Wees voorzichtig met cartridges van het huismerk

123inkt.nl is vrij opdringerig met het verkopen van hun huismerk. Sowieso krijg je het steeds onder je neus geschoven als je de echte cartridges wil kopen, maar ze bellen ook nog op om te kijken of ze je order kunnen veranderen. Maar sinds ik die ben gaan gebruiken is de printkwaliteit beduidend lager. Bovendien kreeg ik in het display steeds te zien dat er geen originele cartridges waren gebruikt en hij op het laatst gewoon vastliep en error messages gaf. Ik heb een nieuwe printer moeten kopen en gebruik alleen nog maar de originele cartridges en hij loopt nu als een zonnetje. Let dus op voor je je laat verleiden voor een paar Euro's minder: het kan je een printer kosten. Ik zeg niet dat het altijd gebeurt, maar de huidige generatie is nou eenmaal gebouwd op eigen cartridges. De leveringen waren trouwens wel allemaal op tijd (ook die van de originele).

Ik ben een gelukkig mens.

Altijd als ik iets nodig heb: 123INKT natuurlijk!

Ik werd goed geholpen Mevr luisterde goed naar mijn probleem Er werd snel een nieuwe cartridge gestuurd die wel voldeed

Bestellen super makkelijk

Goed product en snelle levering

Niks mis mee

Heel tevreden.

Goed en goede kwaliteit

Mijn ervaring is positief. Ik had het snel binnen en het werkt goed.

Altijd betrouwbaar, zij doen wat ze zeggen

Al jaren ben ik klant bij 123Inkt. Nooit ben ik teleurgesteld in de artikelen die ik heb aangeschaft: altijd het juiste en op tijd. En een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Blijven wachten

Bijna een week en nog steeds niets ontvangen

Vol lof

Een foutieve levering met 1 telefoontje opgelost, toppie

Top producten , grote sortering

Altijd goed , en snel geleverd bestel er al jaren .Steeds groeiend assortiment. Helemaal TOP

snelle service bij problemen werkt top

1 van de 4 toners die ik bestelde werkte niet. na wat informatie heen en weer sturen werd het probleem perfect opgelost.

Snel en prijs is netjes

Netjes geholpen ,makkelijk te vinden prijs is netjes en snel in huis

Fantastische hulp en correcte antwoorden.

Zeer goede uitleg om toch nog een bestelling te doen , mijn account stond nog op een oud mailadres. Product op tijd afgeleverd.

De bestelling was keurig verzorgd

De bestelling was keurig verzorgd

Alles totin de puntjes geregeld en op tyd bezorgd

Meerdere keren wat besteld altijd goed verpakt.

positieve ervaring

Weliswaar een dag later bezorgt door PostNL maar was geen probleem. Dus besteld voor ..... morgen thuis gaat niet altijd op zoals bij de meeste bestelhuizen overigens.

Saved by 123 inkt!!! 1 dag voor de toets heeft de rekenmachine er de brui aangegeven. Aangezien er voor een rekenmachine op school eisen gesteld worden kon mijn zoon niet zomaar een rekenmachine meenemen. Gelukkig had 123 inkt de juiste rekenmachine op voorraad. Deze besteld en de volgende dag op tijd voor de toets geleverd. Super!

Fijn printpapier en goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijn printpapier en goede prijs/kwaliteit verhouding

Een goeie service.

Netjes geholpen , goed advies , snel geleverd en ook nog voor een goeie prijs.

Goed en prettig advies

Goed en prettig advies. Snelle bezorging

Snelle levering en hele mooie mappen voor mn foto’s

Goed alternatief voor merk cartridges

Al jaren gebruik ik de inkt van 123. Goed product.

super goed

Aangezien mijn vorige bestellingen te zien zijn, is het heel eenvoudig die nog eens te bestellen. Niet meer zoeken naar bestelnummers enz. En inderdaad de volgende dag al afgeleverd.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC