Prima product; levering beneden peil.

Bezorger belt niet aan en levert de cartridges of bij een afhaalpunt.

Aanbevolen

Uitstekende lfevering de volgende dag

Als altijd al....sinds jaren: TEVREDEN

Al vele jaren klant bij 123inkt.nl ........en steeds weer tevreden over hun leveringen. Niet alleen snel en accuraat maar zeker ook qua prijs/kwaliteitverhouding. 123inkt.nl doe me één plezier: blijf bestaan en blijf gewoon doorgaan op dezelfde voet.

Goede kwaliteit en heel betaalbaar

Ik heb geen idee ik had het gewoon nodig en niemand anders hadden deze producten die betaalbaar waren.

1-2-3 zo gefikst.

1-2-3 snel geregeld, zo gemakkelijk, je hoeft niet de deur ervoor uit, want 1-2-3 binnen 24 uur super snel geregeld.

Defect product maar geen service

Product gekocht (Dymo Label Maker) en defect ontvangen. Dat is op zich al vervelend. Maar voor omruilen geeft 123Inkt geen thuis. Dat moet via de fabrikant. Leuk assortiment, maar deze slechte service belachelijk. voor mij nooit meer.

Hele fijne service

Ik had een aantal dingen bij 123inkt besteld. Kreeg zelfs een herinneringsbelletje of ik niets vergeten was bij de bestelling. Na de bestelling werden de pakketjes de volgende dag afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met de producten en over de service van 123inkt

Snel en correct geleverd.

Snel besteld via de site en binnen 1 dag in huis. Top.

Prima geregeld en snelle levering

Leuk en altijd wat extra

Snel geleverd,

Bestelinggeplaast , snelle levering netjes verpakt. Grote keuze van artikelen. Zeker een aanrader om bij 123ink.nl te bestellen

makkelijker kan niet

Al vaak besteld bij 123inkt en ook deze keer zonder gedoe. Bestellen gaat vlot door de duidelijke website. Verzending is snel en zorgvuldig.

Snelle levering maar slecht retour ervaring

De bestelling was niet wat ik besteld heb na meteen terug sturen duurt het een volle maand dat geld wordt teruggestort. Na meermaals gemaild slechte ervaringen

Snel en goed.

Snelle levering. Goede producten.

Gemakkelijk, snel te bestellen en de volgende dag ontvangen.

De toner voldoet aan mijn verwachtingen en was snel besteld. Met 2 toners heb ik weer een voorraad voor mijn Brother printer en kan ik weer even door.

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Heb de cartridge nog niet gebruikt. Maar ik ga er vanuit dat het een goed product is zoals het wordt aangeboden.

correct weergegeven op de site, makkelijk te zoeken

Helaas werken de 123 inktcartridges (huismerk) niet in mijn (oude) Epson. Heb er nu weer 2, die ik terugstuur, waarvan er 1 nog niet is gebruikt.

Goede printer voor een goede prijs

Eenvoudige printer gekocht voor thuis. Volgende dag keurig geleverd door DHL. Voldoet helemaal aan de omschrijving.

Alles op tijd binnen en heel goed verpakt in plastic lucht zakjes en een goede kartonnen doos.

Perfecte levering en goed op tijd.

Super snelle levering, cartridges altijd prima!!

Bestellen gaat eenvoudig. Snelle kevering!

Top! Vandaag besteld morgen in huis

Betrouwbare partij die doet wat ze beloven.

Goede printer, ik ben er blij mee.

Ik heb een printer gekocht die ook A3 kan printen. De printer was snel geleverd en werkt goed.

Alles volgens afspraak gegaan

Goede service en snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering.

De cartridge van het huismerk zijn uitstekend om in je printer te doen. Ze zijn een stuk goedkoper dan de degene die ze voor schrijven van het merk dat je hebt. En ze zijn prima om dat gene wat je moet printen op papier.

Netjes en snel

Snel geleverd en goed verpakt

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.