Perfeckte levering

Bij 123inkt bestel ik altijd van alles altijd verloopt alles perfeckt.

Prima en heel snel geleverd

Groot snijapparaat is snel geleverd en is een prima apparaat.

Topproduct

Snelle levering, alles naar wens, gewoon helemaal tevreden. Als ik één minpuntje zou moeten noemen is dat er maar 1 tape bij zit.

goed niks te klagen

alles wordt goed geleverd goede ervaring er mee heb geen klachten

Number one voor printer benodigheden

Super snelle en accurate levering

Uitstekende ervaring

Vandaag besteld en de volgende dag al afgeleverd per post.

levering binnen 24 uur?

Afgelopen vrijdag een stempel set besteld met de belofte dat geleverd zou worden op de volgende dag. Nu, woensdagochtend, nog niets ontvangen.

Pakket nooit ontvangen.

Mijn pakket is zonder aan te bieden door DHL retour gestuurd naar de afzender. Ik heb 2x via de mail contact gezocht en daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Dus ik ben alles behalve tevreden. Ik heb geen pakketje, geen oplossing maar wel betaald voor iets wat niet geleverd is.

Fijne snelle goede service.

Ik koop iedere keer weer cartridges bij 123 inkt. huismerk. deze heeft een goede prijs, en werkt net zo goed in mijn epson printer.

Snelle leveringen en kwaliteit prijs goed

Wij bestellen regelmatig - al jaren - als bedrijf het papier en de inktpatronen. Ze hebben nog meer kantoorartikelen. Ik vind de site prima maar het kan beter. De lettertjes zijn wat klein maar dat kan ook mijn ogen liggen... Prima zaak

ik ben enorm goed geholpen en de producten zijn 100% van goede kwaliteit

ik bestel altijd inktpatronen en deze zijn van prima kwaliteit. de service is geweldig en levering is goed geregeld. ik kan iedereen aanraden om om bij 123 inkt inkopen te doen. en belangrijk is ook de prijs van deze producten en zeker van het huismerk, zijn zoals ik al eerder gezegd heb heel goed. dus wat let je, koop bij 123 inkt en je hebt hier geen spijt van.

Uitstekend!

Snelle levering na bestelling. Nooit gezeur of gedoe! Zeer tevreden.

Helemaal prima!

Snel bezorgd en product ook prima in orde!

Slechte ervaring bij printen, met name voor huismerk.

Ik heb jaren lang een goede ervaring met leveranties van 123inkt. De laatste levering ging het helaas mis. Alles was OK totdat ik de leverantie installeerde Er werd een huismerk magenta cassette geleverd die korter was, die beplakt was en bleek te lekken. De afgedrukte fotos zijn helemaal niet goed. De geleverde semigloss papier is te hard en wordt niet geprint.

Super behandeling

Goede hulp en goede service bij het oplossen van problemen als er iets niet werkt zoals het moet doen. Een aanrader

Snel geleverd, perfect geregeld!

Makkelijk te vinden artikelen, eerlijke prijzen, snel verzonden en ontvangen!!

zeer goed

nu ik bestel altijd wat ik nodig heb bij 123 inkt om dat ik het altijd snel thuis heb en netjes geleverd ik ben al van af 2013 klant bij hun of ik ne patronen nodig heb of batterijen of papier het is er de anderedag

Meerdere malen bij 123inkt.nl besteld, in 1 woord GEWELDIG

Elke keer als ik bestel heb ik de bestelling binnen twee dagen in huis . Vaak de volgende dag al. Altijd een extra gratis item toegevoegd in de verpakking. Soms een pen dan weer rolletjes plakband. Vaak bestel ik de cartridges voor mijn printer.Vroeger altijd de orginele HP cartridges maar sinds een paar jaar het eigen huismerk. Grotere inhoud en net zo goed als de orginele HP- producten. Top !!!!!!

Goed en wederom zeer snel!

Nieuwe tonercartridge van het huismerk gekocht. Die zijn altijd prima en betaalbaar. En weer zeer snel in huis, dat heeft geen 24 uur geduurd.

Vrijdagavond laat besteld, zaterdagmorgen thuis. En dat voor die prijs!!

Prima en snel geleverd

123 levert prima materiaal

Doet wat het moet doen en is goed

Zeer goede ervaring al jaren, altijd op tijd en nooit moeilijk doen als er al eens iets minder goed afloopt

Geweldig geholpen

Ik wist niet wat ik moest hebben.De man die mij hielp heeft net zolang gezocht tot hij het gevonden had.

Goede en snelle service

Binnen 1 dag ce spullen binnen, goed geregeld.

snel besteld vlot afgeleverd

56 Nieuw Walden