Kwaliteit prijs verhouding is goed en snelle levering

Als ik weer iets nodig heb zal ik als eerste hier kijken

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Vorige week 2 led kaarsen besteld en ik bestelde dat laat in de avond en werd meteen de volgende dag bezorgd. Afgelopen week werkte 1 kaars niet meer dus ik had gebeld en er werd meteen een nieuwe opgestuurd met een kaartje en een flesje wijn. Dat vind ik echt goede service!

Snelle service en kwaliteits product

‘s avonds besteld en de volgende dag al ‘s morgens in huis. Product voldeed geheel aan de verwachting

Goede kwaliteit snel geleverd

Prima webshop

Mijn ervaring met de online aankoop van een afdekplaatje voor het plafond was prima. Snelle levering. Ik heb geen ervaring met de klantenservice of een retourzending.

Snel, goede service

Snel, goed

Afspraken correct nagekomen

Geheel volgens afspraak gehandeld en het eerste product wat niet helemaal voldeed direct vervangen.

Super snel en correct

Mijn bestelling was snel en precies volgens beschrijving ontvangen. Het artikel werkt perfect.

Makkelijk, goede prijs, snel geleverd

Led licht gekocht voor mijn koelkast. Makkelijk te vinden, goede prijs, volgende dag thuis. Perfect.

Goede bedrijf snelle service.

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden, kwaliteit en snelle levering

Leuk lampje

Heel leuk lampje , maar wel beetje snel leeg

Ziet er gelikt uit !!!

In onze nieuwe woning hebben we deuren bijna tot aan het plafond. De oude plafonnieres pasten er niet. Onder de 3 aangeschafte en geplaatste 123led-plafonnieres kunnen de deuren prima open en dicht. De verstel mogelijkheid van lichtsoort is een leuke bijkomstigheid. Per saldo: dik tevreden.

Zeer snelle en accurate service

Ledstormlantaarn ‘ s middags besteld de volgende ochtend in huis. Artikel voldeed volledig aan de gestelde verwachtingen. Kortom zeer tevreden!

Goede organisatie en goede spullen

Goede website, goede afhandeling. Prima TL lampen voor een dito prijs.

Gaat goed

Alles vlgs.afspraak

Alles keurig verzorgd enop afgesproken tijdstip nu

Snelle service vlot geleverd

Eenvoudig te bestellen en vlot geleverd Misschien veel verpakking wat wat minder zou kunnen..

Duidelijke website en vlotte levering

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, vlot geleverd.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Duidelijke beschrijving. Top service

Snel verzonden.

Dimmer makkelijk te vinden op de website en snel verzonden.

Mooi apparaat moet nog even wennen aan de mogelijkheden

Snelle levering ,nette prijs

Bakker

Bakker

Goede service Bij de eerste bestelling wordt je de dag erna (Ook op zondag) gebeld of alle gegevens kloppen (nooit ergens meegemaakt) En het product is top

Prima organisatie

Betrouwbaar

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123led.nl

123led.nl is dé online specialist op het gebied van energiezuinige led verlichting. U bestelt de led lamp met de juiste fitting en vorm eenvoudig in onze webshop. Bij het bestellen van goedkope led lampen voor binnen en buiten kunt u bij 123led.nl rekenen op een razendsnelle levering én een uitstekende service. Al onze bestellingen die doordeweeks voor 23:59 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Het uitgebreide assortiment van 123led.nl bestaat uit (slimme) led lampen en accessoires voor alle ruimtes in huis en op kantoor. Van led peer-, bol- of kogellampen met E27-fitting en GU10 led spots in meerdere lichtkleuren voor in huis, tot led TL buizen en led panelen in diverse kleurtemperaturen voor op de werkvloer.