Goedkoper maar zelfde kwaliteit

Veel dingen zijn goedkoper, maar de kwaliteit is wel goed!

Ondanks de kerstdrukte toch mijn pakketje de volgende dag ontvangen. Vlotte service van 123 en bezorgingsdienst.

Probleem loze levering !

De levering van 123 inkt verloopt altijd vlekkeloos. Ik gebruik de bestelde inktpatronen al verschillende jaren. Tot grote tevredenheid, dus tot de volgende bestelling. Grt.van een tevreden klant.

Kwaliteit tekenspullen snel geleverd

Na jarenlang bestellen van toners voor mijn printer en accu's voor laptops kwam ik er achter dat 123inkt ook kwaliteit tekenspullen verkoopt tegen een concurerende prijs én het carbon papier en de kneedgum waarvan Primera zegt dat het veel te duur is. Wat een aangename verrassing. Zoals al jarenlang het geval is wordt alles vlot geleverd. Zelfs tijdens de feestdagen is het bestelde gewoon de volgende dag in huis ongeacht het tijdstip waarop je besteld! Daar kunnen heel wat winkels van leren, de winkels met teken spullen inclusief. In de toekomst kijk ik eerst of 123inkt het heeft voordat ik elders kijk. Dank jullie wel voor de snelle service en de garantie die jullie boden in de afgelopen jaren.

Snelle levering, en netjes verpakt met diverse extra's

Bestellen ging vlekkeloos, en ook het volgen van de bestelling. In de doos de bestelde inktpatronen en een zakje om de oude inktpatroon retour te sturen. Een pen en wat informatie. Heel tevreden.

Ik heb jarenlang een eigen bedrijfje gehad en was ik een tevreden klant.

Inmiddels ben ik met mijn bedrijf al enige tijd wegens leeftijd gestopt. Maar voor mijn printer had ik een paar dagen geleden een kleur printerinkt nodig. 123 Inkt heeft hoewel ik maar een heel kleine bestelling had me acuut en goed geholpen . Ondanks dat het maar een hele kleine bestelling was en op korte termijn nodig was heeft de 123Inkt mij op alle punten zeer goed geholpen.

Redelijk snelle en correcte levering ondanks de drukke feestdagen

Levering was minder snel dan beloofd. Onduidelijk of inkt meegeleverd zou worden. Printer installeren ging redelijk gemakkelijk.

Cartridges doen het niet

Ik had HP cartridges besteld Na een telefoontje van 123 inkt (zij belden mij dus op) heb ik het gewijzigd in huismerk cartridges van 123 inkt Ze gaven aan dat het niet uit zou maken Nou, Helaas wel Ik kan er niets mee Mijn printer weigert deze cartridges Wat ik ook probeer

Snelle en goede levering, zoals altijd

Snelle levering, altijd op tijd en altijd een leuk presentje erbij. Supergoed en ik raad iedereen 123 inkt aan. Grt. Marco

Duurzame levering nieuwe printer

Mijn nieuwe printer werd snel bezorgd zonder overbodige verpakking.

Je koop makkelijk, en zit heerlijk thuis.

Ik moest inkt hebben, en dacht wat zal ik bestellen het eigenmerk of toch maar HP inkt het werdt HP inkt waarom, iedere keer kreeg ik van HP te horen waarom niet ons merk. Ik werd zelfs door 123 Inkt nog gebeld waarom ik het eigen merk van 123-inkt wilde gebruiken ik heb het de medewerker van 123-inkt uitgelegd hoe het zat, zodoende gebruik ik HP-Inkt....

Goede web site en snelle levering

goed verzorgd

kan niet beter

snelle levering, voordelige laserprinter

Zoals in de aanhef al vermeld stond, de printer is de meest logische opvolger van mijn vorige Brother Laserprinter, nu met een bij-de-tijds kleurenschermpje voor een aantal tientjes minder als waarvoor ik de vorige jaren geleden heb gekocht, de vorige had >35.000 op de teller staan!

top bedrijf

Doet wat het belooft en is een betrouwbare winkel en verkoopt goede producten.

Heel bijzonder

Heel bijzonder

volgens verwachting

snel geleverd ,en goed geprijsd .

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendvriendelijk telefonische benadering bij telefonische bestelling

de beste

123 inkt heb de beste inkt

Altijd prompt geleverd

Ik koop al jaren mijn printer toebehoor hier. Altijd positief.

Hup 1,2,3 snel en correct!

Nog nooit een negatieve ervaring gehad!

Prima inkt

De nieuwe zending is gewoon geweldig en overtrof zelfs al mijn verwachtingen. 123 Bedankt,,,,,!

Goede service en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk via de site, en product was snel geleverd

Snelle service en overzichtelijk

Het is een mooie machine

Onze klein zoon gaat het 1 Januari 2026 instaleren Wij wisten zeker dat we het bij jullie gingen bestellen . We zijn zeer tevreden over jullie gr Pieter en Joke Niezen

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC