kwaliteitverhouding goed vindt en dat alles correct is geleverd. We proberen altijd waar te maken wat we beloven. Groetjes, Lou van 123led
Nooit gebruik gemaakt van jullie site maar was in 1 keer raak , dank jullie wel
Bedankt voor je positieve review, Wouter! Super dat je bestelling in één keer goed was en dat je tevreden bent over onze webshop. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en makkelijk kunnen bestellen. Groetjes, Lou van 123led
Heerlijk snel, en niet te duur!
Bedankt voor je positieve review, Matthea! Geweldig dat je bestelling de volgende dag al binnen was en dat je tevreden bent over zowel snelheid als prijs. We vinden snelle levering erg belangrijk voor onze klanten. Groetjes, Lou van 123led
Super snelle en adequate levering. Het product is toppie. We zijn er erg blij mee
Bedankt voor je positieve review, Mart! Super dat je blij bent met de snelle en adequate levering. We vinden het fijn om te horen dat onze producten goed ontvangen worden en dat je er tevreden mee bent. Groetjes, Lou van 123led
Zoals ik gewend bij 123inkt.nl is de bestelling eenvoudig te doen en snel geleverd. Lampjes meteen verwisseld met de oude en aangesloten als smart- verlichting. Buitenlamp met lichtsensor ook meteen geplaatst en iedere avond volop licht zonder er zelf bij na te hoeven denken. Thnx.
Bedankt voor je positieve review, Jasper! Geweldig dat alles soepel verliep en dat je tevreden bent over de eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. We vinden het belangrijk dat onze klanten er plezier aan beleven om bij ons te bestellen. Groetjes, Lou van 123led
En al weer een prima levering van 123led.nl
Bedankt voor je positieve review, Hermine! Fijn dat je bestelling stipt en goed verpakt geleverd is. We doen ons best om een betrouwbare en zorgvuldige service te bieden voor al onze klanten. Groetjes, Lou van 123led
Bedankt voor je positieve review, Cor! Geweldig dat je tevreden bent en dat alles naar wens was. We vinden het fijn dat onze klanten blij zijn met de service en producten die we leveren. Groetjes, Lou van 123led
Bedankt voor je positieve review, Ruud! Fijn dat je bestelling makkelijk geplaatst kon worden en snel geleverd is. We doen er alles aan om onze klanten een soepele ervaring te bieden. Groetjes, Lou van 123led
Geen prul maar degelijk spul
Bedankt voor je positieve review, Ron! Super dat je tevreden bent over de snelle levering en de degelijkheid van onze producten. We vinden het belangrijk dat onze klanten vertrouwen hebben in onze kwaliteit. Groetjes, Lou van 123led
Ik heb led-dimmers van het merk 123led besteld. Ze werken uitstekend, zonder flikkering of ruis.
Bedankt voor je positieve review, Hamit! Geweldig dat de led-dimmers goed werken en dat je tevreden bent over prijs en kwaliteit. We vinden het fijn dat onze producten betrouwbaar presteren en dat onze klanten hier plezier van hebben. Groetjes, Lou van 123led
Het probleem is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Maar de weg daar naartoe was zeer hobbelig. Communicatie en afhandeling van garantie laat te wensen over.
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring in eerste instantie niet naar wens was. Gelukkig hebben we inmiddels persoonlijk contact gehad en zijn we blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen te delen, dat geeft ons de kans om te blijven verbeteren. Service en tevreden klanten staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om dat waar te maken. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, weet dan dat u altijd bij ons terechtkunt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van 123led
Originele beoordeling
Het is een maand(!) geleden dat ik het product defect heb ontvangen. In de tussentijd heb ik via verschillende routes contact opgenomen (verschillende mailadressen, contactformulier, telefonisch). Je ontvangt automatisch gegenereerde reacties op je mail/formulier of je hangt 30 minuten in de wacht met steeds dezelfde boodschap: 'Er zijn nog 2 wachtende voor u'. Waardeloos...
Helaas viel mijn bestelling niet goed uit. Dat kan een keer gebeuren. Dus retour aangemeld dat ik hem terug wilde sturen. Kreeg netjes de bevestiging van ontvangst. Door een storing in de computer liep het niet helemaal als geplant, echter alles is toch goed gekomen
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring in eerste instantie niet naar wens was. Gelukkig hebben we inmiddels persoonlijk contact gehad en zijn we blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen te delen, dat geeft ons de kans om te blijven verbeteren. Service en tevreden klanten staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om dat waar te maken. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, weet dan dat u altijd bij ons terechtkunt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van 123led
Originele beoordeling
Helaas viel mijn bestelling niet goed uit. Dat kan een keer gebeuren. Dus retour aangemeldt dat ik hem terug wilde sturen. Kreeg netjes de bevestiging van ontvangst, maar daarna, inmiddels 1,5 week geleden, helemaal geen reactie meer. Jammer, de collega's van 123inkt doen dat een heel stuk beter. Misschien eens gaan praten.
Een breed assortiment! Snel besteld en de volgende dag alles in huis. Zoals het hoor.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Wouter! Fijn dat je zo tevreden bent over ons brede assortiment én de snelle levering. We zorgen er graag voor dat je alles snel en makkelijk in huis hebt. Groetjes, Lou van 123led
Product voldoet aan verwachting
Bedankt voor je beoordeling, Johan! Goed om te horen dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor! Groetjes, Lou van 123led
Snelle levering en goed product wat voldoet aan de verwachting.
Bedankt voor je fijne reactie, Liesbeth! Wat leuk dat alles naar verwachting is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Groetjes, Lou van 123led
Snel geleverd. Mooie lampjes wat ons feest perfect heeft opgeleukt
Bedankt voor je enthousiaste beoordeling, Johan! Wat leuk dat onze lampjes je feest extra sfeer hebben gegeven. Daar worden we blij van! Groetjes, Lou van 123led
We hebben de afgelopen jaren al vaker wat besteld bij 123 inkt. Altijd goed. Blijf zo doorgaan!
Bedankt voor je trouwe vertrouwen, Renilde! Wat fijn om te horen dat je al vaker bij ons bestelt en telkens tevreden bent. We blijven ons best doen! Groetjes, Lou van 123led
Jammer dat er geen afhaal balie in Almere is want ik kom er elke dag langs
Bedankt voor je beoordeling, Gerard! Fijn dat je tevreden bent met het product. En wie weet… misschien in de toekomst een afhaalbalie in Almere. Groetjes, Lou van 123led
Betrouwbaar en snelle levering nooit geen probleem.
Bedankt voor je beoordeling, Johan! Betrouwbaarheid en snelheid vinden we superbelangrijk, dus goed om te horen dat je dit zo ervaart. Groetjes, Lou van 123led
Snel geregeld en snel geleverd. Niets te klagen.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Henri! Mooi dat alles vlot en naar wens is verlopen. Daar worden wij ook blij van! Groetjes, Lou van 123led
Makkelijk en duidelijke site snel en goed geleverd
Bedankt voor je beoordeling, Martin! Fijn dat je onze site overzichtelijk vond en dat je snel je bestelling in huis had. Veel plezier ermee! Groetjes, Lou van 123led
Gemakkelijk op de webstite te vinden. In vele soorten en lichtsterktes. Dat laatste mag wel iets duidelijker worden omschreven. Wat is het verschil tussen 2700 en 4000 lichtsterkte. Zekerheidshalve 4000 besteld maar blijkt wel erg veel licht te zijn en niet prettig aan de ogen. Maar de lamp past perfect en we doen het er mee.
Bedankt voor je uitgebreide feedback, Henk! Goed om te horen dat je de lamp makkelijk kon vinden. En bedankt voor je tip over de lichtsterkte – we nemen dit mee om onze productinfo nog duidelijker te maken! Groetjes, Lou van 123led
lichtkracht voldoet zoals ik verwacht had
Bedankt voor je beoordeling, Martin! Fijn dat het product voldoet aan je verwachtingen. We hopen dat je er lang plezier van hebt! Groetjes, Lou van 123led
Goede webshop, lekker snel bezorgd !
Bedankt voor je positieve reactie, Martin! Snel en zoals beschreven – precies zoals we het graag doen. Tot een volgende keer! Groetjes, Lou van 123led
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.