Bestelling verliep zoals vermeld op de site. Super.

Perfect plek voor je kantoor benodigheden

Hier bestel ik al jaren mijn printer inkt. Altijd goede ervaring, heel simpel en makkelijk bij het bestellen. Wordt ook altijd snel en optijd bezorgd. Grote duim van me.

Prima printer Epson

Keurige levering en snel

Teleurstellend in het leveren van reserveonderdelen

Voor mijn FLSUN V400, gekocht bij 123-3d (februari 2024), had ik een reserve onderdeel nodig, een part-cooling fan. Dat bleek helaas niet mogelijk, 123-3d kon het niet leveren en ik moest zelf op zoek naar een leverancier. Die was wel te vinden in China met lange levertijden. Ik vind het telurstellend dat 2 jaar na aankoop van een dergelijk artikel geen service meer wordt geleverd op dit gebied. Wel een vriendelijke behandeling, goede communicatie, daar ligt het niet aan, maar ik had liever een fan gehad.

Snelle goede service .prima inkt

Snelle levering met achteraf betalen . Fantastisch

Na telefonisch overleg,zeer goed geholpen.

Geweldige service.

Had snel weer een set cartridges nodig. Maandagavond laat besteld en de volgende dag weer in huis. Met nog een presentje erbij. Altijd een perfecte service en afhandeling van je bestelling. Top, ga zo door. Ben

SNEL EN VOORDELIG

Ik heb een Epson printer besteld die snel werd geleverd. Met mijn vorige Epson printer heb ik duizenden printjes gemaakt. Kwaliteit zit dus ook wel goed.

Lekker snel geregeld

Perfecte toner van het huismerk. En snel in huis

's morgens besteld en 's avonds om 20:00 uur geleverd

Kreeg via e-mails steeds update wanneer mijn bestelling Inkt123 wordt afgeleverd. Inderdaad ik was verbijsterd dat om ca. 20:00 uur werd aangebeld en kreeg dus mijn bestelling. P.s.: Ik moet onderaan alleen voornaam noemen. Doch automatisch wordt mijn achternaam ook genoemd. Dat mag natuurlijk niet.

Echt binnen één dag

Zoals hierboven staat. Je bestelling binnen 1 dag in huis.

Snel en netjes bezorgd

Maken hun belofte na: goede kwaliteit en binnen 1 werkdag bezitters

Smiddags besteld, andere dag in huis.

Het eigen merk van de inktcartridges is zeker net zo goed als de dure merken, en bovendien veel goedkoper.

topbedrijf

Alles klopte. Prima gedaan.

Prima service!

Bestelde inktpatronen voor de HP printer gaven een foutmelding. 24 uur later keurig de juiste cartridges bezorgd plus retourformulier voor de niet werkende cartridges. Excuusbriefje met een glas wittewijn (in foilpack) erbij geeft het juiste gevoel! Leuke geste. Zó doe je goed zaken! 123 inkt heeft er een nieuwe tevreden klant bij.

Volgende dag in de bus. Fantastisch

Het kan niet beter ! TOP 123 aan top.

Kan niet beter , snel aan de bel.

Efficiënt.

Altijd correct afgehandeld. Nooit klachten

De website is betrouwbaar en er wordt snel geleverd.

Prima en overzichtelijke website. Alle bestellingen worden meteen en goed verpakt verzonden.

snel geleverd, jammer voor verkeerde zending

De retourzending was niet erg duidelijk, de factuur maar mee teruggestuurd en er op geschreven, dat de verkeerde toner was gestuurd, nieuwe toner ontvangen en al betaald

Op dit moment nog waardeloos.

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.

Zoeken - beslissen - bestellen - ontvangen.

Geweldig om producten te bestellen. Fijne webshop.

Gewoon super

Fijn dat het de bestellingen onthoud zodat nabestelling eenvoudig gaat. En altijd leuk dat ze pennen en markeerstift bijgeven. Kadootjes zijn altijd leuk.

Super snel en niet te duur

Goede en snelle levering tegen goede prijs

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.