Filtre

In één woord bestellen, betalen en de volgende dag afgeleverd.

Het kan niet beter

Wij hebben een verkeerde bestelling binnen gekregen. Niet erg een telefoontje met een zeer vriendelijk iemand en toen ging het los binnen een mum van tijd de verzendlebel om het terug te sturen. De dag later was het goede artikel bij ons thuis nog maals bedankt. Kan het nog beter ik denk het niet gr e.s

Huismerk bevalt niet

Inktcartridge van het huismerk is ons niet goed bevallen. Het afgedrukte tekst geeft vlekken. Het origineel Inktcartridge van HP geeft geen vlekken. Dus het huismerk nooit meer.

Snelle levering en goede prijzen.

Goed en niet duur

Inkt toners voor de printer besteld . In verhouding tot origineel een stuk goedkoper . En ze werken prima!! En inderdaad voor 22.00 besteld , de volgende dag in huis . Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden .

'S Avonds besteld, de volgende geleverd.

Ruim assortiment. Snelle levering. Goede communicatie.

Snel besteld en snel bezorgd en altijd leuk die bijgevoegde kadootjes als pennen!

mijn ervaring is super.

je krijgt een mailtje met allerhande aanbiedigen en dat is leuk

Zeer klantvriendelijk

Goede en snelle levering en van zeer goede kwaliteit.

zeer goed

snelle levering goede kwaltijd

Prima organisatie, doen wat ze zeggen !

We hebben onze bestelling in goede orde ontvangen en het bestelde was wat wij er van verwachten.

Prima kwaliteit en snelle levering

Lang mijn twijfels gehad over een huismerk cartridge. 123inkt bewijst dat dit geheel onterecht is!!

Kleur- en zw/w cartridges huismerk besteld. Zwart geeft soms problemen bij klein corps afdrukken of bij omlijningen. De oude cartridge was daardoor niet geheel leeg. De nieuw bestelde exemplaren deden het weer prima en werden zeer snel thuisbezorgd (DHL)

Snelle levering en zoals gewoonlijk naar volle tevredenheid.

Zie bovenstaand.

altijd goed en altijd snel in de brievenbus!

Producten zijn prima en levering snel. En handig dat je je vorige bestellingen kunt zien en dus gemakkelijk kunt herhalen.

excelent klantenservice

Ze vinden oplossing en dus ook financieel garantie voor klanten bestelling

Goede snelle service

Ik had een cartridge besteld van 123inkt maar deze gaf storing op de printer. Probleem gemeld en in no time opgelost, gelijk nieuwe gekregen.

toppers

goede service, niet duur en snel geleverd

Snelle bezorging.

Betrof 6x500 grams koffie grove maling van DE, waarbij helaas één pak door onbekende oorzaak niet meer vacuüm was. Verpakking etc. was goed.

Snel en netjes

Een dag na bestelling keurig gepakt en verzonden binnen de aangegeven tijd. Klasse

Prima eigen merk inkt

Geen problemen met eigen merk inkt in mij canon printer

Uitermate positief

Bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Bij vragen of opmerkingen wordt er adequaat gereageerd. Zeer professioneel bedrijf.

Zoals gebruikelijk snelle kevering.

Zoals gebruikelijk snelle kevering, maar wel enkele opmerkingen: doos niet helemaal meerdicht; 1 van de 10 afwijkende schrijfstift; verschillende - dus verwarrende - cartridgeverpakking.

Altijd heel snel bezorgd

Mijn ervaring is dat de bestelde prducten altijd snel en correct worden bezorgd.

uitstekende service

wegens een mis-communicatie ontvingen wij de verkeerde cartridges voor onze printer. Telefonisch contact met de klantenservice en de andere dag werden de juiste cartridges al bezorgd. Een uitstekende service van 123inkt.nl

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC