Altijd snelle verzending dat is top! Wat mij wel opvalt is dat het steeds een grote doos is voor 4 kleine dingen en helemaal opgevuld met vulplastic, jammer... waarom geen kleinere doos? Ooh en er zat altijd een leuke verassing in iets van pennen, klein schrijfblokje of kaarten ofzo helaas bij de laatste bestelling niet meer ;-)

Super goed

Snelle behandeling

Goede kwaliteit

Erg goed product voor die prijs!

Prima sevice en snelle levering

Zeer goed ervaring bv als je een klacht heb word deze heel snel opgelost.

Duidelijke site, snel bezorgd, netjes verpakt,

Zeer verbaasd dat de toner binnen 24 uur op de mat stond. De 123-toner print prima en is een stuk scherper in prijs. In de doos zaten ook nog enkele kleine attenties.

Helaas printer nooit ontvangen, zou enige dagen geleden worden geleverd door DHL

Geen reactie van 123

Prima product, levering en communicatie

Prima product, levering en communicatie.

top kwaliteit

Goede snelle levering

ben al jaren tevreden met de service van 123inkt

ik kan er terecht voor wat ik nodig heb op kantoorgebied en als er iets niet is zoals verwachr wordt het snel in orde gemaakt. Altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Zeer vertrouwde organisatie met kwalitatief goede kantoorbenodigden.

Bij 123 inkt hoef je nooit te twijfelen aan een juiste en tijdige levering en je kan nog achteraf betalen ook. Dat vind ik geweldig.

perfecte service

Nadat het bestelde doormijn fout niet kon worden afgeleverd kreeg ik direct het bestelde opnieuw direct toegezonden. Chapeau!

Snelle en goede bezorging

snelle service

Overzichtelijke bestelprocedure en een snelle service. Kwaliteit is goed.

fantastische snelle service

koop al jaren bij inkt.nl. en heb altijd goede ervaringen bij gehad., en ze geven meer waar voor je geld (de cartridges zijn voller!) levertijd de volgende dag , dat is oke!

Snel, betrouwbaar en concurerende prijzen

Ik ben al jaren klant. Voornaamste aankopen zijn de 123inkt eigen merk inkt cartridges. Prima kwaliteit en een aanrader

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede service

Ik heb al vaker met 123inkt te maken gehad, zij het met cartridges en ook toners, altijd in orde geweest, behalve 1x en dat werd toen ook prima opgelost. Deze keer een kleurenlaser gekocht en ben prima te woord gestaan, levering was ook op tijd en prima orde. Kortom, hier ga ik over het algemeen als eerste kijken als ik iets nodig heb.

Sneller dan snel

Bestelde printer werd de volgende dag al geleverd. Snel en goede communicatie.

Kwaliteit onder de maat

Ik bestelde kratjes maar als ze 1/2 vol zijn en je tilt ze op dan breken de stukken er af.

uitstekende service en heldere informatie omtrent bezorging.

zie boven

Gewoon Top

Al jarenlang klant voor printer, inkt, papier en andere kantoorbenodigheden. Goede kwaliteit en (dus) prijs/kwaliteitverhouding. Huismerk inkt is aanrader; wel eens elders geprobeerd tegen soms lagere prijs maar valt elders altijd tegen (kleurverzadiging).

123 inkt mijn vaste lerancier

Ben zeer tevreden over de producten van 123 inkt,de levering gaat snel

Snelle levering en producten als omschreven

De website is zeer toegankelijk en de producten werden snel geleverd. Goed verpakt. Zeer tevreden

zondag besteld en maandag al geleverd

Bestellen is heel simpel en je wordt prima geïnformeerd over de voortgang van de bestelling en de levering.

top webwinkel

Wat een fijne webwijkel,alles duidelijk omschreven en met redelijke prijzen. Daarnaast zeer snelle levering.

OK

DENKEN MEE