Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd.

Snel geleverd en goed kwaliteit.

De volgende dag al geleverd....Bestel hier altijd mijn printers en inkt...

Snel en goede prijzen.

Duidelijk maar ietwat drukke website. Eens probleem met inloggen en werd daarna gebeld door medewerker! Geweldige service.

Snelle en correcte levering

Epson 4200 printer gekocht. Binnen 24 uur thuis afgeleverd. Werkt perfect. Goedkoopste prijs. Wat wil je dan nog meer ?

Perfecte zorg en service

Dinsdagochtend. 123inkt aan de telefoon. “Meneer u heeft vorige week printerinkt in uw winkelwagen laten staan. Maar u koopt die inkt nooit, wel andere. Zal ik uw winkelwagen leeg maken? En kan ik u ergens anders mee helpen?”. In mijn website gekeken en inderdaad het klopte. Ik zoek een andere printer en wilde weten wat de vervangende inkt kost. Dit vertellende, kwamen er wat vragen over mijn printhoeveelheid per jaar en voorkeuren omtrent afdrukken. Gescrolld naar de printer van het advies, kwam dat precies overeen. Ik heb m direct besteld en woensdag was hij al in huis! En het leuke was, de ongebruikte inkt van de vorige printer ( ook van 123) kon ik gratis terugsturen en ik krijg het geld ervan terug! Prima service en een goed advies, binnen het uur alles geïnstalleerd op pc en drie mobiele apparaten via de app en wifi. Dank 123! Dik tevreden! Rob.

Snelle levering na telefonisch contact

Het door mij gewenste papier 100 gram stond niet op de site toch wist het telefonisch contact het te vinden en de volgende dag stond de leverancier op de stoep

Goede service snelle levering

We waren wat vergeten belde ze de zelfde dag en het eerst nog meegeleverd

Gewoon geweldig

Zeer positief, snelle levering zonder poespas

Zeer goed inkt patronen!!!

Ik koop al jaren deze produc,zeer goed!!!

De volgende dag al in huis.

Boven verwachting

Heb meerdere artikelen gekocht en ben zeer tevreden hierover. De services was ook bijzonder goed.

Snel en corrrect

De cartridges zijn snel en correct bezorgd.

Zoals altijd accuraat en snel geleverd

Door de jaren heen een constante kwaliteit in service

OK

Snel en goed Ik beveel nooit iets of wat dan ook aan alleen als iemand zelf er na vraagd geef ik mijn mening, Dit als iemand een slechte ervaring krijg na een positiefe revier heb ik het gadaan,

Mis een papieren aansluitschema

Tevreden over mijn product, maar vind het jammer dat er geen installatie schema bijzit.

geheel naar wens

horlogebatterijtjes nodig, volgende dag wist ik weer hoe laat het was.

Zeer tevreden. Snelle levering en aan huis bezorgd. Top

Zeer goede ervaring. Al jaren bestel ik hier inkt voor onze printer.

Goede prijs en wat extra gekregen

Telfonische bestelling gedaan, fijn te woord gestaan ennn volgende ochtend kon mij printer weer starten dusss ik blij.

Veel producten en snelle levering

geweldig

Professioneel, goede website, klantvriendelijk, betrouwbaar. Jan

Grandioos

Ik bestel inkt van het huismerk. Dat is heel goede inkt. Soms zit er meer in als gewoonlijk. En de prijs blijft zeer voordelig. Al met al prima producten. Blijf zeker bestellen.

Lang wachten op product en klantenservice slecht bereikbaar

Printer besteld bij 123inkt. Deze stond op “beperkte voorraad”. Ging er vanuit dat deze dus snel zou komen maar 3 weken achter elkaar een mailtje dat de levering een week werd verschoven. Na 3 weken eindelijk bericht dat de printer verstuurd werd. Helaas ging de installatie niet goed, de wifi-module deed het niet. Mailtje gestuurd, alleen een autoreply dat het druk was. Na 2 dagen gebeld en na 45 minuten wachten iemand aan de lijn die me doorverwees naar de fabrikant. Helaas weet 123inkt schijnbaar niet dat ze verantwoordelijk zijn en mijn aanspreekpunt zijn. Echter toch maar met het servicenummer van de leverancier contact gezocht. Deze heeft ons verder geholpen en ineens deed de wifi het. Al met al toch een beetje teleurgesteld in 123inkt, had een betere service en vooral een beter bereikbare klantenservice verwacht.

Fast shipping!

Ordered and delivered the next working day - great service

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC