Fast shipping!

Ordered and delivered the next working day - great service

Snel en netjes geleverd

Alles, (zoals gewoonlijk bij 123...) keurig verpakt en snel geleverd.

Printers niet geleverd. 123Inkt.nl is onbereikbaar

Maandag printers besteld, en dinsdag mochten we deze verwachten. Alleen bleef de track&Trace mail uit. Gebeld op woensdag: "ik ga het nu in orde maken". Het is nu vrijdag: geen bericht van 123Inkt.nl. Bellen met klantenservice is kansloos. Geen doorkomen aan. Zit er wel iemand? Ik wil mijn bestelling annuleren, maar geraak niet bij de klantenservice om dat gedaan te krijgen. Ultiem slecht! We bestellen niet voor onze lol nieuwe printers; die hebben we nodig.

Super snel en voordelig

Ik ben super blij met 123 inkt en andere onderdelen van 123. Alles wordt tijdig, correct en super snel geleverd. Ik doe al jaren zaken met 123, eerst vanuit mijn werk en nu vanuit huis. GA VOORAL ZO DOOR 123 ...

correcte levering

correcte levering

Goed en minder goed

De bestelling werd keurig en snel geleverd. Het is ook netjes dat jullie medewerker (vrijwel direct na de bestelling op zondag!) belde met de vraag of ik ook inkt wil bestellen, omdat de standaard bijgeleverde inkt erg weinig is. Ook vriendelijk dat hij printpapier voor €1 en fotopapier gratis erbij kon doen. Echter de prijs die gerekend wordt voor de inkt valt mij erg tegen. Die is elders echt beduidend minder, terwijl jullie erop voorstaan goedkoop te leveren. Dit bevreemdt mij. Toch heb ik bij aanbevelen ja ingevuld, omdat de directe service netjes was.

Ik heb een nieuwe printer besteld maar hij was niet nieuw

HP Printer is netjes binnen een dag geleverd maar ik heb hem besteld als nieuw alleen was hij al gebruikt, dus wie weet hoeveel er al mee geprint is. Ik heb hier wel een opmerking overgemaakt maar geen reactie meer gekregen. Maar goed hij werkt en de tonen is nog niet leeg

Van start tot aflevering: perfect

Alles is "geruisloos" verlopen zonder welke stroring dan ook.

Snel en goed

Levering gebeurt snel en correct. Geen onnodige extra wachtdagen.

Altijd goed!

Al vaker iets besteld bij 123inkt en altijd zeer tevreden. Aanbod en bijbehorende prijzen zijn scherp, snelle levering, duidelijke communicatie.

Altijd tevreden

Ik ben over elke bestelling tevreden geweest tot nu toe. Snelle verzending en levering, goed ingepakt, fijne, kwalitatief goede producten. Ik zou niet weten waarom ik ergens anders zou bestellen.

Slecht

Zondag bestelling gedaan nu vrijdag nog niets ontvangen.

Bij juiste patronen top anders ****!

Meerdere keren een inkt toner besteld voor mijn Canon printer. De officiële werken direct zonder problemen. Met spoed een nieuwe officiële toner besteld maar bij afrekenen een voordeliger optie aangeboden gekregen en helaas die optie gekozen. Ik ben inclusief tips leverancier al 2 uur aan het klooien en de printer herkent de toner maar geen inkt zichtbaar!! Alle tips van de site geprobeerd maar naar 2 uur ben ik er klaar mee! Reactie wegens drukte levert nog niks op en ook hier geldt goedkoop is duurkoop en veel tijd, frustratie etc etc. Al met al ga dus voor het officiële merk tenzij je wel weet hoe het moet!

Super !

Snelle levering en top product

Geweldig.

Mijn ervaring met 123 inkt in geweldig. Een nieuwe printer besteld en die heb je de volgende dag al in huis . Op de zelfde dag van de bestelling word je al gebeld of je niet een extra zet cartridge nodig hebt of kopie papier. Ik vind dat geweldige service. Met vriendelijke groet Ans de Haan-Vermaas.

Artikelen snel geleverd en met uitstekende kwaliteit !

Steeds weer als ik bestel, worden de spullen c de snel geleverd. En de spullen van het huismerk zijn prima en een stuk goedkoper. Ze verdienen een duim !

Zondagmiddag besteld maandagmorgen afgeleverd.

Maken hun belofte waar.

Op vrijdagmiddag besteld en volgende dag in huis. Ook bij eerdere bestellingen of de waarde van de bestelling nou groot is of klein.

Goede inkt en service

Goede inkt en service.

zeer goede ervaring

Snel geleverd en een goed product voor een goede prijs !

Ik krijg altijd wat ik bestel.

Ik krijg altijd wat ik bestel.

Prima probleemoplossing

Twee bestelde zwarte cartridges functioneerden niet zoals het zou moeten. Na foto’s van het printerprobleem werden ze allebeide kosteloos omgewisseld. De printer doet het weer prima!

Vriendelijke medewerker

Behulpzaam aan de telefoon

Epson WorkForce Pro - WF-4820

Na altijd een HP printer gehad te hebben, ging mijn laatste HP printer stuk. Ik wilde alleen een zwarte printer, en geen wit kleurige. Lang ben ik aan het zoeken geweest, omdat ik bang was dat de afdrukken niet zo mooi zouden zijn als van de HP. Ik moest een nieuwe printer, dus ik heb de gok toch gewaagd, om een Epson printer te kopen. Nu moet ik zeggen, ik druk geen foto`s af, vind ik zonde van de inkt. Maar ik heb nu zo een 100 pagina`s afgedrukt op normaal papier, met de stand op "Normaal" en ik kan tot nu toch nog niks ontdekken wat mij tegen staat. Geen rare strepen of wat dan ook te bekennen op gewoon papier, dus ik ben er erg blij mee, voor een printer van zo een €118,- Ik was wel op zoek naar een printer die ADF had, en deze heeft dat ook, het enigste wat ik over het hoofd heb gezien, is het dubbelzijdig scannen via ADF, de WF-4825 heeft dat wel. Maar goed, ruilen kan ik hem niet, dus ik moet er maar mee dealen (zo vaak hoef ik niet dubbelzijdig te scannen). Prima printer voor een mooie prijs, echter wel wat hoog, maar dat is voor mij geen probleem.

prima geholpen.

prima geholpen.