Het was goed verzorgd en keurig op tijd

De bestelling klopte en werd snel binnen een dag geleverd

Snel en goed!

Voor een redelijke prijs worden de artikelen snel bezorgd. Waar mogelijk wordt een goed alternatief aangeboden.

Snelle en juiste levering

De tijd tussen bestellen en leveren was uitstekend. Ook de kosten voor de verzending was laag. Al met al prima. Aan te bevelen!!

snel en goed geholpen.

Ik belde omdat ik nieuwe toner wilde bestellen. De man aan de telefoon wist binnen 1 minuut hoe ik heette en andere gegevens. De aflevering ging goed. Maar de eerste nieuwe printen vertoonde een zwarte streep. Gebeld en de dame aan de telefoon vertelde me dat ik een stuk of 5 afdrukken moest maken en inderdaad langzamerhand verdween de zwarte streeep. Fijn om zo goed geholpen te worden.

Goed en snel, erg keurig , gewoon goed , niks op aan te merken , makkelijk bereikbaar

Super goed en snel.

Fijn bedrijf om te bestellen wat je nodig hebt. Het is allemaal van goede kwaliteit en redelijk geprijst met als zeer goede service en altijd snelle levering.

Zeer goede service

Snelle levering en goed verpakt, echter een artikel was defect, Dat is direct nagestuurd met excuses en een leuke attentie. Jammer dat ik 123inkt.nl niet eerde heb ontdekt.

Eigen merk, meer voor eigen gebruik!

Ben zeer tevreden over het eigen merk van 123Inkt, als vervanger voor een origineel, met daarnaast een goede prijsstelling.

Zekerheid

Adequate levering, betrouwbare kwaliteit, ruime keus, no- nonsens

Geweldig, snel geleverd

Deze maand 2 keer een bestelling gedaan, de website is duidelijk en artikelen zijn eenvoudig te vinden. Eigen merk artikelen zijn heel goed. Bestelling wordt snel geleverd met altijd een aardigheidje erbij.

S'middags besteld andere dag bezorgd.

Ben zeer goed geholpen!

Ik had de verkeerde cartridges besteld. Mijn fout. Na overleg met 123 kreeg ik direct de juiste geleverd, kon ik de verkeerde retour sturen en kon ik direct verder met printen! Mooie service.

gewoon goed

het bestelde goed ontvangen is altijd goed verpakt

Alles gaat goed

Iedere keer dat ik bij 123inkt.nl iets bestel komt het snel en zonder problemen bij mij. Ik vind deze winkelketen uitstekend.

Altijd goed volgens afspraak geregeld

Altijd goed volgens afspraak geregeld en geleverd, artikelen voldoet altijd volgens de normen en afspraken.

Heel goed!

Telefonische bestelling, vriendelijk en behulpzaam, snelle levering en 2 pakjes speelkaarten en 2 balpennen. Super…… Zeer zeker tot een volgende keer!

UIitstekende producten en grote keuze.

Prima service. Ook als je iets wilt terugsturen dan kan dat geregeld worden. Ik ben al klant vanaf het begin en nog nooit teleurgesteld.

Ik hoefde niets op te zoeken. Als bestaande klant waren alle gegevens al aanwezig. De bestelling was er de volgende dag. Dus alles helemaal prima!

Snel!

Met een dag de eigen merk cartridges voor mijn epson 960 ontvangen. Deze cartridges gebruik ik altijd met goeie afdrukken van mijn foto’s als resultaat. Altijd blij mee.

Supersnelle service!

Ik had een grote stapel pakketten klaarliggen voor verzending, maar plots was de printerinkt op. Via 123inkt.nl had ik binnen 24 uur nieuwe inkt in huis en konden de pakketten worden verzonden. Uitstekende kwaliteit huismerk producten en supersnelle levering.

Prima producten, snelle verzending

Ik heb alleen maar goede ervaringen met 123inkt. Alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je printer, of het nou inkjet is of een laserprinter, is verkrijgbaar. En dat geldt ook voor andere kantoorartikelen. Ook heb ik uitstekende ervaringen met de producten van eigen merk. De verzending is supersnel, heel fijn! Want als je eigenlijk vandaag nog verzenddozen, etiketten of toner nodig hebt is snelle verzending een must. Let wel op welke vervoerder je kiest. In mijn geval gaat het niet helemaal lekker met DHL, maar dat verschilt per adres.

Doen wat wordt beloofd en op tijd

Doen wat wordt beloofd en op tijd

Snel, vriendelijk ,goede producten

Snel, vriendelijk en goede producten

kwaliteit

Bij het wisselen van een inkt patroon , geen enkel probleem . En gaat heel lang mee voor een goede prijs . ik kreeg zelfs 10 % korting . Heel tevreden over de levering .

Snel geleverd!

Bestelling geplaatst én snel geleverd! Fijn ook dat je achteraf kan betalen

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.