Alles super geregeld

Goede site, makkelijk bestellen en betalen. Zeer snelle en goede levering.

Klacht wordt, vriendelijk en adequaat opgelost

Altijd een snelle levering zonder problemen.

Al jaren bestel ik bij 123inkt.nl. Alles gemakkelijk te vinden op de website en altijd netjes geleverd met een cadeautje erbij...pennen, kaartspel of een notitieblokje. Een hele prettige ervaring was dat ik de cartridges van mijn oude printer gewoon kon terugsturen en mijn geld terug kreeg. Natuurlijk de nieuwe printer weer bij 123inkt gekocht.

Gewoon goed

Bestel al vaker bij 123inkt.nl Nooit géén probleem. Snel verzonden. Goed verpakt. Altijd een klein extra dingetje gratis bij ontvangst. Ruime keuze. Alleen maar positief.

Trouwe leverancier zoals een labrador

Snelle en correcte levering van gedane bestellingen. Is iets niet goed geldt een uitstekende service!

Fijne klantenservice

Per ongeluk verkeerde maat filament besteld ,geen probleem goede maat werd gelijk opgestuurd in afwachting van het retour formulier ,super geregeld

Makkelijk te bestellen, en vlug in huis

De inkt van de printer was op, ik had snel nieuwe nodig. Besteld bij 123 inkt en de volgende dag al thuis bezorgd. Super snel, ik kon snel door met printen.

Snelle levering, maar helaas verkeerde producten.

In verband met problemen met mijn printer met 123 inktpatronen, heb ik de originele van Epson besteld. De levering was snel, maar helaas niet de Epson, maar 123 inktpatronen ontvangen. Jammer genoeg op mijn reclamatie na 3 dagen nog steeds niets gehoord. Hoop dat ze dit snel en adequaat oplossen.

Rond deze feestdagen wordt de bestelling niet op de aangegeven datum bezorgd, maar is nu al dagen ni

Zie eerder sinds donderdag 18 december 2025 niet te volgen ( nu 23 december 2025). Weet nog steeds niet wanneer het komt. Klacht ingediend bij de klantenservice.

Zoals altijd top!

Zoals gewend, goede service, snelle verzending en top producten.

Ik heb 2 jaar geleden huismerk printer inkt gekocht, nu wilde ik deze gaan gebruiken. Helaas herkende de hp printer deze niet. Gebeld en ik kreeg de volgende dag al nieuwe. Onder de noemer garantie. Fijne medewerker, zeer tevreden klant.

Snel en netjes bezorgd

Moest deze bestelling doen nadat bleek dat ik bij een eerdere bestelling verkeerde cartridges heb ontvangen. Was al een jaar geleden, maar wilde toch even de klantenservice bellen. 15 wachtenden! 9 minuten later nog 11 wachtenden. Opgehangen. Dus prima als ‘t klopt, maar bij een probleem de klantenservice willen bellen wordt lastig. Daarom 4 ipv 5 sterren.

Ben pas klant bij 123 inkt en had cartrich verkeerd besteld heb contact op genomen met 123 inkt en kreeg zonder extra kosten de juiste toe gestuurd. Top vind dit goeie service van 123 inkt.

Gewoon alles goed zoals dit ook hoort

Digitaal was voor mij lastig dus ik belde werd goed geholpen en alles kwam inorde

Na al die vele jaren zeer tevreden over 123-inkt

Website duidelijk en overzichtelijk. Bestelling kwam snel binnen. Prijs oké

Wat ik besteld heb goed ontvangen

Nog geen ervaring mee.

Zoals altijd op tijd afgeleverd.

Alles op tijd afgeleverd,top!!!

Snel

Ondanks de feestdagen drukte, altijd volgende dag geleverd!!

Perfecte levering

Een dag na bestelling van de toner al geleverd.

supersnelle levering

Hartelijk dank. Ook voor de pennen en het supergoede plakband!

Snelle bezorging

Zelfs tijdens de kerst periode werd mijn bestelling snel geleverd. Alles netjes en goed verstuurd in 1 doos.

Ontevreden

Ik ben niet tevreden met de printer en printpapier. Dure printer aangeschaft en de kleur print wazig uit. Geldt ook voor papier speciale papier aangeschaft. Niet helder

Super snel geleverd

Voor een spoedje heel snel mijn order nodig, volgende dag in huis!

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.