Overzichtelijke site en snelle levering

Toppie!

Doen wat ze zeggen

Op het telefoontje , dat onder vermoedelijke spam binnenkwam en ik dus niet beantwoord heb, na ,ging alles heel soepel.

Supersnelle levering

Supersnelle en prima levering voor een prima prijs

Snelle levering, after sales stuk trager

Mijn bestelling was de volgende dag al afgeleverd. Respons op een vraag over het geleverde artikel duurt helaas langer, op het automatische bericht na dat mijn bericht ontvangen was.

goed en snel

snelle levering en een goede prijs.

Mooie printer

Mooie printer, en print ook goed. Nadeel is dat hij de wifi van 5g niet pakt. Nu printen met de usb kabel.

WiFi printer nooit meer anders.

Ben blij met mijn Product 1 Brother DCP-L2627DWE all-in-one A4 laserprinter zwart-wit (3 in 1). Het is ideaal om te printen via WiFi ik doe alles met mijn telefoon heb de computer eruit gedaan. Het is een uitkomst om met een WiFi printer aan het werk te kunnen,geen computer of laptop nodig gewoon alles via de telefoon.

Goede en snelle levering

Alles is perfect verlopen. Contact, levering en betaling

Al heel lang klant

Goede en snelle levering

Prima site. Snelle levering en op tijd zoals toegezegd. Tevreden klant.

Zie boven

snelle bezorging en een goed artikel

Ik was verbaasd over snelle bezorging. Binnen 24 uur werd de toner bezorgd. De printer doet het weer uitstekend.

goed product.

De printer voldoet aan mijn verwachting, het is een goed en praktisch product.

Snelle levering!

Zoals ik gewend ben, snelle levering van goed materiaal (cartridges)

Gunstig prijs en snelle levering

Gunstig prijs en snelle levering

Niet goedkoop maar van goede kwaliteit

De cartridge zijn niet goedkoop in deze tijd. Maar wel voordeliger dan een nieuwe printer kopen

Klacht over bezorging

123 inkt .nl is een prima bedrijf met goede kwaliteit inkt van hun huismerk voor je printer ,echter de bezorging is gewoon SLECHT bestelling wordt voor de deur gezet en er wordt niet aangebeld en via een berichtje krijg je te horen dat het bezorgd is ,en als je dan gaat kijken staat het voor je deur ,op een klacht bij 123 krijg je te horen dat ze het druk hebben maar na 2 dagen nog steeds geen reactie verder.

Snel, goede kwaliteit, goede prijs!

Als ik spullen nodig heb voor thuis of kantoor koop ik dit graag op inkt123.nl! Goede service, goede huismerken, goede prijs en niet onbelangrijk dat het snel geleverd wordt!

Top top

'S avonds besteld en devolgende dag in huis? Goede kwaliteit en prijs Terecht Beste Webwinkel

Producten snel en goed geleverd

Bestellen is supersnel leveren

Gisteren besteld; v@ndaag geleverd tegen concurrerende prijzen

Bewust een printer zonder fratsen gekocht, XP-3205.Zeer tevreden over adrukresultaat.

Zeer goed.

Duidelijke website , makkelijk bestellen.

Slechtd

Geleverde cartrigde PG-560XL eigen merk 123inkt wordt niet herkend. Mail gestuurd geen enkele reactie!

Zoals gebruikelijk probleemloos bestellen en afgeleverd krijgen

Bij 123lnkt een vulpen als verjaarskado voor mijn kleinzoon besteld. De volgende dag geleverd. Het gaat altijd prima, bij 123lnkt bestellen en heel snelle levering.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC