Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling kwam snel en ik werd goed geinformeerd. Kwaliteit van de producten en de paketten waren goed

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd

Zeer snelle service

Snelle levering. Goede service

Snel geleverd. Duidelijke omschrijving en scherpe prijs.

Gewoon zoals het hoort

Mijn vaste adres voor mijn printer onderdelen, gewoon top

Snel, correct, heel tevreden

Betrouwbaar en goed

Keurige levering en duidelijke comunicatie

Zij doen niet moeilijk

Omdat we een nieuwe printer hebben,mochten we zonder problemen carrières omruilen.

Levert snel en niet duur!

De oude printer ging stuk en moest dus snel een nieuwe hebben. Bij 123inkt.nl de volgende dag al in huis!

Subliem

Snelle levering, makkelijke site om te bestellen.

Een goede keuze, scherpe prijs en snel geleverd

De cartridge 83 A voor mijn HP printer bestel ik altijd bij 123 inkt. Nette prijs, snel geleverd en heeft een grotere capaciteit dan de originele HP cartridge. En nooit storingen gehad.

Lege cartridges verkopen

Ik had twee 123 cartridges gekocht. Omdat ik het niet goed voor mekaar kreeg omdat ik eerst een HP abonnement had heb ik de printer naar mijn computerwinkel gebracht ter installatie. Al gauw werd ik gebeld dat de mij door 123 verkochte cartridges leeg waren. Hierop een mail gestuurd en tot nu toe niks gehoord van 123. Alleen een berichtje dat mail wel zou worden beantwoord. Als ik iets koop reageert men direct. Maar nu reageert men dus niet. Geen beste service dus. Ik geef een 2 omdat ik tot nu toe goede ervaringen had maar de service valt dus erg tegen tot nu toe. In ieder geval heel erg langzaam. Hopelijk komt die nog.

Snelle levering, prima klantenservice, snelle afhandeling bij problemen.

Geweldige service, snel en accuraat tegen een scherpe prijs

Knappe prestatie, met zo'n ruim assortiment om bijna altijd alles binnen 24 uur op tijd en compleet af te leveren én altijd vergezeld van een handig en lekker schrijvend pennetje en/of ander nuttig accessoire.

Geweldig produkt.

Na de bestelling kreeg ik een reactie dat de levering langer zou gaan duren. Maar gelukkig had ik mijn nieuwe Brother kleurenprinter met 3 dagen in huis. Installatie was geen probleem.

goed artikel en juist bezorgd

het gekochte artikel zeer snel bezorgd

Volgens afspraak

Snel geleverd, precies volgens omschrijving en afspraak

Er is nooit iets mis met de bezorging en altijd een verrassing erbij!!!

Heel goed, alles van 123 inkt.nl

Snel en goed met extra’s

Al verschillende keren hier besteld. Altijd snelle en correcte levering.

betrouwbaar, snelle lever

Ik wist wat ik wilde hebben. 123inkt heeft snel geleverd met duidelijke informatie

Prima product; levering beneden peil.

Bezorger belt niet aan en levert de cartridges of bij een afhaalpunt.

Aanbevolen

Uitstekende lfevering de volgende dag

Als altijd al....sinds jaren: TEVREDEN

Al vele jaren klant bij 123inkt.nl ........en steeds weer tevreden over hun leveringen. Niet alleen snel en accuraat maar zeker ook qua prijs/kwaliteitverhouding. 123inkt.nl doe me één plezier: blijf bestaan en blijf gewoon doorgaan op dezelfde voet.

Goede kwaliteit en heel betaalbaar

Ik heb geen idee ik had het gewoon nodig en niemand anders hadden deze producten die betaalbaar waren.

1-2-3 zo gefikst.

1-2-3 snel geregeld, zo gemakkelijk, je hoeft niet de deur ervoor uit, want 1-2-3 binnen 24 uur super snel geregeld.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.