Snel en goed

Zoals altijd weer bij 123inkt.nl besteld. De kwaliteit is goed. Het wordt ook snel geleverd. Alles is met zorg verpakt, zodat je zeker weet dat je weer vooruit kunt!

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Wij zijn zeer tevreden over 123 inkt, of wij 1 cartridgas bestellen of voor grote bedragen maakt geen verschil. Altijd op tijd en altijd de juiste materialen.

Altijd concurrerend en snel

Het is een prima site voor alle kantoren. De cartridges- eigen merk - zijn van goede kwaliteit. Het papier van eigen merk loopt soepel door de printers . Levering op rekening ( altijd veilig voor klant ) . Nooit problemen en bij vragen snel antwoord. Kortom een aanrader !

Super bedrijf.!!!!

Zeer klantvriendelijk, heldere website,altijd als je persoonlijk contact hebt,zeer vriendelijk personeel.

Ik heb 2 keer de foute Agenda 2026 gekregen

Ik heb 2 keer de foute Agenda 2026 gekregen

ronduit teleurstellend

123inkt.nl heeft moeite om bestelformulieren met pakbonnen te vergelijken.

fantastisch

erg snel ontvangen, doen het prima wel merk HP

Altijd volop voorraad in een groot assortiment

Iets nodig voor je hobby, voor school, voor je bedrijf, of gewoon voor thuis ? Dan vind je het 123 op hun website. Snel, betrouwbaar, uit een breed assortiment.

Goed, snel en zorgvuldig.

De levering is altijd snel, goed verpakt en zonder fouten. Leuk zijn de kleine attenties die gratis worden meegestuurd.

Ervaring is boven verwachting.

De prijs en kwaliteit zijn zeer goed en de levering is uitstekend, meestal binnen 1 dag in huis.

Geweldige service

Telefonisch zeer goed geholpen een dikke pluim

De cartridges van uw huismerk werken niet.

Mijn printer meldt meldt dat alleen originele cartridges van HP mogen worden gebruikt. Helaas was ik daar niet van op de hoogte. Ik heb uw factuur met nummer 30635944 zelfs al betaald. Wat te doen?

Vlotte omruil

Gedeeltelijk verregend -aan de deur overhandigd- printpapier zonder retourzending 2 dagen later vervangen, met in de doos een klein flesje witte wijn.

Snel en goed

De bestelde inktcartridges werden snel geleverd. Het waren eigen merk cartridges en deze zijn een stuk goedkoper dan de originele en werken net zo goed. Ze zijn alleen een heel stuk goedkoper en dat vind ik erg prettig! Niet nodig, maar wel attent is het cadeautje dat er wordt bijgeleverd.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit eigen merk.

Tot nu toe wordt alles snel en correct geleverd

bestelling is snel bezorgd volgende dag al.

jammer van de bezorgingskosten.

Prima geleverd. Iets later dan gepland maar vooraf was dit keurig aangegeven. Een medewerker van 123 inkt belde de volgende dag nog even of alles goed was afgeleverd. Prima service

Prima levering

De bestelling van toner voor de laserprinter verliep vlekkeloos, goede informatie, op afspraak thuisbezorgd.

Opdringerig met eigen merk

Helaas, ik ga mogelijk stoppen met 123 inkt. Ik bestel nu telkens een Brother printer-patroon. (Ooit het eigen merk geprobeerd, werkte niet lekker.) Maar nu krijg ik telkens bij bestelling van dat patroon niet alleen een opdringerig venstertje te zien, of ik toch niet het eigen merk wil, maar word ik, nadat ik dat venstertje weg heb geklikt, daarna ook nog eens gebeld met wéér die vraag! Dit is te veel! Levering en prijs verder in orde.

Gemakkelijk bestellen op de site en snel geleverd.

Goed en snel bezorgd

De spullen worden goed en snel bezorgd. En er zit vaak nog een gratis pen bij of kaartspel

Snelle en correcte levering. Geen poespas.

Korte en krachtige toelichting. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Top

Geweldige ervaring.

Zeer goede ervaring tot nu toe. Meerdere malen besteld. Goede service. Top.

prijs/kwaliteitsverhouding goed

Goede prijs en snelle levering

Een goede service.

Bestelling in de middag geplaatst. De volgende dag binnen 24 uur bezorgd. DHL heeft het pakket bij de voordeur afgeleverd. Goede service.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC