Altijd op tijd en goede service

Ik koop alleen inkt hier, maar probeer voor de eerste keer ook andere producten. Bevalt goed.

Fijn bedrijf

123inkt komt afspraken na, levert netjes en snel. De eigen merk inkt is erg goed!

Snel en betrouwbaar

Ik sta elke keer versteld van de snelle en accurate levering.

klantvriendelijk en een snelle levering

Goed bereikbare en duidelijke website zodat bestellen voor een ieder mogelijk is. Een supersnelle levering van de bestelde producten met een super kwaliteit.

Snel en goed

Ideaal* je oude bestelling makkelijk terug te vinden in je account. Dus altijd dezelfde carridges voor je printer . Snelle bezorging.

Altijd goed

Tot nu toe is er telkens weer en goed kontakt. De inkt is prima en voldoet aan mijn eis.

Prima ervaring

Prima ervaring, makkelijk het artikel te vinden, te bestellen en ook nog achteraf kunnen betalen. Hoewel ik weet dat het bij 1,2,3 inkt gewoon goed en vertrouwd is !! Betreft een tonercartridge.

Snelle en correcte levering

Op vrijdag bestelt en op maandag al in huis.

Uitstekende en snelle levering

Zoals ik al vaker ervaren heb was de snelheid van levering en de kwaliteit en prijs van het bestelde weer van uitstekende kwaliteit.

Snel en goed

Ook deze keer was de levering weer snel en goed met een leuke verrassings erbij.

Had ik dus veel eerder moeten doen. Ik dacht dat ik tevreden was met Action, maar niets is minder waar. Hier kun je tenminste ook 1 of 2 kleuren komen en hoef je nietb been hele set aan te schaffen. KJlasse en bedankt 123inkl.nl

Prima service en levering

Snelle levering en een prima site, duidelijk.

Een aanrader

Al eerder bestelt en alles in was orde voor een goede prijs. Laatste keer ging er iets mis bij de vervoerder en ze hebben het onmiddellijk opgelost. Dus niet alleen is de prijs en hun materiaal top maar ook de dienstverlening.

Super service en snelle levering

Ik bestel meerdere producten bij 123inkt.nl en het gaat altijd super! Ook de klantenservice is vlot en behulpzaam.

altijf goed, zoals ik gewend ben van 123Inkt

Ik bestel al jaren bij 123Inkt en ook deze levering is weer feilloos geleverd.

Goede inkt.

Voor de eerste maal inkt van 123 gekocht. De service is goed. Netjes verpakt, en goede uitleg hoe ik gebruikte cartridge terug moet sturen.

Ik ben al jaren klant en word altijd vriendelijk en correct geholpen bij een groot assortiment aan producten.

De bestelling en aflevering zijn goed verlopen

De bestelling en aflevering zijn goed verlopen

123 denkt met je mee!

Ik werd gebeld waarom ik over ging van 123 Cartridges naar de merk optie! Iemand had me gezegd dat ik beter voor de originele kon gaan! Nu toch veel blijer, dat ik toch weer over kon gaan naar de 123 Cartridges, die bovendien veel goedkoper zijn en nu weer op mijn eigen manier kan bestellen!

Altijd goed

Bestellen gaat makkelijk en ik heb het altijd snel in huis.

Snelle en goede levering

De cartridges hebben een goede prijs en worden zeer snel geleverd! Top

Van bestellen tot en met thuis afleveren alles uitmuntend

123 doet het gewoon zoals het hoort te zijn!

Helaas 1 cartridge lek.

Snelle levering, helaas lekte 1 cartridge bij het plaatsen. Was huismerk, bij originele Canon dit nog nooit gehad. Extre werk door reinigen en schoonmaken. Nog nooit eerder gehad.

Super fijne site

Heel fijn om hier te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit!

Ik ben heel tevreden!!

Ik kon direct aan de slag en de prijs is oke.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC