Betrouwbaar bestellen

De bestelling gaat zoals altijd vlot en soepel. Helaas bleef deze keer mijn bestelling drie dagen onderweg voordat DHL die bij mij afleverde, terwijl de status van 123inkt al dezelfde dag op verzonden stond.

Printer snel geleverd tegen een prima prijs.

Ik bestel al jaren inktpatronen bij 123inkt, maar nu mijn printer vervangen moest worden ook eens een printer besteld. Voor thuisgebruik voldoet deze Epson uitstekend. Hij was lekker laag geprijsd en de volgende dag al bezorgd. Klasse!

Snelle levering, goede service

Er was een klein foutje je bij de levering. Dat is echt heel snel en netjes opgelost. Fijn winkelen hier!

Snel geleverd. Werkt goed. Printer doet het weer.

Ik moest de printer drum vervangen. Het is gelukt en de printer doet het weer. Heeft mij bespaard een nieuwe printer te moeten kopen.

Prima service en snelle levering, van mij een dikke 10.

Supersnelle levering

Ik heb een nieuwe inktcartridge bij 123inkt.nl besteld voor mijn Canon printer. De volgende dag had ik hem al in huis. Top service!

uitstekend

nooit geen problemen met mijn bestellingen

Top snelle levertijd en kwaliteit

Mijn cartridges waren op en moest snel nieuwe hebben en de winkel was al dicht dus bij 123 inkt besteld en snel geleverd maar ook nog met meer inhoud en dezelfde kwaliteit. Super.

Betrouwbare leveringen

Ik ben al een aantal jaren afnemer van 123inkt.nl, natuurlijk van het product waar het allemaal mee begon, cartridges... Daar zijn inmiddels wel de afwastabletten bij gekomen. De leveringen zijn betrouwbaar en altijd op tijd.... Maar nu... bestel eens inktcartridges voor een Brother MFC-J5740DW kleur maakt niet uit. Wat zegt de computer als je originele Brother cartridges bestelt? Bestel ze nu van ons huismerk 123 en geniet voordeel... Nou niet dus want die zijn gewoon duurder. De slimme computers van 123inkt.nl zijn soms een beetje verkouden of hebben griep... Hoe dan ook, werk aan de winkel. Of de prijs van de eigenmerken omlaag, of gewoon je software aanpassen.. In ieder geval 'succes' gewenst, want ik blijf natuurlijk fijn bij jullie bestellen!

Uitmuntend

De eenvoud waarmee je kunt bestellen is ongekend. De snelheid waarmee je de bevestiging van je bestelling ontvangt is super snel. De zorg van je bestelling is fantastisch. Ik ben heel blij met de manier waarop ik mijn bestelling kreeg. En er zitten ook nog eens een paar leuke extraatjes bij. Ik kan alleen maar zeggen, ik ben al jaren tevreden over 123inkt, en de kwaliteit blijft nog steeds zo hoog.

Super snel

Was heel snel geleverd. Super blij mee

Aan de jarenlange ervaring veranderd niks

Zoals altijd makkelijk besteld, duidelijk aaangegeven welke andere mogelijkheden er zijn en supersnel bezorgd. Zoals altijd.

Betrouwbaar

Op telefonisch advies toch hun eigen merk inkt cartridge besteld. Ja printer meldt dat het geen officiële HP is, maar daarna perfecte afdrukken gemaakt. Dank voor jullie vrijblijvend prijsadvies.

toch maar origineel HP

Na een langere periode toch maar weer eens het huismerk van 123inkt geprobeerd. Helaas was het weer (nog steeds ) niet optimaal. Zwarte inkt vertoond strepen door de tekst in regels. Daarom maar weer de originele HP cardridge besteld ( HP301XL) zijn wel stuk duurder maar werken prima. Hoef nu geen enkel printje meer weg te gooien

En voor mijn kinderen altijd een feest om pakketjes van 123inkt open te maken, omdat ze er altijd iets extra’s in doen, zoals pennen, stiften :-)

Duidelijke en nuttige informatie, snelle levering

Omdat ik al eerder goede ervaringen had met 123inkt.nl zocht ik daar ook naar een laser printer. De artikel beschrijvingen zijn overzichtelijk en informatief, er wordt keuze geboden tussen huismerk- en printermerk toner en de beloofde levering de volgende dag werd nagekomen. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoopbeslissing bij 123inkt.

Snelle en vlotte aflevering van kwaliteitsproducten.

Een bestelling op laatste termijn levert nooit een probleem op. Vandaag bestelt, is morgen geleverd. Altijd verzekerd van een prima samenwerking tussen leverancier en cliënt!

123 Top

Al meer dan 10 jaar mijn adres voor printer inkt van eigen merk. Dat zegt toch wel wat over klant tevredenheid. Altijd een BOB ervaring. Binnen budget, Op tijd, en beter dan verwacht (met bedankjes, pennen, lijmstift, kaarten E.d.) Niks wordt overgeslagen voor een goede klantervaring

De service kan niet beter.

Mijn HP printer weigerde de carrières, die ik twee jaar geleden bij 123inkt.nl gekocht had. De printer had waarschijnlijk een update uitgevoerd, waardoor de "nieuwe" cartridges niet geaccepteerd werden. Contact met de klantenservice leverde op, dat ik met de gegevens die op de computer verschenen, de volgende dag al nieuwe carrières in huis had. Meteen geïnstalleerd en de ringer doet het weer. Een heel groot compliment aan 123inkt.nl

snel en goed

Mijn kleine bestelling is snel geleverd en met een extraatje erbij.

Super service

Ik heb een bestelling geplaatst bij 123inkt die in twee dozen geleverd zou worden. De eerste doos kwam op tijd maar de tweede liet op zich wachten. De koerier gaf aan dat deze doos later op dezelfde dag getracht was te bezorgen maar dat de ontvanger niet aanwezig was. Dit is onmogelijk omdat de balie van onze praktijk permanent bezet is. De tweede doos werd door de koerier bij een ophaalpunt aan de andere kant van de stad afgegeven. Hierover heb ik de servicedesk van 123 inkt gebeld die het meteen hebben opgelost. De volgende dag was mijn volledige bestelling binnen met een mini flesje wijn! Kortom: top service!!

Uitstekend, de service, supersnelle levering. Top

Een belletje en men wist direct het type toner ik nodig heb.

Positief

123inkt.nl heeft een duidelijk website. Verschillende types toner worden je aangeboden waarbij 122inkt aangeeft wat de verschillen in prijs zijn, tot per printje toe. Ga zo door!

GOEDKOPER MAAR NIET MINDER

Inkt besteld. Heel snel geleverd en de afdrukkwaliteit is perfect. Doet totaal niet onder voor originele merken.

Snelle bezorging en goede prijs.

123 Inkt is meer dan inkt alleen. Keurige kabels ontvangen en voordelig geprijsd.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.