Zeer goede vervanging voor mijn printer

Deze gebruiken wij al zolang wij onze printer hebben. We zijn zeer tevreden

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Mede dankzij jouw eventuele bestelgeschiedenis gaat het nog sneller. Nooit iets om op aan te merken. Al jaren klant. Gewoon top. voor een goede prijs.

een betrouwbaar bedrijf met goede service

Als mijn printer aangeeft dat de toner bijna op is, is het heel eenvoudig om een nieuwe bij 123inkt te bestellen. De verschillen tussen origineel en huismerk wordt duidelijk aangegeven. Verschil? Ja de prijs, verder hetzelfde. Niets teveel gezegd over het huismerk. Gewoon een goed product van een betrouwbaar bedrijf.

In één woord bestellen, betalen en de volgende dag afgeleverd.

Het kan niet beter

Wij hebben een verkeerde bestelling binnen gekregen. Niet erg een telefoontje met een zeer vriendelijk iemand en toen ging het los binnen een mum van tijd de verzendlebel om het terug te sturen. De dag later was het goede artikel bij ons thuis nog maals bedankt. Kan het nog beter ik denk het niet gr e.s

Huismerk bevalt niet

Inktcartridge van het huismerk is ons niet goed bevallen. Het afgedrukte tekst geeft vlekken. Het origineel Inktcartridge van HP geeft geen vlekken. Dus het huismerk nooit meer.

Snelle levering en goede prijzen.

Goed en niet duur

Inkt toners voor de printer besteld . In verhouding tot origineel een stuk goedkoper . En ze werken prima!! En inderdaad voor 22.00 besteld , de volgende dag in huis . Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden .

'S Avonds besteld, de volgende geleverd.

Ruim assortiment. Snelle levering. Goede communicatie.

Snel besteld en snel bezorgd en altijd leuk die bijgevoegde kadootjes als pennen!

mijn ervaring is super.

je krijgt een mailtje met allerhande aanbiedigen en dat is leuk

Zeer klantvriendelijk

Goede en snelle levering en van zeer goede kwaliteit.

zeer goed

snelle levering goede kwaltijd

Prima organisatie, doen wat ze zeggen !

We hebben onze bestelling in goede orde ontvangen en het bestelde was wat wij er van verwachten.

Prima kwaliteit en snelle levering

Lang mijn twijfels gehad over een huismerk cartridge. 123inkt bewijst dat dit geheel onterecht is!!

Kleur- en zw/w cartridges huismerk besteld. Zwart geeft soms problemen bij klein corps afdrukken of bij omlijningen. De oude cartridge was daardoor niet geheel leeg. De nieuw bestelde exemplaren deden het weer prima en werden zeer snel thuisbezorgd (DHL)

Snelle levering en zoals gewoonlijk naar volle tevredenheid.

Zie bovenstaand.

altijd goed en altijd snel in de brievenbus!

Producten zijn prima en levering snel. En handig dat je je vorige bestellingen kunt zien en dus gemakkelijk kunt herhalen.

excelent klantenservice

Ze vinden oplossing en dus ook financieel garantie voor klanten bestelling

Goede snelle service

Ik had een cartridge besteld van 123inkt maar deze gaf storing op de printer. Probleem gemeld en in no time opgelost, gelijk nieuwe gekregen.

toppers

goede service, niet duur en snel geleverd

Snelle bezorging.

Betrof 6x500 grams koffie grove maling van DE, waarbij helaas één pak door onbekende oorzaak niet meer vacuüm was. Verpakking etc. was goed.

Snel en netjes

Een dag na bestelling keurig gepakt en verzonden binnen de aangegeven tijd. Klasse

Prima eigen merk inkt

Geen problemen met eigen merk inkt in mij canon printer

Uitermate positief

Bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Bij vragen of opmerkingen wordt er adequaat gereageerd. Zeer professioneel bedrijf.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.