Prima en vlotte afhandeling

Het plaatsen van de bestelling ging snel. Een dag later in huis!

heel prettig en makkelijk

Net als al eerdere aankopen is het het hele aankoopproces makkelijk en de afhandeling volgens afspraak

Top, Uitstekend, Perfect.

Een week geleden kreeg ik mijn lamp geleverd maar bleek achteraf de sensor niet te werken. Dag later dit gemeld en binnen een dag kreeg de nieuwe lamp met goede sensor. Een klein briefje met excuus en daarnaast een aardige attentie deze bestond uit een klein flesje wijn. Wat een perfecte service!!

Geweldige service

Bij de installatie van een dimmer brak een onderdeeltje af. Er werd meteen kosteloos een nieuwe opgestuurd met een retourlabel voor de kapotte.

troep

Heb 6 ledlampen gekocht maar na 1 dag was er al 1 stuk gesprongen. Heb nog een email weggedaan maar helaas geen reactie gehad hierop. bestel nooit meer wat hier.

Snel geleverd en goede prijs

De titel zegt alles. Les lampjes besteld en ze waren in een mum van tijd geleverd. En dat tegen een concurrerende prijs. Wat wil je nog meer?

Goed product en snelle levering

Het plaatsen van de bestelling (een G9 3W LED lamp) ging vlot. Net als de levering, de volgende dag in huis. De lamp is prima en voldoet aan de verwachting

Top geregeld!

Snelle levering, materiaal goed verpakt! Top in orde allemaal, ga ik zeker nog eens vaker bestellen.

Ik vond en kreeg wat ik zocht

Goed assortiment Snelle levering

Snel geregeld ziet er goed ui

Heel goed snel in huis

Zeer snel

Netjes

Vlotte levering.

De bestelde led tl buis werd vlot geleverd. Alleen jammer dat de buis in een belachelijk grote doos werd geleverd!

Uitstekende service

Snelle en accurate afhandeling

Prima.

Eerste keer dat ik hier iets bestelde, bij inkt al vaker. Zoals gewoonlijk goede en vlotte service, alles tip top in orde.

Goed en snel

Kon heel makkelijk een juiste keuze maken

Service en levering ! Top

We hadden probleem met onze lamp en werd zelfde dag nog opgelost van dag van levering. Dag erna alles geregeld…

Snel

Goede service en snel bezorgd.

De service en prijs/kwaliteitverhouding zijn prima!

De service en prijs/kwaliteitverhouding zijn prima!

Prima bedrijf volgende dag al bezorgd

Wij hebben led peertje,s gekocht en zijn deze nu aan het testen en als ze goed bevallen dan gaan we zeker een aantal van deze led peertje,s bestellen.

123, Altijd de moeite waard om te kijken.

Veel keus als je het vinden kan. snelle afhandeling en overwegend scherpen prijzen.

Snelle levering en uitstekende lampen.

De lampen in combinatie met de dimmer werken uitstekend.

Geen woorden voor

Nog niet gemonteerd

geweldig!

mijn ervaring was geweldig!

Ze hadden precies die ledlampen op vooraad, die ik nodig had. Snelle levering en een scherpe prijs, ben helemaal tevreden.

Keurig en snel geleverd.

Bestelling was snel binnen, prijzen zijn scherp, helemaal top.

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.