Snelle en goede service

Je cartridge is op. Dan wil je maar 1 ding. Snel weer nieuwe. 123 besteld en 123 geleverd Alleen jammer dat de printer commentaar geeft dat het geen orginele zijn.

Razendsnel werd mijn inktprobleem opgelost

Geen moeilijke vragen, geen getreuzel, geen kosten. Mijn HP printer sputterde tegen en stopte helemaal met afdrukken in kleur. Een kort belletje naar de 123helpdesk was voldoende om de volgende morgen een nieuw setje cartridges in mijn brievenbus te vinden. Top! Printen lukt weer als vanouds. Zeer tevreden!

Snelle levering.

Heel goede ervaring met 123inkt

Een dikke 10

Mijn bij 123inkt aangeschafte Canon inkjetprinter vertoonde al na 2 maanden een grijze streep door zwarte tekst. Na contact met support van 123inkt ontving ik een nieuwe printer toegestuurd, waarna ik de defecte printer kon terugsturen. Prima geregeld!

Top !

Snelle levering goede prijs. Wat wil je nog meer !

Indrukwekkend snelle levering!

Bijna elke bestelling weer aangenaam verrast dat deze de volgende dag al geleverd wordt, ook wanneer de bestelling later op de dag pas gedaan is.

Tevreden

Veel keuze en altijd snelle levering!

heldere website, breed assortiment

Zie hierboven; tevens lage prijzen door eigen merk artikelen

Printer voor een eerlijke prijs

Ik heb een printer besteld. De levering zou de volgende dag zijn. Ik heb de printer als beloofd de volgende dag ontvangen. Deze was keurig verpakt en onbeschadigd. De printer voldoet prima. De prijs was zoals beloofd de laagste.

top

super service en snelle levering

Voortreffelijk

Snel duidelijk en goede prijs

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd.

Makkelijk te instaleren en print goed.

Prima, geen problemen en volgens verwachting

Printer(tje) besteld met extra toner. Werd apart verzonden. Ontvangen op dezelfde dag. Prima.

Ze denken met je mee

Nadat ik via een mail mijn vraag had gesteld, werd ik teruggebeld en dat was een verademing, nadat tegenwoordig alles via een computer gaat. Ik heb een printer gekocht bij ze en alles is prima.

Nieuwe printer

Nieuwe printer besteld welke voordeliger was dan bij bol of coolblue. Inkt extra bijbesteld en beide snel ontvangen. Wel jammer dat het in 2 delen kwam op dezelfde dag.

Goede informatie

De kwaliteit van mijn Brother DCP-9020CDW kleurenlaserprinter (plm. 8 jaar oud) was sterk verminderd. Dat bleek door problemen met de tonerdrums en ook de transferbelt. Voor ca. € 120,00 de 4 drums, belt en toneropvang cassette (huismerk) vervangen. Vervolgens nieuwe toner erin en de printer draait weer als het spreekwoordelijke zonnetje. Ik denk dat dit een goede en milieu ‘vriendelijke’ oplossing was en hoop nog lange tijd te genieten van deze vervanging.

Prima heel snel geleverd

Prima heel snel geleverd

Juiste cartridges makkelijk te vinden op de website

Er stond nog een shoptegoed (wat ik alweer vergeten was), maar dat werd keur verrekend met de nieuwe bestelling

Zijn heele goede cartrixs

1234 petje af.

Wat een snelle service. Altijd correct.

Relatief voordelige printer, die prima print.

Het was makkelijk en snel geleverd

Een prettige ervaring snelle levering

Uitstelend

Goede snelle service

Uitstekende service

Snel en accuraat geleverd na bestelling.

Goede service snelle levering

Betrouwbare website goede artikelen keus en advies info

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC