Supersnelle levering en grijp nooit mis

Goede producten, gebruik met name cardridges, nooit problemen en een snelle levering

snelle service- fijne producten

Ik heb vaak bij 123-inkt besteld. De service is altijd super en de bezorging op tijd. Nu had ik het eigen merk inkt geprobeerd en ik was aangenaam verrast door de kwaliteit!

geweldig zoals een klant behandeld wil worden

bestelling gedaan vervoerder laat het afweten even een bellletje naar 123 geen probleem voor de zekerheid sturen we de bestelling opnieuw met de woorden we laten u niet zonder het bestelde zitten . chapoooooooo!!!!!

Geweldig!

Snelle levering, als altijd prima verpakt. Zelfs nog telefoontje gehad omdat ik iets niet had meebesteld, dat is super service!

Al jaren zeer goede ervaringen.

Snel, mooi assortiment en behulpzaam

Altijd goed

Makkelijk te bestellen via internet en een nette en goede levering volgens afspraak.

Goed en snel!

Prima ervaring met mijn die ik de volgende dag al werd bezorgd! Een minpuntje: de doos had kleiner gekund!

Correct en snel geleverd

Al enige jaren een betrouwbare leverancier

Goede en snelle service.

Zondag avond mijn product besteld en maandag al ontvangen. Hun eigen cartridges i.p.v. het A-merk maar net zo goed! Blij mee!

Zeer goede service

Onlangs had ik problemen met toner cartridges die niet door mijn printer geaccepteerd werden. 123inkt heeft deze onmiddellijk omgeruild voor werkende exemplaren. Ik werd zelfs on het weekend per email geholpen. Chapeau!

Comfortabel

Op zondag kom je er achter dat een inkt patroon op is. Maandag alweer een nieuwe. Super comfortabel dus.

Het pakketje is prima aangekomen.

Het was een verrassing dat er naast de bestelde inktjets andere cadeautjes in het doosje zaten. Leuk

Snel geleverd en exact wat ik besteld had.

Als je iets bij 123inkt.nl bestelt, heb je het supersnel in huis. De prijzen variëren van goedkoop tot te duur. Je moet per product prijzen vergelijken. dus.

Bedankt voor de vlotte en attente hulp bij het veranderen van de bestelling in ons voordeel.

Door een verkoopster is spontaan gebeld of wij de bestelling wilden veranderen (voordeliger voor ons). Dat is goed geslaagd en we kregen zelfs 2 Euro korting. Vriendelijk dank voor uw attente hulp.

'S avonds besteld. De volgende dag al in huis. Supersnel geregeld

Bestelling: Altijd prima geregeld

Goede service. Duidelijk. Snelle levering.

Top! Snelle levering

Jaren terug hier weleens inkt besteld voor een printer. Dat is nu niet meer nodig. Nou bestel ik hier allemaal andere dingen zoals tiewraps en zelfklevende spijkers. Zoveel keus hier in spullen. En vandaag besteld is altijd morgen in huis! Top! En altijd gratis pennen bij de bestelling.

prima, maar was niet meer nodig

Vrij snelle levering. Op vrijdag besteld. Helaas niet dag erna binnen, maar maandags. In die tussentijd oude printer toch weer aan de praat gekregen. Dus bestelling kon ongeopend retour. Retour zenden heel makkelijk. Aanmelden, krijgt een mail met verzendcode en opsturen (beetje jammer van de verzendkosten voor mijzelf.) Maar dat is tegenwoordig bij meer webshops.

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag ochtend al in de brievenbus.

Top leverancier!

Alles op voorraad, eigen producten zijn top en voor een zeer schappelijke prijs. Op tijd besteld, de volgende dag geleverd, wat wil nog meer wensen!

Prima service en artikelen

Had een cartridge besteld. Werkt vooralsnog prima. Helaas herkent de printer de cartridge pas na een aantal keren, mss beveiliging maar toch. Snelle en keurige levering. En hoe leuk dat ze op een bepaalde manier reclame maken met de levering door bijvoegen van een pen o.i d. Blij met alles tot nu toe.

makkelijk kiezen en bestellen

zwart en kleuren cartridge hp 303 xl, scherp geprijsd, wel gekozen voor de originele HP, omdat alternatieve cartridge op een Hp printer soms niet werken.

Snelle en correcte levering

Goed materiaal en bezorgd op het afgesproken moment.

Waardeloos

Mijn bestelde 123inkt huismerk die volgens de webside de HP 302 (F6U66AE) inktcartridge zwart kan vervangen, geeft na installatie aan dat er geen communicatie gemaakt kan worden tussen de printer en de inktcartridge. Ik heb dit nu bij 123 Inkt aangemeld. Gezien de problemen en het feit dat ik nu nog steeds niets kan met mijn printer de volgende keer toch maar weer voor de duurderde HP inktcartridge gaan.

Snelle levering, altijd bij de bestelling een presentje.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC