We kregen binnen een dag de lamp geleverd en hij was precies wat ik ervan verwachtte.
Fijn om te lezen dat je bestelling voldoet aan je verwachtingen, Wim! Groetjes, Anouk van 123led
Tot op heden nog niet gebruikt. Ik ga ervan uit dat het verder geen problemen geeft
Goed om te lezen dat je de bestelling op tijd hebt ontvangen, Ad! Groetjes, Anouk van 123led
Prima service bij 123led!
Wat fijn om te zien dat je tevreden bent met onze service, Jasper! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Zeer tevreden. !!!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop, Jan! Groetjes, Anouk van 123led
Altijd goede spullen met duidelijke omschrijving. Prijs kwaliteit is ok. Tevens en zeker belangrijk zeer rappe levering van bestellingen
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling, Bert! Groetjes, Anouk van 123led
erg tevreden
Bedankt voor deze positieve review, Jelte! Groetjes, Anouk van 123led
Ik ben erg tevreden over 123led, de Nest Audio werd erg snel bezorgd, terwijl de bezorgafspraak pas een paar dagen later was. Het artikel was ook goed ingepakt. Al met al, een goede bestel ervaring en een mooi product! Mark
Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze beoordeling te plaatsen, Mark! Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123led
Kwalitatief goed product en netjes en snel bezorgd
Goed om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123led
Snelle afhandeling van mijn bestelling, netjes op de hoogte gehouden. Informatie op de site prima.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Arnoud! Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Anouk van 123led
Eerste keer wat besteld, keurig verpakt en op tijd geleverd
Goed om te lezen dat je eerste bestelling naar tevredenheid is verlopen, Marco! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Ik heb inbouwspotjes besteld met een inbouwdiepte van 4 cm ik dacht mooi kan ze gelijk plaatsen.Maar wat niet in de info stond dat er nog een lampje met stekker er bij komen met de inbouwmaat.Dus ben ik op het verkeerde been gezet een beetje jammer.Heb het zelf opgelost om vulring te maken.
Fijn om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123led
Prima prijzen voor topproduct, vlot geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling, Derek. Groetjes, Christianne van 123led
binnen een werkdag geregeld.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Harrie. Groetjes, Christianne van 123led
Via internet speciale ledlampjes gezocht. Kwam ook terecht op 123led. Duidelijke omscrijving. Na bestellen zeer prettige en goede service.
Bedankt voor je review, Maarten. Wat fijn dat wij in ons assortiment hebben wat je zocht! Groetjes, Christianne van 123led
Ik heb een HUE-lamp bij 123led besteld. Bij aankomst bleek een kleur van de lamp niet te werken. Vervolgens contact gehad met de klantenservice van 123led. Ze hebben mij een nieuwe HUE-lamp toegezonden en ik heb de oude lamp retour gestuurd. De nieuwe lamp werkt erg goed. Al in al, een snelle levering, goede service en ik ben als klant erg tevreden.
Bedankt voor je review, Bryan. Wat fijn dat je zo goed door ons bent geholpen. Dat vinden wij fijn om te lezen. Groetjes, Christianne van 123led
Al lang op zoek naar betaalbare tuinverlichting. Kwam bij toeval op de site 123led.nl. wat een veradememing. Ruime keuze. Geen ingewikkekd gedoe, zeer simpel te monteren waar je wilt. Echt een aanrader.
Wat fijn dat je bij ons kon slagen, A. Wij zien je graag bij ons terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123led
Afstandsbediening werkte niet, kreeg direct een nieuwe. bovendien een kaartje met daarop sorry en een klein flesje witte wijn meegeleverd. Service.
Bedankt voor je review, Marijke. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en ons presentje. Groetjes, Christianne van 123led
Chromecast besteld, deze uitvoering wel op voorraad en snel geleverd zodat ik F1 kan kijken via mijn IPad op de TV zonder een abonnement op Ziggo.
Bedankt voor je review, Jan. Wat fijn dat je zo blij bent met de vlotte levering van je bestelling. Wij wensen je veel kijkplezier! Groetjes, Christianne van 123led
Geweldige service en klantvriendelijkheid. Kerstster op voet, prachtig een genot als de ster verlicht is! Een aanbeveling!
Bedankt voor je review en je compliment, Janny. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door ons. Groetjes, Christianne van 123led
Snel Geleverd en de goedkoopste op internet van Google Chromecast Google TV 2020 in nederland op dit moment!
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering en onze prijsstelling, John-Patrick. Groetjes, Christianne van 123led
alles was keurig geregeld
Bedankt voor je beoordeling, Willem. Groetjes, Christianne van 123led
De bestelling ging goed. Snelle bezorging. Er wordt ook duidelijk aangegeven hoe en wanneer de bezorging zal plaatsvinden.
Bedankt voor je review, Yvonne. Wat fijn dat je jouw bestelling zo vlot ontving. Dat lezen wij graag. Groetjes, Christianne van 123led
Besteld werd een Led Batten | 150 cm | incl. lamp | 4000K | 5000 lumen | 50W. Gebruik deze in de garage. Produkt werd tijdig geleverd en was goed verpakt. De installatie was niet al te moeilijk en sprak eigenlijk voor zich zelf. Deze verlichting is werkelijk geweldig, geeft enorm veel en helder licht en start zonder vertraging. Ben zeer tevreden. goede prijs kwaliteit verhouding!
Beste Hans, bedankt voor je uitgebreide review en mooie woorden. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en wij zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123led
Snelle levering , netjes verpakt , Top
Bedankt voor je beoordeling, Joleen. Groetjes, Christianne van 123led
Product besteld op de site met een zeer nette prijs. Zelfde avond is mijn bestelling verpakt en verzonden. En op de volgende dag al bij mij thuis in gebruik.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering van jouw bestelling, Mehry. Groetjes, Christianne van 123led