Filter

Prima communicatie en service

Eén van de 6 bestelde LED lampjes deed het niet. Er werd snel gereageerd en zonder ingewikkeld te doen werd er een nieuwe gestuurd. Top!

Alles ging goed.

Lang op zoek geweest naar lampjes met een warm licht, Eindelijk bij jullie gevonden en ik ben er erg blij mee. Op afgesproken tijd bezorgd en keurig verpakt.

prima geholpen

site duidelijk en overzichtelijk

zaterdag besteld...maandag bezorgd.SUPER SNEL>

zie boven

Gewoon weer goede kwaliteit van 123

De lampen die ik gekocht heb bevallen goed. Volop licht in mijn garage voor een scherpe prijs. Wel een goede raad aan 123 led.nl is dat ze snel moeten stoppen met DHL als bezorgdienst. Daar kan je totaal niet van op aan

Prima website

Alles naar behoren geleverd

Zeer snelle levering

S avonds een aantal led lampjes besteld en de volgende dag in de middag al bezorgd, SUPER!!!

Snel geleverd!

Zo lang gezocht naar een badkamerlamp die zou passen. Hier gevonden! Overzichtelijke, goedwerkende site. De extra uitleg wat betreft lumen en kleurtemperatuur werd gewaardeerd!

Deze firma houdt zich aan de afspraken snelle levering zoals beloofd.

Hele goede ervaring snelle levering zoals beloofd

Ik had ca 10 (verschillende) LED-lampen besteld, binnen 2 dagen thuis. Bij het aanbrengen bleek er 1 kapot, mailtje over gestuurd en 2 dagen later lag er een gratis nieuwe in de bus........helemaal perfect !! Zo behoort goede service te zijn, complimenten !

Miskoop

Na de lamp aangsloten te hebben werkte de censor niet naar behoren lamp ging niet aan en als hij toch een keer aanging wou hij niet meer uit.

Makkelijk en snel

Goed en zoals beloofd op tijd

Mooie producten.

Veel licht

Niks dan log

Goede website. Goede kwaliteit/prijsverhoging. Keurige levering en prima verpakt.

Zo als je mag verwachten!

Zo als het hoort.

Levering week af van productomschrijving

In productomschrijving Philips Hue lampen staat dat deze incl. afstandsbediening wordt geleverd. Dit bleek bij aflevering niet het geval. Na veel heen en weer gemail werd uiteindelijk €5 korting bij aparte bestelling aangeboden. Communicatie verliep stroef

Je krijgt wat je verwacht

Dimmer besteld, snel en correct geleverd.

De LED lamp doet wat het moet doen

De LED lamp doet wat het moet doen, kan slecht gedimd worden, wil soms gaan knipperen

Ruime keus en snelle levering

Op zoek naar vervanging van mijn winbare halogeen spots kwam ik de winbare led spots tegen die ik nodig had. Besteld en snel geleverd. Doen het uitstekend,.

Net als alle 123... winkels top

Ledbatten gekocht, als vervanger voor tl armaturen. Helemaal super eenvoudige montage, geven veel licht.

Zeer goede afhandeling bij defecte lamp

Bij de bestelling zat een led lamp die niet goed functioneerde, 123Led gebeld en geen enkel probleem, kreeg direct een vervangende lamp toegestuurd, pluim voor de goede service!₩

Duidelijke informatie!

Snel mijn led-trafo gevonden op de site. Prima prijs, snel geleverd! Aanrader.

Snelle levering goed product en goedkoop.

Prima vriendelijk en vaktechnisch echt goed!

Goed en snel geholpen , weten waar ze over praten

Super service

Had mijn lamp besteld en binnen 1 dag binnen. Helaas bleek de lamp niet goed te werken. ( kan gebeuren) zonder enig gedoe kreeg ik een nieuwe lamp toegestuurd en nu werkt hij perfect. Dus super goed service

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK