Een goede ervaring om de cartridges bij 123inkt te bestellen

De verzending prima op tijd en planning goed en netjes verpakt binnen gekregen.

Een ongelooflijke bureaucratische logistieke ervaring die zo slecht is.

Een pakket cartridges gekocht (zwart en kleuren) voor mijn laserprinter omdat de zwarte cartridge op was. Na een paar maanden waren de kleuren op. De Cyaan gaf meteen een foutmelding (was al op; maw chip op cartridge werkt niet) en voor dat je dan verder ben is er al weer een dagdeel werk naar de klote. Je haalt er nog een mannetje bij die ook 2uur bezig is. Dan moet je minstens 3 tot 4 keer bellen wat je ook een uur per keer kost. Dan heb je eindlijk je vervangende cartridge gaat na 15 printjes de magenta in precies dezelfde modus. Hij is op. Bij mij begint dan zo langzamerhand een zekering in mijn hoofd door te branden. Koop liever dan toch een wat duurdere maar originele cartridge..............

Altijd keurig. Over de kwaliteit ben ik minder te spreken

Bij mijn vorige, een voor mij grotere, bestelling enige tijd geleden, was ik minder tevreden. Alle cartridges hebben gelekt en hoewel nauwelijks gebruikt waren de kleur cartridges eigenlijk onbruikbaar (kleur). Ik hoop, dat de laatste bestelling beter is.

123inkt is prima, produkt is minder.

De kleur van het Clairfontaine Ivoor papier valt me heel erg tegen. Als je op de verpakking kijkt lijkt het een heel lichte tint te hebben, het papier is echter veel geler met zelfs een oranje gloed. Ik zou van dit merk verwachten dat ze een realistisch beeld op de verpakking tonen. 123inkt krijgt 5 sterren, Clairfontaine maar 1. Gemiddeld is dat dus 3.

Heel goede no nonsens service en een sterke prijs.

Heel goede no nonsens service en een sterke prijs.

Prima levering en altijd snel

Bestellen is makkelijk en de levering is altijd goed en snel. Als ik dan een opmerking mag maken heb ik wel nu voor de 2e keer dat een (imitatie of huismerk) toner niet werkt in mijn HP-printer.

Zeer uitgebereid assortiment en snelle levering.

Zeer uitgebereid assortiment en snelle levering. De optie om inktpatronene te recyclen is een fijne

Medewerkers die wel de opmerking(en) van klanten lezen

Ik had inkt besteld voor mijn printer en omdat ik elke dag een reclame van Black Friday van 123 inkt voorbij zag komen heb ik geschreven waarom op de hp cartridge geen korting was Werd binnen tien minuten gebeld met de mededeling dat de huidige 123 cartridge ook geschikt zijn voor HP (was eerder niet) Kon de bestelling omzetten met de garantie dat het werkt en anders teruggave kosteloos Nou dat scheelde mij de helft ca €45,00 wat uiteindelijk een mooie Black Fiday korting opleverde Nova (medewerkster) bedankt Frans Peters

Prima advies en snelle levering!

Bestel al jaren mijn toners bij 123Inkt en nog nooit problemen gehad.

Gevoel van misleiding

Duidelijke beschrijving van 3 stuks mesh ontvangers en er vervolgens maar 1 geleverd krijgen . Ik heb uiteraard hierover een klacht ingediend bij de retouraanvraag Bij 1-2-3. Helaas nog geen respons. De 1e keer dat me dit bij 1-2-3 overkomt, zeer slechte zaak.

*Goede service en snelle levering.

* Alleen de levering door DHL laat erg te wensen over!!!! Voor de zoveelste keer op rij moest ik mijn levering elders ophalen. Ik krijg iedere keer een melding " Niet thuis" terwijl ik de afgesproken en aangegeven tijden wel thuis was.

Door heldere omschrijving op de webside makkelijk te bestellen en de volgende werkdag in hui

Professioneel, betrouwbaar, enorme keus

Het bestelproces is bijzonder helder, vlotte levering, vergezeld met een extraatje en dat alles voor een scherpe prijs. Bijzonder is ook de bijgevoegde envelop, waarmee gebruikte cartridges kunnen worden verzonden, naar een adres voor een verantwoorde en milieuvriendelijke afvalverwerking. Zeer tevreden.

Zeer betrouwbaar

Zeer positief ervaring met 123 inkt Makkelijk bereikbaar Ze nemen de tijd aan de telefoon Ik had een storing met cardrige , kreeg volgende dag kosteloos een nieuwe. Vooral aan de telefoon heel behulpzaam

Duidelijke en eerlijke website

Het bestellen gaat snel, duidelijk en er worden eerlijke alternatieven geboden voor diverse artikelen. Snelle levering, gewoon no nonsense

Super tevreden.

Snelle verzending en een goed product. Erg tevreden.

Hoe eenvoudig kan het zijn

Met een paar klikken bestel je wat nodig is en binnen 24 uur is het ontvangen

Had eigenlijk wat meer korting verwacht in verband met black-Friday

snel en correct

Al jaren snel en correct inkt in huis. Slechts 1x beschadigde verpakking en direct nieuw geleverd zonder zeuren.

Scherpe prijzen, goede kwaliteit ink, prima telefonische service!

Ondertussen bestel ik jarenlang de kwalitatief zeer goede printerproducten bij 123inkt.nl voor zeer scherpe prijzen. Ze hebben een goede nederlandstalige- telefonische service met vriendelijk personeel. Men attendeert je telefonisch op lopende kortingen, wanneer je bijvoorbeeld producten in het mandje hebt geplaatst maar nog niet afgerond. Super! Daarnaast delen ze goodies uit zoals pennen en kladblokjes Fijne shop!

Prima eigenmerk cartriges en heel fijn dat rekening is gehouden met de opmerking en wederom snelle levering.

Altijd een top levering

Al weer meer dan 15 jaar klant.

Super inkt en hele snelle levering is een aanrader.

Ik heb voor de zoveelste keer inkt toners voor mijn Brother laserprinter besteld en het is er altijd supersnel en de toners zijn super. Géén slecht woord van mij over 123 inkt dus. D.Hogendoorn

Hij doet het niet

Ik heb de cartridge in de printer gedaan, maar hij deed het niet. Het lampje dat aangeeft dat de cartridge nog vol is deed het niet. Toen ik de oude cartridge weer terug deed, deed de printer het weer. De nieuwe cartridge goed bekeken en hij is identiek aan de cartridge die erin zit. Ik snap er niets van.

Deze webwinkel is een aanrader

Ik koop al jarenlang inktcartridges en verdere benodigheden bij Webwinkel 123inkt.nl. Altijd tot volle tevredenheid v.w.b. kwaliteit en levering.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC