Prima inkt ,snel geleverd

Teleurgesteld

De slogan: voor 23:00 uur besteld morgen in huis, gaat niet helemaal op bij deze bestelling. 4 dagen heeft mijn pakket er over gedaan over een afstand van 90 km, als ik bij AliEpress bestel doen zij er 7 dagen over en ook nog gratis vervoer bij het bedrag wat ik heb besteld bij 123Inkt. Kwaliteit product is niet aan de orde bij deze bestelling, is goed zoals het hoort. Beveel daarom wel de producten aan van 123Inkt, maar niet de vervoerders van 123inkt.

Snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit.

Snelle afhandeling van de bestelling, prima service.

Altijd goed

Ik bestel mijn cartridges altijd bij 123inkt en ben altijd tevreden met de kwaliteit, snelheid en de leuke presentjes zoals de pen en de plakband :)

Topkwaliteit en snel geleverd!

Bovenstaande zegt precies wat het is. Hoera voor 123inkt.nl!

Snel en vlotte bezorging

Toners bestellen doe je vaak net te laat. Je moet 100 printjes hebben maar je hebt nog inkt voor 75. Fijn als de bestelling geplaatst wordt en vervolgens binnen 24 uur de toners binnenkomen. Top.

In al die jaren dat ik klant ben nog geen een klacht gehad, ga zo door.

In al die jaren dat ik klant ben nog geen een klacht gehad, ga zo door.

prima in orde.

Alles is in goede orde geregeld.

Alles ok

Snel besteld en snel bezorgd

Hele goede service!

Ik ben blij met jullie producten die van goede kwaliteit zijn. Ook vind ik jullie service uitstekend. Heb nog nooit een verkeerd - niet besteld - product ontvangen

Zeer goede service

uw medewerkster verplaatste zich uitstekend in mijn situatie. Dacht oplossingsgericht. De volgende dag was de defecte cartridge vervangen. Fijn dat het probleem snel was verholpen.

Een klantvriendelijk contact en een uitstekend product

Bij een vraag over een cartridge werd ik vriendelijk en met aandacht te woord gestaan en mij stap voor stap de weg gewezen bij het gebruik van de printer. Klasse!

Al meer dan 20 jaar koop ik mijn cartridges bij 123 inkt slechts 1 keer een lege cartridge gekregen, Na melding goed opgelost

zoals gebruikelijk goede service

Ik koop van alles bij 123. Niet alleen inkt. Uitstekende productkennis. Soms als je iets wilt weten moet je wat lang wachten Verder alleen maar chapeau.

Als ik wat bestel wordt het snel uitgeleverd tegen lage kosten.

Ik kwam er op internet niet uit, gebeld en wij kwamen er telefonisch gelijk uit. Geweldig volgende dag binnen. Cisca

zoals ik al zei, ben ik tevreden over uw bedrif

Ik ben vooral heel blij dat het zo duidelijk is welk inktding ik nodig heb voor mijn printer. Zelfs voor een oud mens als ik was het makkelijk bestellen. En het werd razendsnel geleverd.

Vlekkeloos

Website, bestellen en leveren prima voor elkaar.

Kwaliteit en goede service!

Kwaliteit en goede service, snelle leveribg en altijd goed werkende inktpatronen

Eenvoudig, snel en topkwaliteit.

Als je een account hebt dan is de bestelling zo geregeld ook omdat de historie van jouw bestellingen wordt bewaard. Daarnaast worden vele alternatieven voor de aflevering aangeboden en vindt de bezorging zeer snel plaats. Als klap op de vuurpijl ontvang ik vaak ook nog niet bestelde producten, zoals pennen, plakband, notitieblokje.

Lastig gevallen door telefonische upselling

Het bestellen via de site van 123inkt.nl ging snel en probleemloos. Groot was echter de verbazing dat ik ‘s avonds telefonisch lastig werd gevallen door iemand van 123inkt.nl die probeerde mij over te halen om toch een eigen merk product te kopen en vroeg of ik nog andere zaken nodig had. Het telefoonnummer heb ik nooit gegeven zodat voor sales- en marketing doeleinden. In het account kan ik deze ook terug vinden. Al met al een grote inbreuk op mijn privacy. Bij toekomstige bestellingen kijken ik eerst ergens anders.

Goede Service

Goede en snelle service

Voordelige producten, snelle levering.

Duidelijke omschrijving op de website. Goed product. Scherpe prijzen. Snelle levering.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC