Interschoppen op zijn best

Goede service dit is hoe het hoort. Snelle levering en goede prijs

Uitstekende service

Maken hun service waar, vandaag besteld, morgen in huis.

zoals altijd prima verzorgd

ik bestel al jaren bij 123 inkt en er nog nooit iets fout gegaan

Uitstekend bedrijf

123 Inkt is een zeer betrouwbaar bedrijf dat belooft wat ze doen. Als er iets niet goed is lossen ze dat prima op.

gemakkelijk bestellen en meteen geleverd

gemakkelijk bestellen en meteen geleverd

Heel snelle bezorging super

Snel bestelt en snel bezorgt..

Perfecte behandeling van mijn order

Al jaren klant bij uw firma en nooit teleurgesteld bij de afwerking van mijn bestellingen. Ook blij met de extra’s in de pakketjes en hulde voor de recycling van inktpatronen.

Prima en goed

Geen commentaar

snelle en correcte levering

mijn ervaring bij mijn bestelling was perfect

goede service

De prijzen zijn goed.

Super sevice

De drum van mijn printer was aan vervanging toe. Binnen 12 uur een nieuwe op de stoep!

Gewoon goed

Gewoon goed zoals ik dit gewend ben bij 123 Inkt.

Uitstekende service

Makkelijk via de website te bestellen en conform de belofte razendsnel bezorgd. We bestellen al jarenlang bij 123-inkt, dit blijven we natuurlijk doen!

Werd gebeld met een advies na m'n bestelling...

Na m'n bestelling van inkt cartridges van het originele merk werd ik gebeld door 123inkt en aangeraden om huismerk cartridges te kopen. Hierbij werd de garantie gegeven dat als het niet goed was ze alsnog de originele zouden sturen. Dus hiermee ingestemd en tot nu toe werkt alles tot tevredenheid. En omdat het huismerk goedkoper is krijg ik ook nog een bedrag retour. Klasse.....

Snelle levering en goed product.

Goede inkt van eigen merk, snelle levering en ben fan van die bijgevoegde pen !!

Ik bestel voornamelijk mijn inktcatridges bij 123inkt.nl. Die doen het altijd goed. Ook over het kopieerpapier ben ik erg tevreden.

Geweldig!

Eerst werd ik op zaterdagvond gebeld door een medewerker die met mij wilde praten over mij bestelde printer, Toen ik mijn verhaal uitlegde beloofde hij me dat deze printer het altijd zou doen en zodra die een keer niet zou printen ik hem mocht bellen. Afgelopen week bestelde ik ook spullen en die kwamen compleet beschadigd aan. Ik heb dit keurig gemeld met de gedachte dat ze zouden weten dat DHL met hun pakketen voetbalt niks meer niks minder. Word ik op zondag gebeld en willen ze me nieuwe spullen toesturen ik weigerde dit want dit was nergens voor nodig. De manier zoals 123 inkt met hun klanten omgaat is gewoon meer dan geweldig en mogen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen

Makkelijk bestellen; snelle levering. Lege cartridge inleveren voor een goed doel is ook nog eens goed voor het milieu.

Bestellen Betalen Ontvangen Super Snel

Geleverd als gevraagd

De bestelling is uitgevoerd zoals afgesproken

Al jaren klant en nooit teleurgesteld geraakt.

Al jaren klant en nooit teleurgesteld geraakt.

Wordt prima geholpen en de service is prima

Snel telefonisch contact. Bestelling telefonisch geplaatst. Werkt uitstekend!

Geweldige service ‘s middags besteld de volgende dag in huis.

Inkt besteld en volgende dag geleverd

123inkt is een betrouwbaar bedrijf en komt afspraken na

Altijd snel geleverd

De verpakking was open en het product had zomaar eruit kunnen vallen. Was net of er een auto erover gereden had gelukkig was de ink cartridge nog heel.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.