alles wordt netjes optijd geleverd en als iets uitverkocht is bellen ze netjes voor alternatief . dus geen klachten
Ik ben goed geholpen met een snelle levering. Ondanks dat ik hun advies niet heb opgevolgd, is er deze keer zonder telefonische benadering geleverd, dit vind ik erg positief.
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de levering snel en naar wens is verlopen. We respecteren natuurlijk altijd je keuzes en vinden het prettig dat je onze benadering als positief hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
De site is overzichtelijk en de bestelprocedure is ook gemakkelijk. De communicatie was duidelijk. De aflevering verliep ook zoals was afgesproken
Wat fijn om te lezen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat het bestellen makkelijk ging, Chris! We vinden het belangrijk dat onze communicatie duidelijk is en dat je bestelling netjes volgens afspraak wordt afgeleverd. Bedankt voor je positieve feedback en graag tot ziens! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bedankt 123inkt.nl Gesproken met een medewerkster van 123inkt.nl, 22 juli 2025 bestelling geplaatst voor Inkt Cartridges LC-221 i.p.v. LC-223, kreeg een keurige uitleg over resolutie dat het verschil van de LC-221 en/of LC-223 v.w.b. het huismerk van 123inkt.nl niet veel uitmaakt. Ondanks deze goede informatie toch de LC-223 naar mij verzonden. Ook is de prijs van de Douwe Egberts coffee whitener 1 kg 3 of 6 stuks meteen gecorrigeerd en goed in het systeem van 123inkt.nl vermeld.
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat onze medewerkster je duidelijk en netjes heeft geholpen met de uitleg over de inktcartridges. Ook fijn dat de prijs van de Douwe Egberts coffee whitener snel en correct is aangepast in ons systeem. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering Hellemaal top.
Super bedankt voor je compliment! We doen ons best om altijd snel te leveren. Fijn om te horen dat alles naar wens was! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mooi gekleurd papier aan beide kanten en goed papier. De bestelling was snel bezorgd en goed verpakt, inclusief een aantal pennen als cadeautje.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons dubbelzijdig gekleurde papier en de kwaliteit ervan! We vinden het ook belangrijk dat je bestelling snel en veilig bij je aankomt. Leuk dat je de pennen als cadeautje hebt gewaardeerd. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren plezier van het brede assortiment Goeie informatie en service en snelle levering!!
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je al jaren plezier hebt van ons brede assortiment en dat je tevreden bent over onze informatie, service en snelle levering. We doen ons best om dat zo te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Onlangs raakte een pakket (waarde bijna €200) besteld bij 123inkt, verzonden door DHL, zoek. 123inkt startte een onderzoek, maar dezelfde dag stuurde ze me een nieuw pakket toe. Wat een super geste. Ik kon weer printen. (wat ik geen dag kan missen) . 123 denkt met de klant mee: DANKJEWEL!
Bedankt voor je mooie woorden, Marianne! Balen dat de bezorging van je pakket niet helemaal vlekkeloos is verlopen, maar we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en de bestelling alsnog snel in handen had. Namens onze collega's heel graag gedaan en hopelijk zien we je gauw weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zoals altijd snelle levering van voordelige maar kwalitatief goede inkt
Bedankt voor je mooie review, Bjorn! Fijn datje jouw bestelling snel hebt ontvangen en zo tevreden bent over de voordelige, maar kwalitatieve inktcartridges! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering en Top inkt
Dankjewel voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze inkt. Groetjes, Lesley van 123inkt
Zie boven
Bedankt voor je topbeoordeling! Superfijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de kleine extraatjes. We doen het graag! Groetjes, Lesley van 123inkt
123Inkt. is een geweldige webshop!
Hartelijk dank voor je mooie woorden. We waarderen je vertrouwen in onze webshop! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zoals beloofd op tijd binnen en hoge kwaliteit super
Goed om te horen, dankjewel! We zijn blij dat alles op tijd en naar wens is geleverd. Fijn dat de kwaliteit ook naar wens is. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Had orginele patronen besteld, maar werd gebeld waarom ik geen huismerk patronen bestelde. Huismerk werkt prima, bedankt voor jullie advies.
Bedankt voor je review en fijn dat je openstond voor ons advies, Fred! Goed om te horen dat het huismerk prima bevalt, daar doen we het voor. Veel printplezier gewenst! Groetjes, Lesley van 123inkt
Uw product voldoet prima, maar de levering door dhl was heel slecht, we zaten thuis te wachten en kreeg ik het bericht dat we niet thuis zouden zijn,heb dus 2 dagen thuis moeten blijven om de zending in ontvangst te nemen wil dus niet meer via dhl ontvangen
Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product! Wat jammer om te lezen dat de levering via DHL zo teleurstellend is verlopen. Wij zullen je feedback meenemen, zodat we in het vervolg samen met DHL kunnen kijken hoe dit beter kan. Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering en goed product
Dankjewel voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ronduit goede cartridges, keurige prijs
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de cartridges én de prijs. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle service goede producten en altijd wat leuke extraatjes in je pakket!
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je onze service en producten waardeert. De extraatjes voegen we met plezier toe! Groetjes, Lesley van 123inkt
Overzichtelijke website, veel keuze mogelijkheden en snelle bezorging. Wat wil je nog meer. Ook leuk dat er altijd bij iedere bestelling een klein cadeautje zit en kortingen.
Bedankt voor je mooie review, Armand! Goed om te lezen dat je zo website als overzichtelijk hebt ervaren, waarin je veel keus had en de bestelling snel binnen had. Fijn dat je de kleinigheidjes zo waardeert, daar doen we het voor. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zeer snelle levering en goeie producten van eigen merk
Bedankt voor je mooie woorden, Sofia! Fijn dat je de bestelling snel geleverd kreeg én de producten goed bevallen. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Dit had ik nóóit verwacht. Bij de aankoop van mijn laserjet-printer van HP, kocht ik op aanraden van de verkoopmedewerker meteen een set reserve toners. Vooral omdat een forse prijsstijging daarvan werd verwacht. Omdat ik particulier gebruiker ben, gingen de originele cartridges ruim 2.5 jaar mee. Maar toen moest ik er tóch aan geloven. Ik volgde de instructies (flink schudden voor gebruik, onder meer), en plaatste de nieuwe set. Maar die werd niet herkend door de chip in mijn printer. Wat bleek? Tussen mijn aankoop 2.5 jaar terug en de vervanging, had die chip een update gekregen. Maar niet getreurd, eerst probeerde een klantenservice-medewerkster mij geduldig stap voor stap door het vervangingsproces te leiden. Helaas zonder resultaat. Toch lieten ze me niet in de steek: ik kreeg een vervangende set cartridges, en met de stappen die aanvankelijk níet het gewenste resultaat hadden, werkte het allemaal alsnóg, en ik kan weer printen. Hulde aan de geduldige medewerkster, en voor de service van 123inkt.nl
Bedankt voor je fijne en uitgebreide review, Jos! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geadviseerd bent aan de telefoon. Wat jammer dat de toners door middel van een update werden geblokkeerd, maar we zijn blij dat onze collega's je hier goed mee hebben kunnen en helpen en een fijne service hebben geboden! Hartelijk dank voor je mooie feedback en hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het is goedkoop en veel meer keus.
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de scherpe prijs en het ruime assortiment, Nawal! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lesley van 123inkt
Besteld en de volgende dag in huis
Fijn dat je jouw pakketje snel in handen had, Dick! Daar doen we het voor. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vandaag gebeld en de volgende dag geleverd. Wat zeker aanbevelingswaardig is, dat er ook meteen een actie wordt aangeboden. Ook wordt er gevraagd of je nog iets anders nodig hebt, bv printpapier. Het is een vorm van met je mee denken. Ik ben zeer tevreden.
Bedankt voor je fijne review, Martin! Fijn om te lezen dat je de bestelling snel mocht ontvangen en het meedenken zo waardeert. We doen ons best om zo goed mogelijk te helpen, fijn dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel geleverd met aardige presentjes.
Fijn om te lezen dat je de bestelling snel geleverd kreeg, met wat kleinigheidjes! Leuk dat je dit zo waardeert. Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC