Filtre

Produkt goed levering slecht

Uw product voldoet prima, maar de levering door dhl was heel slecht, we zaten thuis te wachten en kreeg ik het bericht dat we niet thuis zouden zijn,heb dus 2 dagen thuis moeten blijven om de zending in ontvangst te nemen wil dus niet meer via dhl ontvangen

Snelle levering en goed product

goedspul

Ronduit goede cartridges, keurige prijs

Snelle service goede producten en altijd wat leuke extraatjes in je pakket!

TOP!

Overzichtelijke website, veel keuze mogelijkheden en snelle bezorging. Wat wil je nog meer. Ook leuk dat er altijd bij iedere bestelling een klein cadeautje zit en kortingen.

Uitstekend en snel

Zeer snelle levering en goeie producten van eigen merk

2.5 jaar na aankoop tóch nieuwe cartridges

Dit had ik nóóit verwacht. Bij de aankoop van mijn laserjet-printer van HP, kocht ik op aanraden van de verkoopmedewerker meteen een set reserve toners. Vooral omdat een forse prijsstijging daarvan werd verwacht. Omdat ik particulier gebruiker ben, gingen de originele cartridges ruim 2.5 jaar mee. Maar toen moest ik er tóch aan geloven. Ik volgde de instructies (flink schudden voor gebruik, onder meer), en plaatste de nieuwe set. Maar die werd niet herkend door de chip in mijn printer. Wat bleek? Tussen mijn aankoop 2.5 jaar terug en de vervanging, had die chip een update gekregen. Maar niet getreurd, eerst probeerde een klantenservice-medewerkster mij geduldig stap voor stap door het vervangingsproces te leiden. Helaas zonder resultaat. Toch lieten ze me niet in de steek: ik kreeg een vervangende set cartridges, en met de stappen die aanvankelijk níet het gewenste resultaat hadden, werkte het allemaal alsnóg, en ik kan weer printen. Hulde aan de geduldige medewerkster, en voor de service van 123inkt.nl

Altijd goede ervaring mee gehad

Het is goedkoop en veel meer keus.

Keurig en snel

Besteld en de volgende dag in huis

Klasse

Vandaag gebeld en de volgende dag geleverd. Wat zeker aanbevelingswaardig is, dat er ook meteen een actie wordt aangeboden. Ook wordt er gevraagd of je nog iets anders nodig hebt, bv printpapier. Het is een vorm van met je mee denken. Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd met aardige presentjes.

Perfecte uitlevering van de bestelling zoals was beloofd.

Volgende dag zoals beloofd uitgeleverd.

Zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleverd.

Zeer tevreden en aan te raden

Zeer tevreden over snelle en kwalitatieve afhandeling van de bestelling.

snelle levering en thuismerk is super goed je doet er veel langer mee ik ben er blij mee

Snel besteld én snel én goed bezorgd !

alles eenvoudig te bestellen !

je bent meestal te laat als je inkt al op is dus bestel je bij 123inkt want de volgende dag heb je het al binnen heerlijk zo snel.

even een compliment met betrekking tot 123Inkt

Pakket ontvangen en de doos was open en stuk ook miste ik 1 cartridge. Na contact met 123Inkt werd er zonder problemen een nieuwe cartridge opgestuurd met een kleine verassing erbij. Elisah Brautigam van de klantenservice reageerde direct en binnen 2 uur was alles opgelost en werd er een nieuwe cartridge opgestuurd. Dat noem ik pas service Elisah bedankt voor deze goede service Groet Ton

Prima ervaring

Ik had opnieuw inktcartridges besteld en kon gemakkelijk dezelfde bestelling als vorige keer plaatsen. Ook fijn dat je achteraf kan betalen.

prima geleverd

Snel,accuraat en heel goed verpakt

De volgende dag al alle bestelde spulletjes in huis. Het was zeer degelijk en veilig verpakt. Mijn complimenten. Niets op aan te merken. Gewoon een 10 met een griffel.

Al jaren klant

Goede producten, fijne website, snelle levering. Ik ben tevreden.

snel en vlot verstuurd

de spullen die we bestellen voldoen aan de eisen en kan er goed mee werken een fijne site

Goede snelle service

Ik had zelf de verkeerde cartridges besteld voor mijn printer. Bij het installeren dus constant foutmeldingen. Na heen en weer sturen kwamen we erachter dat ik de verkeerde besteld had. Zonder probleem retour en herleverd. Goede en snelle service.

Inktcassettes

De originele inktcassettes van HP voldoen nog steeds volgens mijn verwachtingen.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC