Pluspunten
Snelle levering daadwerkelijk uitgevoerd Kwalitatief goed product geleverd
Pluspunten
ze behandelen je zeer netjes en correct
Pluspunten
top bedrijf , snelle verwerking, goede producten, goede alternatieven eigen merk
Verbeterpuntenmss. software links om stickers te ontwerpen en af drukken op jullie sticker vellen. graag reactie???
Goedendag meneer Wever, bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit stellen wij erg op prijs. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Graag staan wij bij een volgende bestelling weer voor u klaar. Voor het ontwerpen/bewerken van de stickers vindt u op onze website een template. Aan de hand van onderstaande link komt u direct bij het artikel waar u het kopje template treft: https://www.123inkt.nl/123inkt-etiketten-105-x-48-mm-300-etiketten-FSC-R-i25166-t165837.html Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
Goedkoop
Verbeterpunten123inkt leverd huismerktoners die niet herkend worden door de XEROX6510. Na eindeloos bellen en mailen is er nog steeds geen afdoende oplossing voor dit probleem. Aangezien ze beweren dat het aan mijn printer zou liggen vragen ze mij de printer op te sturen. Wil ik wel doen, maar NIET op mijn kosten zoals zij voorstellen.
Goedendag meneer De Waele, Goed dat u uw ervaring via deze weg met ons deelt. Per e-mail heeft u contact gehad met onze klantenservice. Hierin is een oplossing besproken. Wij gaan ervan uit dat het naar wens voor u is opgelost. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag via [email protected]. Ons 123inkt team staat dan graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
- snelle levering - een nette after sales mail ontvangen - duidelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en optie om gratis lege cartridges terug te sturen. Hiervoor krijg je ook nog geld om bij je volgende bestelling te kunnen besteden.
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ook het eigen merk. Fijne service en goede en snelle levering.
Pluspunten
Werken zeer snel en zeer accuraat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering & gratis pennen!
VerbeterpuntenWebsite kan mooier.
Pluspunten
Helemaal niks!
VerbeterpuntenZeer triest dat ik als ondernemer geen foutje mag maken in het bestellen van een labelprinter. Dat ik hem niet mag terug sturen (ongebruikt) om vervolgens 1 te bestellen die 3 x zoveel kost. Ondernemers zijn ook mensen en mensen maken fouten, alleen heeft 123inkt daar geen boodschap aan!
Geachte heer Meijer, goed dat u uw ervaring via deze weg kenbaar maakt. Helaas is de labelprinter uitgepakt en aangesloten, waardoor wij deze niet meer kunnen verkopen. Dit is de reden dat wij het apparaat niet van u retour kunnen nemen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u dit mailen naar [email protected].
Pluspunten
Snelle levering, veel producten en aantrekkelijke prijzen
Pluspunten
snelle levering, goede verzorging, goede prijs!!!
Pluspunten
snelle service!!! Prima prijs !!
Pluspunten
Betaalbare producten
VerbeterpuntenService !! Na een printer besteld en geleverd te hebben gekregen, bleek dat als je de printer getest hebt, en dus de cartridges volgens de instructie hebt geïnstalleerd, je de printer niet meer mag omruilen c.q. terugsturen. Dit had duidelijk vermeld kunnen worden, en niet ergens verstopt in de kleine lettertjes. Voor mij nooit meer 123inkt.nl
Goedendag meneer Niemeijer, Goed dat u uw ervaring ook via deze weg kenbaar maakt. Wij hebben inmiddels contact gehad via de e-mail. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u dit mailen naar [email protected].
Pluspunten
Ik had nog een set toners van mijn vorige printer. Die mocht ik terugsturen en deze werden verrekend met mijn nieuwe bestelling. Dat noem ik nog eens topservice! Dank je wel 123inkt.
Pluspunten
geen snelle levering bestelling werd niet verstuurd voor24u bied geen oplossing voor afhalen
Verbeterpuntencontact houden met de klant
Goedendag, goed dat je je ervaring via deze weg met ons deelt. Wij willen graag voor je nakijken wat er is mis gegaan. Zou je je klantgegevens naar ons kunnen toesturen per e-mail? Dit mag naar [email protected]. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
VerbeterpuntenAlgemeen zeer slechte ervaring met 123inkt.nl We waren van plan om originele HP toners te bestellen waarop zij hun huismerk voorstelden aangezien deze toch wel een heel stuk voordeliger waren en zij garantie gaven dat dit kwalitatief even goed was als de orginele. Als het na testen toch niet goed bleek te zijn zouden we kosteloos alsnog originele HP toners krijgen. Nu na 3 maanden hun toners te gebruiken hebben we 4 toners gehad waarvan het inktpoeder op het papier komt waardoor we al 4 stuks hebben moeten omruilen. Na enkele mailing bleken het dan ook nog eens valse beloftes en moeten we bij betalen voor originele HP toners te krijgen! Nooit nog doen we zaken met deze firma!! Waardeloze beloftes, slechte naservice, schandalig dat zij dergelijke praktijken kunnen blijven uitoefenen en hopelijk helpt deze review bij andere toekomstige klanten om hier zeker NIET aan te kopen!
Goedendag Bart, Goed dat je je ervaringen ook via deze weg met ons deelt. Wij begrijpen dat dit geen prettige situatie voor je is. Per e-mail hebben wij uitgebreid contact met je gehad. Om je toch tegemoet te komen hebben wij de gele toner, zonder bij betaling van het prijsverschil, omgeruild naar een origineel exemplaar. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag via [email protected] Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
je krijgt wat je besteld en snel
Bedankt voor je beoordeling Fred! Fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. Groetjes, 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.