Filtre

Prima ervaring

Ik had opnieuw inktcartridges besteld en kon gemakkelijk dezelfde bestelling als vorige keer plaatsen. Ook fijn dat je achteraf kan betalen.

prima geleverd

Snel,accuraat en heel goed verpakt

De volgende dag al alle bestelde spulletjes in huis. Het was zeer degelijk en veilig verpakt. Mijn complimenten. Niets op aan te merken. Gewoon een 10 met een griffel.

Al jaren klant

Goede producten, fijne website, snelle levering. Ik ben tevreden.

snel en vlot verstuurd

de spullen die we bestellen voldoen aan de eisen en kan er goed mee werken een fijne site

Goede snelle service

Ik had zelf de verkeerde cartridges besteld voor mijn printer. Bij het installeren dus constant foutmeldingen. Na heen en weer sturen kwamen we erachter dat ik de verkeerde besteld had. Zonder probleem retour en herleverd. Goede en snelle service.

Inktcassettes

De originele inktcassettes van HP voldoen nog steeds volgens mijn verwachtingen.

Zeer snelle bezorging

Op de namiddag mijn inktpatronen besteld en de dag erop werden ze al geleverd. Supersnel!! De oude inktpatronen kun je terugsturen om voor een hergebruikproces. Erg handig en makkelijk. De prijs van hun "eigen" inktpatronen is schappelijk. Die van HP zelf zijn schandalig duur. Scheelt bijna 2 keer in prijs. Zeker aanrader is 123 inkt.

Super 123 inkt.nl

Altijd goede producten en snelle levering, al jaren klant!!!

perfect

Alle 123 shops zijn perfect, ook 123 inkt snelle bezorging en perfecte producten

zeer goed

perfect bedrijf en zeer vlug met bezorgen u kunt geen betere vinden dan 123inkt.nl

Altijd goed

Wat ik wel jammer vind is dat 123inkt er geen cadeautje bij heeft gedaan. Dat vond ik altijd het meest geweldig, orgineel en klant bindend aan 123inkt.

Erg goed

Huismerk cartridges voor cannon 6150 geweldig al verschillende keren besteld

Snel gevonden wat ik zocht

Snel gevonden wat ik zocht en ook nog eens snel in huis!

Goede prijzen en kwaliteit, snelle en correcte levering, goede service

Bij een verkeerde levering wordt dit zeer vlug en professioneel opgelost, Met als inzet de klant deze moet eerlijk en correct behandeld worden. EEn groot compilment aan uw team

alles goed geregeld

een correcte afwerking van de besteling , prima gedaan

Suoersnel produkt binnen

Binnen 24 produkt binnen en het produk voldoet aan de verwachtingen

Top bedrijf

Heel fijn bedrijf, site heel duidelijk prijs/kwaliteit verhouding top, gelijk mail van je bestelling/betaling/ verzending houden ze je goed op de hoogte. Als er wat is wordt je netjes te woord gestaan en snel opgelost. Bestel hier al jaren bepaalde dingen, pakket komt altijd netjes binnen met dan een bedankje van hun kant, zo leuk altijd een verrassing

snel en goed

Toner besteld voor HP printer…snel, duidelijke levering ook aandacht voor alternatieve Toner werd onder de aandacht gebracht door medewerker…wat wil je nog meer..top service

Super toppie

Bestelt en een Super snelle levering Echt top en ook nog een pen en markeerstift erbij Echt super

Altijd snelle en correcte levering

Vandaag bestellen en morgen in huis lukt meestal. Deze keer géén retour envelop gehad maar dat komt de volgende keer wel weer goed.

uitstekend

leveren snel en goed. Reageren snel en adequaat als er een probleem is, bv. gedoe met HP bij niet-HP cardridges.

Mijn ervaring in ėén woord: Perfect.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering. Bij aanbevelingen heb ik ja gezegd om de volgende reden: Heel fijn dat er een zakje bij de bestelling zit waarin je de oude cartridges op de post kan doen voor recycling, echter .... het lijkt erop dat de gluven in de brievenbussen smaller zijn geworden waardoor het bijna onmogelijk is het zakje in de brievenbus te deponeren. Mogelijk kunnen ze ook ergens ingeleverd worden. Misschien is dit probleem bij kullie bekend anders bij deze.

uitstekend

Originele inktpatronen besteld voor de Brother MFC J5330DW ( imitatie accepteert de printer niet.) 's middags besteld, de volgende dag reeds bezorgd, zoals altijd.

Ik heb besteld en de andere dag precies op tijd aangekomen.

Ik ben zeer tevreden en al jaren zeer tevreden met 123 Inkt!!!!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC