Filtre

snelle levering bij eerdere bestellingen, helaas bij de laatste twee ernstige vertraging.

Al jarenlang goede ervaringen bij 123inkt. Helaas wacht ik nu al weer vijf dagen op mijn bestelling. Ook de vorige bestelling had een flinke vertraging.

Wordt altijd netjes geholpen

Als er iets is met verzending of wat dan ook ik wordt netjes geholpen of per mail snel een antwoord verkregen p. Problemen worden snel en correct opgelost

uitstekende site

gemakkelijke site snelle levering

1 dag besteld, de volgende dag is de bestelling netjes afgeleverd door DHL.klasse

Goed, goedkoop en snel

This is what everyone is looking for

Snelle en goede service voor lage prijs

Hoge kwaliteit produkten voor goede prijs en snelle levering

snel en coulant

In namiddag gebeld voor niet goed werkende inktpatroon, de volgende ochtend nieuwe in huis, hoefde niets te betalen

Prima verpakt,geleverd en zeer snel

Artikel werd zeer snel geleverd Zat goed verpakt Is van zeer goede kwaliteit heb deze inkt wel vaker besteld Artikel was te volgen Ze zijn niet duur

Netjes en snel afgeleverd met extra cadeautje!

Al diverse keren besteld en altijd goed verzorgd!

Goed product, goede prijs

Zeer snelle levering en goede kwaliteit inkt cartridge Koop en bestel ze al jaren bij 123 inkt Zeer tevreden, goede service

supersnelle service

Door de snelle service kom je nooit zonder inkt te zitten. Laat in de middag besteld en de volgende ochtend al in huis Ik ben al jaren lang klant en alles loopt zoals het hoort. Bravo !

Gewoon goed en doet wat ze zegt

Heeft eigenlijk geen revieuw nodig. Ben al sinds vele jaren gebruiker van hun eigen inkt. Nog geen klachten gehad en bij aanschaf nw printer kan je altijd de niet geopende cartridges weer inleveren. Chapeau Max Loos

top

Zoals gewoonlijk vlug en goed afgeleverd

top vriendelijk en hulpvaardig

super snel

Komen hun belofte na

Maken gelukkig hun site ook voor mij 89 jarige nog begrijpelijk Ik kan dus zelf mijn bestelling doen. Altijd hulp op afstand. Vlot geleverd. Wel eens een beetje teveel papier in het pakketje, maar zal nodig zijn om goed te versturen. Nu jaren lang klant , zeker een reden om dat ook te blijven bij 123 inkt.

zoals gebruikelijk: vlotte levering!

zoals gebruikelijk: vlotte en probleemloze levering.

Altijd goed! Of het nu om cartridges, printers of leveringen gaat: altijd perfect. Mijn dank hiervoor.

Asocial gedrag

Elke keer als ik wat bestel van een merk van mijn printer word je elke keer gebeld of ik wil overstappen op hun huis huismerk. Dat doe ik nooit meer, 1 keer gedaan en het heeft mij een een printer gekost. Dus een tip van mij, vul nooit meer je telefoonnummer in, dan word je ook niet gebeld.

Op 123inkt kun je 100% vertrouwen !

Iedere bestelling wordt naar volle tevredenheid geleverd.

Snelle levertijd.

Buiten dat het een snelle levertijd is, was zoals afspraak ook op tijd. ( vandaag bestellen morgen in huis. )

Tot in de puntjes geregeld.

Zag ineens dat mijn zwarte inktpatroon op was. Besteld zoals gewoonlijk bij 123inkt en de volgende dag keurig netjes thuisbezorgd.

Goede producten en snelle levering met bezorgdienst naar keuze.

Mijn bestellingen worden altijd correct geleverd. Ik bestel daarom altijd mijn inktvartridgescen printpapier bij ze. De bestellingen worden altijdctijdig geleverd. Ik vind het ideaal dat ik zelf de bezorgdienst mag kiezen. Ik kies dan altijd voor Post.nl, omdat die dienst in mijn buurt het meest betrouwbaar is.

Super snelle service dit is wat je wil

Makkelijk te vinden en alles duidelijk Snelle service en duidelijke mails Zeker aan te bevelen en tot de volgende x

ik heb altijd een goede ervaring hier mee.

nvt

Probleemloze levering - zoals altijd

Prima. Enige (herhaalde) tip: Stop met toevoegen van allerlei gratis “gifts” (pennen, stiften, kaartjes, etc.)

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC