Vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis, wat ook beloofd was!

Ik heb altijd al positieve ervaringen met 123inkt. Ook telefonisch worden er altijd goede bestellingen afgewikkeld.

Top, bestel altijd mijn cardridges hier!!!

Bestel altijd mijn cardridges bij 1 2 3 Inkt. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Snel en niet te duur.

Wordt goed en snel geholpen

Alle bestellingen worden snel en correct geleverd. Alleen bij de laatste bestelling waren de batterijen nat in de verpakking. Men kon het al zien aan de buitenkant van het overdoosje. Heb een mail gestuurd van het probleem en kreeg snel antwoord. Door de drukte nog geen goed antwoord. Maar ik verwacht dat het opgelost wordt.

Snelle levering, volgende dag bezorgd

Super snelle service en levering

Het is heerlijk als je vanuit je luie stoel een bestelling kunt plaatsen en dat deze dan ook keurig op de vermelde dag en tijd wordt afgeleverd. Ook de prijs is uiteraard erg aangenaam.

Mooi product

Vlotte verzending, gemakkelijk te bestellen.

Zoals ik gewend ben van 123 inkt snelle levering en prima producten.

Al heel wat jaren ben ik klant en nooit een probleem ervaren.

Probleem met inktcartridge. Goed opgelost.

Na instaleren huismerk HP 304 inktcartridges kleur en zwart gaf de printer een foutmelding:"kan geen verbinding maken met cartridge zwart". 123 gebeld, even per telefoon analyse gedaan en kreeg snel vervangende cartridge, zonder gedoe.

Supersnel

Wist niet dat inkt123 niet alleen inktcartridges verkoopt maar veel meer. Met dezelfde service en ballpoints.

Snelle levering van voordelige producten met altijd leuke attentie

levering van voordelige producten met altijd leuke attentie, topbedrijf

Op tijd geleverd volgens afspraak. Makkelijk te instaleren en werkt perfect.

Snelle levering en bij problemen veel begrip

Snelle levering en bij problemen veel begrip

Valt niet veel aan op te merken, het is bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen

Ik kom al jaren terug bij jullie, gewoon omdat ik weet dat het goed en snel gaat

Snelle bezorging

Klantvriendelijk goede producten en informatie over producten en verzending

Optijd bezorgd

Alles zoals verwacht

Bestelling werd snel verzonden, was mooi in klein doosje verpakt. Artikelen zijn naar wens.

Geweldig snel geholpen.Top

Goed contact gehad. Alhoewel een lange wachttijd.

Vlot

Vlot besteld en vlot geleverd, zoals het hoort te zijn.

Prima product Snel geleverd

Bestelling weer verrassend goed verzorgd!

De bestelling is snel geleverd met wat extra's die altijd van pas komen. Dat is voor herhaling vatbaar. Dus dat belooft meer!

Zeer snel en betaalbaar

Bij iedere bestelling die ik doe is de verzending super snel en netjes. Prijzen zijn ook goed

Tevreden

Alles verloopt zoals het hoort, ben erg tevreden

snelle verzending scherpe prijzen

Echt heel goed

En ook als het even niet lukt dan zijn ze zo vriendelijk en behulpzaam. Flesje wijn erbij. Paar balpennen.

Zeer tevreden zoals altijd

Wij bestellen al meerdere jaren naar volle tevredenheid onze printbenodigdheden bij 123 inkt. Als er al eens iets mis is met een levering wordt dat na een telefoontje direct opgelost.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC