Goede producten, gebruik met name cardridges, nooit problemen en een snelle levering
Ik heb vaak bij 123-inkt besteld. De service is altijd super en de bezorging op tijd. Nu had ik het eigen merk inkt geprobeerd en ik was aangenaam verrast door de kwaliteit!
bestelling gedaan vervoerder laat het afweten even een bellletje naar 123 geen probleem voor de zekerheid sturen we de bestelling opnieuw met de woorden we laten u niet zonder het bestelde zitten . chapoooooooo!!!!!
Snelle levering, als altijd prima verpakt. Zelfs nog telefoontje gehad omdat ik iets niet had meebesteld, dat is super service!
Snel, mooi assortiment en behulpzaam
Bedankt voor de mooie woorden, Frans! Groetjes, Sanne van 123inkt
Makkelijk te bestellen via internet en een nette en goede levering volgens afspraak.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Harm! Groetjes, Sanne van 123inkt
Prima ervaring met mijn die ik de volgende dag al werd bezorgd! Een minpuntje: de doos had kleiner gekund!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en feedback, Jannie! Dit waarderen wij enorm. We gaan je feedback ook gelijk doorgeven aan ons magazijn zodat hier weer scherp op gelet kan worden. Groetjes, Sanne van 123inkt
Al enige jaren een betrouwbare leverancier
Bedankt voor de positieve review, Jan. In de toekomst staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
Zondag avond mijn product besteld en maandag al ontvangen. Hun eigen cartridges i.p.v. het A-merk maar net zo goed! Blij mee!
Bedankt voor het compliment, Yvon! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123inkt
Onlangs had ik problemen met toner cartridges die niet door mijn printer geaccepteerd werden. 123inkt heeft deze onmiddellijk omgeruild voor werkende exemplaren. Ik werd zelfs on het weekend per email geholpen. Chapeau!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Marcel. Fijn dat we je hebben kunnen helpen en je weer kunt printen Groetjes, Sanne van 123inkt
Op zondag kom je er achter dat een inkt patroon op is. Maandag alweer een nieuwe. Super comfortabel dus.
Fijn dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Huib. Daar doen wij altijd ons best voor! Groetjes, Sanne van 123inkt
Het was een verrassing dat er naast de bestelde inktjets andere cadeautjes in het doosje zaten. Leuk
Leuk om te lezen dat je blij bent met de meegeleverde gadgets, Tiny! Groetjes, Sanne van 123inkt
Als je iets bij 123inkt.nl bestelt, heb je het supersnel in huis. De prijzen variëren van goedkoop tot te duur. Je moet per product prijzen vergelijken. dus.
Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Jan! Naast de voordelige prijzen, bieden wij ook de laagste prijs garantie. Mocht je dus ergens hetzelfde artikel goedkoper zien, kun je dit altijd aan ons doorgeven. Groetjes, Sanne van 123inkt
Door een verkoopster is spontaan gebeld of wij de bestelling wilden veranderen (voordeliger voor ons). Dat is goed geslaagd en we kregen zelfs 2 Euro korting. Vriendelijk dank voor uw attente hulp.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Jan. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
'S avonds besteld. De volgende dag al in huis. Supersnel geregeld
Fijn dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, daar doen wij altijd ons best voor! Groetjes, Sanne van 123inkt
Goede service. Duidelijk. Snelle levering.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Nicky! Groetjes, Sanne van 123inkt
Jaren terug hier weleens inkt besteld voor een printer. Dat is nu niet meer nodig. Nou bestel ik hier allemaal andere dingen zoals tiewraps en zelfklevende spijkers. Zoveel keus hier in spullen. En vandaag besteld is altijd morgen in huis! Top! En altijd gratis pennen bij de bestelling.
Bedankt voor je mooie woorden, Michelle! Heel leuk om te lezen dat bij ons ook terecht kunt voor andere artikelen dan alleen printerbenodigdheden. Fijn dat je de bestellingen ook snel binnen hebt en extra pennen zo waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vrij snelle levering. Op vrijdag besteld. Helaas niet dag erna binnen, maar maandags. In die tussentijd oude printer toch weer aan de praat gekregen. Dus bestelling kon ongeopend retour. Retour zenden heel makkelijk. Aanmelden, krijgt een mail met verzendcode en opsturen (beetje jammer van de verzendkosten voor mijzelf.) Maar dat is tegenwoordig bij meer webshops.
Bedankt voor je fijne review, Richard! Wat jammer dat de bestelling later dan verwacht is geleverd, onze excuses hiervoor. Fijn dat je jouw printer in ieder geval nog aan de praat hebt kunnen krijgen. We zijn blij dat het retourzenden makkelijk en duidelijk is verlopen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, wat natuurlijk niet leuk is, maar helaas wel iets dat tegenwoordig vaker voorkomt. Een volgende keer helpen we je in ieder geval heel graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag ochtend al in de brievenbus.
Wat fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel in huis had, Bert! We doen ons best om de bestellingen de volgende dag te leveren, we zijn blij dat je dit ook ervaart. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Alles op voorraad, eigen producten zijn top en voor een zeer schappelijke prijs. Op tijd besteld, de volgende dag geleverd, wat wil nog meer wensen!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten, de prijs en dat de producten ook direct vanuit te leveren zijn, Kees! Fijn dat je de bestelling ook de volgende dag hebt mogen ontvangen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Had een cartridge besteld. Werkt vooralsnog prima. Helaas herkent de printer de cartridge pas na een aantal keren, mss beveiliging maar toch. Snelle en keurige levering. En hoe leuk dat ze op een bepaalde manier reclame maken met de levering door bijvoegen van een pen o.i d. Blij met alles tot nu toe.
Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en dat de cartridge uiteindelijk toch goed werkt, Nathalie. Mocht je in de toekomst tegen hetzelfde euvel aanlopen, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag! Groetjes, Sanne van 123inkt
zwart en kleuren cartridge hp 303 xl, scherp geprijsd, wel gekozen voor de originele HP, omdat alternatieve cartridge op een Hp printer soms niet werken.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Ben! Mocht je toch nog een keer ons 123inkt huismerk willen proberen, kunnen wij altijd vooraf controleren of deze werken op jouw printer. Daarnaast bieden wij 100% garantie op ons huismerk! Groetjes, Sanne van 123inkt
Goed materiaal en bezorgd op het afgesproken moment.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Peter! Groetjes, Sanne van 123inkt
Mijn bestelde 123inkt huismerk die volgens de webside de HP 302 (F6U66AE) inktcartridge zwart kan vervangen, geeft na installatie aan dat er geen communicatie gemaakt kan worden tussen de printer en de inktcartridge. Ik heb dit nu bij 123 Inkt aangemeld. Gezien de problemen en het feit dat ik nu nog steeds niets kan met mijn printer de volgende keer toch maar weer voor de duurderde HP inktcartridge gaan.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Jan. Wat balen dat je een foutmelding kreeg op je cartridge! Wij bieden 100% en levenslange garantie op onze 123inkt huismerk artikelen dus helpen je graag verder. Aan de hand van deze review, kon ik helaas geen account vinden. Mocht je nog niet geholpen zijn met de defecte cartridge, zou je hierover dan een e-mail willen sturen naar [email protected]? Dan helpen wij je alsnog graag verder. Groetjes, Sanne van 123inkt
Snelle levering, altijd bij de bestelling een presentje.
Bedankt voor de positieve review, Diane! Groetjes, Sanne van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.