Hieronder

Vlotte levering van prima producten. Wel jammer dat mijn HP printer niet het inktniveau van de 123inkt cartridge aangeeft. Flauwe shopdwang.

Fantastisch!

Correcte uitvoering! Snel en adequaat!

Snelle en goede levering

Snel en perfect geleverd, volgende keer weer.

Degelijk en snel.

Bestel al jaren cartridges e.d. bij 123 inkt. Altijd probleemloos en snel. En kwaliteit is prima. Die zeer zeldene keer dat er iets niet helemaal top is, wordt het adequaat opgelost.

Goede leverancier ook qua prijs

Als je bij 123 inkt een bestelling plaats werkt men enorm snel om deze te realiseren. Kwaliteit van eigen merk is uitstekend. Tevens achteraf betalen met termijn van 14 dagen is ook een goede regeling. Klasse

Prijs/kwaliteit

Ik heb een printer besteld. Makkelijk te doen, goed ooed op de hoogte gehouden. Echt prima!

Vlotte levering op mijn bestelling !

Na een bestelling hoef je niet lang te wachten op de levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering binnen 2 dagen in huis!!

Zoals altijd TOP !!

Snelle levering en nette prijzen. Maar dat zijn we ondertussen wel gewend van 1-2-3. Kortom : TOP

informatie over de levering was onvoldoende

Op 2-2-2026 bestelde ik op advies van Brother o.a een printer DCP- J1310DW die ik na diverse e-mails waarin 10 % korting werd beloofd uiteindelijk ontving op 14-2-2026. Maar naar de korting kon ik fluiten..... De papieren die ik bij de levering ontving waren onvolledig. Vanmiddag heb ik 36minuten aan de telefoon met een medewerker van Brother besteed om de installatie om te kopiëren te bereiken. Daar stond niets van op papier! Informatie op de website van Brother was niet "beschikbaar". Productregistratie lukte ook niet. Afdrukken vanaf een andere pc lukt ook niet. Een gebruiksaanwijzing zoals ik die indertijd kreeg bij aanschaf van de printerDCP-195C was er niet bij. Wèl dat er zoiets kon worden afgedrukt van ruim 600 pagina's. Kortom: héél teleurstellend allemaal! Helaas niet om aan te bevelen.

Gewoon top

Makkelijke webshop ook voor aanverwante artikelen dus helemaal top

Supersnelle bezorging.

Al jaren klant bij 123inkt.nl en dat zal wel blijven ook.

Snel besteld en snel in huis !

Makkelijk te bestellen en snel in huis ! Ben er blij mee !

prima product.

altijd goede afdrukken. zeer tevreden.

snel en goed

Heb inktcartridge 1281 (huismerk) besteld en de volgende dag ontvangen; helaas gaf mijn printer aan: cartridge niet herkend. Gelukkig kon ik via de site FAQ (veel gestelde vragen) de tip lezen hoe dit te verhelpen. Bij alle cartridges de chip schoongemaakt en het liep weer op rolletjes. 123.. en Klaar.!

Mislukt...

Normaal ben ik zéér tevreden, maar nu ging het mis... De mij toegezonden cartridges pasten niet in mijn A3-printer. Veel gedoe en kost veel (wacht)tijd eer alles weer goed geregeld is...

Het was prima

De inhoud was prima, maar het pakketje was helemaal aan stukken. Gelukkig waren de cartridges nog in orde.

Niks aan te merken

Supersnelle levering en superblij met het eigen merk product. Dat scheelt me centjes!

Prima producten, zeer snelle levering

alles goed

zo doorgaan

Een fijne leverancier

We kregen gelijk na de bestelling een melding wanner de bestelling geleverd gaat worden. Precies op de afgesproken dan en op de juiste tijd is onze bestelling afgeleverd. Goed gedaan.

We hebben een printer besteld. Kregen daarna telefonisch de vraag waarom deze printer. In overleg de keuze op een andere printer laten vallen. Bevalt goed en goede uitleg voor deze keuze. Resterende bedrag storten jullie terug.

Eenvoudig en Snel

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd via een afhaalpunt.

geweldig

zeer snelle levering, veel goedkoper en super goede patronen. geen verschil met originelen.

Vaste klant

Hele goede service