Filter

Gemakkelijk en snel

Een breed assortiment! Snel besteld en de volgende dag alles in huis. Zoals het hoor.

Helemaal volgdns verwachting

Product voldoet aan verwachting

Helemaal goed!

Snelle levering en goed product wat voldoet aan de verwachting.

Perfect, snelle levering mooie lampjes

Snel geleverd. Mooie lampjes wat ons feest perfect heeft opgeleukt

Goed, goedkoop,snelle levering

We hebben de afgelopen jaren al vaker wat besteld bij 123 inkt. Altijd goed. Blijf zo doorgaan!

Goed product geleverd

Jammer dat er geen afhaal balie in Almere is want ik kom er elke dag langs

Snel en vertrouwd

Betrouwbaar en snelle levering nooit geen probleem.

Snel geregeld

Snel geregeld en snel geleverd. Niets te klagen.

Snel geleverd en goed product

Makkelijk en duidelijke site snel en goed geleverd

speciale lamp voor badkamermeubel

Gemakkelijk op de webstite te vinden. In vele soorten en lichtsterktes. Dat laatste mag wel iets duidelijker worden omschreven. Wat is het verschil tussen 2700 en 4000 lichtsterkte. Zekerheidshalve 4000 besteld maar blijkt wel erg veel licht te zijn en niet prettig aan de ogen. Maar de lamp past perfect en we doen het er mee.

voldoet waarvoor ik het aangeschaft heb

lichtkracht voldoet zoals ik verwacht had

Product zoals beschreven stond.

Goede webshop, lekker snel bezorgd !

Goede en snelle levering

nvt

prima service

de bestelling, twee buislampen, is snel geleverd en was prima in orde. De kwaliteit van de lampen is ook goed.

Kort samen gevat, besteld en snel in huis klasse

Snel gelevert en goedkoop

Mooie kleuren.

De lampen zijn op zich erg mooi en kleurrijk. Maar het aan de praat helpen van de app en de lampen vereiste toch wel wat moeite. Gelukkig kreeg ik hulp. Maar vanuit Calex zat er geen instructie boekje bij wat een gemis was naar mijn idee. Toch ben ik blij met deze keuze. En de prijs was mooi scherp.

Super mooie lampen

Er was iets mis met mijn bestelling super netjes opgelost met nog kleine intentie

Snelle levering volgens afspraak en ook het geen ik had besteld voldoet aan de omschrijving dus ik ben zeer tevreden.

Snelle verzendig

Super bij met jullie service. Gelijk volgende dag bezorgd zo snel Super blij mee. Tot volgende bestelling.

De bestelling kwam goed aan en ik was blij dat ik kon kiezen op welke wijze ik hem kon ontvangen: via een DHL punt dat net bij ons in de buurt geopend is.

Precies wat ik nodig had; en snel bezorgd!

Lekker wit licht om goed te kunnen zien.

Snel geleverd en goed verpakt, bestelling naar mijn wens.

Bestelling en levering voldoet aan mijn verwachtingen.

Snel en gemakkelijk

Correcte levering en op tijd geleverd zoals jullie het afgesproken hebben, bedankt

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK