In één woord bestellen, betalen en de volgende dag afgeleverd.
Dankjewel voor je korte en krachtige review! Fijn dat alles zo snel en soepel ging. Groetjes, Sharon van 123inkt
Wij hebben een verkeerde bestelling binnen gekregen. Niet erg een telefoontje met een zeer vriendelijk iemand en toen ging het los binnen een mum van tijd de verzendlebel om het terug te sturen. De dag later was het goede artikel bij ons thuis nog maals bedankt. Kan het nog beter ik denk het niet gr e.s
Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen en dat alles snel geregeld werd. Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Sharon van 123inkt
Inktcartridge van het huismerk is ons niet goed bevallen. Het afgedrukte tekst geeft vlekken. Het origineel Inktcartridge van HP geeft geen vlekken. Dus het huismerk nooit meer.
Wat jammer om te horen dat het huismerk niet aan je verwachtingen voldeed. We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Groetjes, Sharon van 123inkt
Snelle levering en goede prijzen.
Dankjewel! Goed om te horen dat je blij bent met onze snelle levering én scherpe prijzen. Groetjes, Sharon van 123inkt
Inkt toners voor de printer besteld . In verhouding tot origineel een stuk goedkoper . En ze werken prima!! En inderdaad voor 22.00 besteld , de volgende dag in huis . Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden .
Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je blij bent met de prijs, kwaliteit en snelle levering. We houden je graag goed op de hoogte! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ruim assortiment. Snelle levering. Goede communicatie.
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de snelle levering en communicatie. Groetjes, Sharon van 123inkt
Snel besteld en snel bezorgd en altijd leuk die bijgevoegde kadootjes als pennen!
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo blij bent met de snelle levering en de kleine extraatjes. Groetjes, Sharon van 123inkt
je krijgt een mailtje met allerhande aanbiedigen en dat is leuk
Wat leuk om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt! Fijn dat je onze aanbiedingen in de mail waardeert. Groetjes, Sharon van 123inkt
Goede en snelle levering en van zeer goede kwaliteit.
Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, snelle levering en goede kwaliteit. Ik wens je een fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
snelle levering goede kwaltijd
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en goede kwaliteit. Ik wens je een mooie dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
We hebben onze bestelling in goede orde ontvangen en het bestelde was wat wij er van verwachten.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling goed is ontvangen en aan je verwachtingen voldoet. Ik wens je een fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
Lang mijn twijfels gehad over een huismerk cartridge. 123inkt bewijst dat dit geheel onterecht is!!
Wat fijn om te horen dat je twijfels over huismerk cartridges zijn weggenomen! Bedankt voor je positieve review en compliment over onze kwaliteit en snelle levering. Ik wens je een mooie dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
Kleur- en zw/w cartridges huismerk besteld. Zwart geeft soms problemen bij klein corps afdrukken of bij omlijningen. De oude cartridge was daardoor niet geheel leeg. De nieuw bestelde exemplaren deden het weer prima en werden zeer snel thuisbezorgd (DHL)
Hartelijk dank voor je feedback! Goed om te horen dat de nieuwe cartridges naar behoren functioneren en dat de levering snel is verlopen. Nog een fijne dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
Zie bovenstaand.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je wederom tevreden bent over onze snelle levering en service. Ik wens je een fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
Producten zijn prima en levering snel. En handig dat je je vorige bestellingen kunt zien en dus gemakkelijk kunt herhalen.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, snelle levering en het gemak van het herhalen van bestellingen. Ik wens je een mooie dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ze vinden oplossing en dus ook financieel garantie voor klanten bestelling
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice als uitstekend ervaart en dat we je goed hebben kunnen helpen met een passende oplossing en garantie. Ik wens je een fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik had een cartridge besteld van 123inkt maar deze gaf storing op de printer. Probleem gemeld en in no time opgelost, gelijk nieuwe gekregen.
Bedankt voor je review! Fijn dat het probleem snel en goed is opgelost en dat je direct een nieuwe cartridge hebt ontvangen. Ik wens je een fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
goede service, niet duur en snel geleverd
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service, prijzen en snelle levering. Toppers zoals jij maken ons werk extra leuk! Fijne dag verder! Groetjes, Sharon van 123inkt
Betrof 6x500 grams koffie grove maling van DE, waarbij helaas één pak door onbekende oorzaak niet meer vacuüm was. Verpakking etc. was goed.
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking in orde. Jammer dat één van de pakken koffie niet meer vacuüm was — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je hierover contact met ons opneemt via [email protected], dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. We wensen je een mooie dag toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Een dag na bestelling keurig gepakt en verzonden binnen de aangegeven tijd. Klasse
Leuk om te lezen dat je bestelling snel en netjes geleverd is, precies zoals aangegeven. Dank je wel voor je fijne woorden! We wensen je een mooie dag toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Geen problemen met eigen merk inkt in mij canon printer
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons eigen merk inkt en dat het goed werkt in je Canon printer! Bedankt voor je vertrouwen. We wensen je een mooie dag toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Bij vragen of opmerkingen wordt er adequaat gereageerd. Zeer professioneel bedrijf.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze leveringen en de manier waarop we reageren op vragen of opmerkingen. Bedankt voor je vertrouwen in ons team! We wensen je een mooie dag toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Zoals gebruikelijk snelle kevering, maar wel enkele opmerkingen: doos niet helemaal meerdicht; 1 van de 10 afwijkende schrijfstift; verschillende - dus verwarrende - cartridgeverpakking.
Bedankt voor je review en het delen van je opmerkingen. Fijn om te horen dat de levering zoals gebruikelijk snel was. We vinden het jammer dat je een paar punten hebt ervaren die niet helemaal naar wens waren, zoals de verpakking en de schrijfstift. We nemen je feedback serieus en geven dit door aan ons team om onze service en producten te verbeteren. We wensen je een mooie dag toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Mijn ervaring is dat de bestelde prducten altijd snel en correct worden bezorgd.
Bedankt voor je fijne review, Annie! Fijn om te lezen dat de bestelde producten altijd snel en correct worden geleverd, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
wegens een mis-communicatie ontvingen wij de verkeerde cartridges voor onze printer. Telefonisch contact met de klantenservice en de andere dag werden de juiste cartridges al bezorgd. Een uitstekende service van 123inkt.nl
Bedankt voor je review, Anita! Wat jammer dat er in eerste instantie een foutje was gemaakt bij je bestelling, maar we zijn blij dat je na het telefonisch contact de juiste cartridges snel in huis had. Een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC